• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ŞUBAT- 1 NİSAN ARASI 8 HAFTALIK KİLO VERME YARIŞMASI

Ben yaptım çok güzel oldu benim fırının ankastre önceden bir 10 dk ısıttım birde bunu pişirmek için 15 dk ayarladım 25 dk bana çok fazla geldi ama senin çocuklarında var ya tüketirsiniz

Tavada yapacağım ben önce olmazsa öyle fırına koyarım..

Benim yediklerim yeşil mercimekli kapuska, yeşil mercimekli pırasa, yeşil mercimekli salata, yeşil mercimekli patlıcan salatası. :KK70:
Köfte, çorba vs.. Ben balık falan da sevmiyorum... Şimdi daha çok protein almam lazım...
İçim dışım mercimek oldu :KK70:
Bende balık sevmiyordum ama şimdi çok seviyorum ve mevsimine göre yiyorum açık Deniz balıkları yerim sardalya vb

Tatlı isteği olunca süt ısıtıyorum tarçın ekliyorum
Bunları da dikkate alacam teşekkür ederim
ama gel de beynime anlat işte.
En iyisi evde bişe bulundurmamak

Evet eve alınmayınca yenmeyecek... Ben mesela kolayı çok içerdim... Sabahtan akşama 2.5 litre bitirirdim... Karataya başladığımda bir daha almadım... Başta zorlandım ama şimdi aklıma bile gelmiyor... Geçenlerde misafirliğe gittiğimde katmışlar ayıp olmasın diye aldım ama içemedim şeker yiyormuşum gibi geldi midem bulandı... Gizlice gidip döktüm :D

Bende balık sevmiyordum ama şimdi çok seviyorum ve mevsimine göre yiyorum açık Deniz balıkları yerim sardalya vb

Ben bakamıyorum da midem bulanıyor başım donuyor kendimden geçiyorum... Bi kere pişireyim çocuklar yesin dedim olmadı yapamadım :( baya da kendime gelemedim...

En mantıklısı Canım tavada yap birde kurufasulye tüket enginar ye bende bugün annemlerin bahçesinde yer Elmas'ı aldım yemeğini yapıcam

İşte ben çok yemek seçiyorum..enginar falan tadına bakmadım hiç.. Pazara çıkınca kereviz alıp deneyeceğim.. Enginar görürsem onu da denerim... Bruksel lahanası yaptım geçenlerde çöpe gitti 1 lokma dahi.yutamadım... Yaz gelse sebzeler çoğalsa çok rahat ederim... Yeşil fasulye, borulce, barbunya çok severim..

Ben bakamıyorum da midem bulanıyor başım donuyor kendimden geçiyorum... Bi kere pişireyim çocuklar yesin dedim olmadı yapamadım :KK43: baya da kendime gelemedim...
Canım hangi ildesin bilmiyorum ama bizim burda balığı alıyorsun yanında pişiriciler var eşim öyle yapıyor ızgarada pişiriyorlar eve getiriyor ben yanında salata gerçekten çok faydası var birde kadın var sanırım 50 yaşında ve mankenlik yapıyor bende takip ediyorum onu bol balık tüketiyor genelde somon balığı zeytinyağı tüketiyor kadın benden bir genç

Evet eve alınmayınca yenmeyecek... Ben mesela kolayı çok içerdim... Sabahtan akşama 2.5 litre bitirirdim... Karataya başladığımda bir daha almadım... Başta zorlandım ama şimdi aklıma bile gelmiyor... Geçenlerde misafirliğe gittiğimde katmışlar ayıp olmasın diye aldım ama içemedim şeker yiyormuşum gibi geldi midem bulandı... Gizlice gidip döktüm :KK70:
Haklısın. Bende çaya süte kahveye şeker atardım. Bi anda kestim.
Ogün arkadaş 3 ü bi arada kahve yapmış bi yudumu zor içtim bidaha içemedim.

İşte ben çok yemek seçiyorum..enginar falan tadına bakmadım hiç.. Pazara çıkınca kereviz alıp deneyeceğim.. Enginar görürsem onu da denerim... Bruksel lahanası yaptım geçenlerde çöpe gitti 1 lokma dahi.yutamadım... Yaz gelse sebzeler çoğalsa çok rahat ederim... Yeşil fasulye, borulce, barbunya çok severim..
Ben onlarıda seviyorum bunlarıda bürüksel lahanasını buharda pişir çok leziz oluyor üstüne yogurt dök

Canım hangi ildesin bilmiyorum ama bizim burda balığı alıyorsun yanında pişiriciler var eşim öyle yapıyor ızgarada pişiriyorlar eve getiriyor ben yanında salata gerçekten çok faydası var birde kadın var sanırım 50 yaşında ve mankenlik yapıyor bende takip ediyorum onu bol balık tüketiyor genelde somon balığı zeytinyağı tüketiyor kadın benden bir genç

Evet aslında öyle yapan yerler var bi deneyelim bakalım... Eşim varken deneyeyim de bişey olursa kurtarsın :D

Ben onlarıda seviyorum bunlarıda bürüksel lahanasını buharda pişir çok leziz oluyor üstüne yogurt dök

Bilmiyorum canım ben kıymalı denedim yiyemedim aç kaldım :( bi deneyeyim bakalım onu da... Bunları yazayım ben bir sürü şey oldu deneyecek :-) sağolasın:60:

image.png
image.png

Bilmiyorum canım ben kıymalı denedim yiyemedim aç kaldım :KK43: bi deneyeyim bakalım onu da... Bunları yazayım ben bir sürü şey oldu deneyecek :-) sağolasın:KK60:
Ben genelde sebze yemeklerinin içinde kıyma koymam Canım şu tarifi yaptım bürüksel lahanasında ben buharda haşladım
image.png

Aslında bu pazartesi işini yanlış yaptık.. Millet pazar pazar ailesiyle keyif yapacak gezmelere gidecek aklı yarınki tartıda.en iyisi cuma aslında...
Haklısın. Ben de yıllardır kilomu hep pazar sabahı kontrol ederim. Hala da değişmedi. Hafta sonu diyet işi zor! Bugün pazar olmasına rağmen pek açılmadım, yarın malum gün ne edek,100gr bile düşük çıksam kardır :110:

Bencede öyle yap balık yemeyen ben şimdi haftanın üç günü yemek istiyorum
Ya kızlar biz ne zaman balık yesek, mide yanması & bulantısı oluyor. Pek yiyemiyoruz bu yüzden. Özellikle de hamsiyi hiç yiyemiyoruz. Neden acaba? Size de böyle oluyor mu? Dün akşam yine oldu mesala. Ölüyorum dedim, sabah baktım hala yaşıyorum. :KK33:

Back