- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
- 598
Benim aklim gerçekten tartidaAslında bu pazartesi işini yanlış yaptık.. Millet pazar pazar ailesiyle keyif yapacak gezmelere gidecek aklı yarınki tartıda.en iyisi cuma aslında...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim aklim gerçekten tartidaAslında bu pazartesi işini yanlış yaptık.. Millet pazar pazar ailesiyle keyif yapacak gezmelere gidecek aklı yarınki tartıda.en iyisi cuma aslında...
Baligi yeyince banada oyle oluyor halbuki baligi seviyorum ama yedikten sonra agzima migdeme bisiler oluyor acaba alerjimmi var diyorum ama yinede yiyorumYa kızlar biz ne zaman balık yesek, mide yanması & bulantısı oluyor. Pek yiyemiyoruz bu yüzden. Özellikle de hamsiyi hiç yiyemiyoruz. Neden acaba? Size de böyle oluyor mu? Dün akşam yine oldu mesala. Ölüyorum dedim, sabah baktım hala yaşıyorum.
Acaba omega3 vitamininden ötürü mü oluyorBir bilen yok mu daBaligi yitince banada oyle oluyor halbuki baligi seviyorum ama yedikten sonra agzima migdeme bisiler oluyor acaba alerjimmi var diyorum ama yinede yiyorum
Bende merak ediyorum acikcasiAcaba omega3 vitamininden ötürü mü oluyorBir bilen yok mu da
Balığın içindeki cıva ağır geliyor olabilir o yüzden Canım balık yiyince küçük bir dilim tahin helvası yiyinYa kızlar biz ne zaman balık yesek, mide yanması & bulantısı oluyor. Pek yiyemiyoruz bu yüzden. Özellikle de hamsiyi hiç yiyemiyoruz. Neden acaba? Size de böyle oluyor mu? Dün akşam yine oldu mesala. Ölüyorum dedim, sabah baktım hala yaşıyorum.
Ben ki hayatımda hiç yemeyen bir insandım şuan bayılıyorum ben hamsi sevmem sardalya,tekir,somon ızgara ekmeksiz tadına bayıldım yanında bol salata of Canım çektiBizde ailece balık sevmeyiz. Kokusunada tadınada tahammülüm yoktr Ama diyete başladığımdan beri yemeye başladım yani ayda 1 2 kere falan. O bile çok geliyor. Alıştırmam lazım kendimi sonuçta çok faydalı ama işim zor.
Balığın içindeki cıva ağır geliyor olabilir o yüzden Canım balık yiyince küçük bir dilim tahin helvası yiyin
Bende öyle yapıyorum o Zaman ağır gelmiyorCanan karatay balık yedikten sonra tahin helvası yiyin diyor... Bi deneyin isterseniz
Bak Karatay cı nasıl belli oluyor.. Görmeden yazmışım...
Balığın içindeki cıva ağır geliyor olabilir o yüzden Canım balık yiyince küçük bir dilim tahin helvası yiyin
Canan karatay balık yedikten sonra tahin helvası yiyin diyor... Bi deneyin isterseniz
Rica ederim Canım yardımım olduysa ne Mutlu banaÇok teşekkür ederim kızlar bendede karatay kitapları var ama hepsini tam olarak okumamistim bilgim yoktu öğrendiğim iyi oldu
Helva mı hımm, ilginç. Denerim canım sağolBalığın içindeki cıva ağır geliyor olabilir o yüzden Canım balık yiyince küçük bir dilim tahin helvası yiyin
Helva mı hımm, ilginç. Denerim canım sağol
yürüyüşe alerjin mi var acaba
Şaka bi yana bilmiyorum canım ya.. Arada eğil kaşı
Eğer dışarıda yürüyorsan soğuk havadan dolayı oluyor. Bende de oluyor. Soğukta çok kaşınırım
Bizde ailece balık sevmeyiz. Kokusunada tadınada tahammülüm yoktr Ama diyete başladığımdan beri yemeye başladım yani ayda 1 2 kere falan. O bile çok geliyor. Alıştırmam lazım kendimi sonuçta çok faydalı ama işim zor.