• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ŞUBAT- 1 NİSAN ARASI 8 HAFTALIK KİLO VERME YARIŞMASI

Ya kızlar biz ne zaman balık yesek, mide yanması & bulantısı oluyor. Pek yiyemiyoruz bu yüzden. Özellikle de hamsiyi hiç yiyemiyoruz. Neden acaba? Size de böyle oluyor mu? Dün akşam yine oldu mesala. Ölüyorum dedim, sabah baktım hala yaşıyorum. :KK33:
Baligi yeyince banada oyle oluyor halbuki baligi seviyorum ama yedikten sonra agzima migdeme bisiler oluyor acaba alerjimmi var diyorum ama yinede yiyorum :kk77:

Bizde ailece balık sevmeyiz. Kokusunada tadınada tahammülüm yoktr Ama diyete başladığımdan beri yemeye başladım yani ayda 1 2 kere falan. O bile çok geliyor. Alıştırmam lazım kendimi sonuçta çok faydalı ama işim zor.

Ya kızlar biz ne zaman balık yesek, mide yanması & bulantısı oluyor. Pek yiyemiyoruz bu yüzden. Özellikle de hamsiyi hiç yiyemiyoruz. Neden acaba? Size de böyle oluyor mu? Dün akşam yine oldu mesala. Ölüyorum dedim, sabah baktım hala yaşıyorum. :KK33:
Balığın içindeki cıva ağır geliyor olabilir o yüzden Canım balık yiyince küçük bir dilim tahin helvası yiyin

Bizde ailece balık sevmeyiz. Kokusunada tadınada tahammülüm yoktr Ama diyete başladığımdan beri yemeye başladım yani ayda 1 2 kere falan. O bile çok geliyor. Alıştırmam lazım kendimi sonuçta çok faydalı ama işim zor.
Ben ki hayatımda hiç yemeyen bir insandım şuan bayılıyorum ben hamsi sevmem sardalya,tekir,somon ızgara ekmeksiz tadına bayıldım yanında bol salata of Canım çekti :kk77:

Canan karatay balık yedikten sonra tahin helvası yiyin diyor... Bi deneyin isterseniz

Balığın içindeki cıva ağır geliyor olabilir o yüzden Canım balık yiyince küçük bir dilim tahin helvası yiyin

Canan karatay balık yedikten sonra tahin helvası yiyin diyor... Bi deneyin isterseniz

Çok teşekkür ederim kızlar bendede karatay kitapları var ama hepsini tam olarak okumamistim bilgim yoktu öğrendiğim iyi oldu:KK200:

yürüyüşe alerjin mi var acaba :KK70:
Şaka bi yana bilmiyorum canım ya.. Arada eğil kaşı :KK70:

Hahahhaha hic bu acidan dusunmemistimmmm :KK70: bu kasinmanin aynisi yillar once komsumuzun kosu bandi vardi, birde ek olarak kemer gbi birsey beline doluyorsun o da titriyor yaglar eriyormus onu denemistm o zaman ki gbi kasindiii :KK70::KK70:

Eğer dışarıda yürüyorsan soğuk havadan dolayı oluyor. Bende de oluyor. Soğukta çok kaşınırım

Evet disarida yuruyorum ve hava soguktu cidden. Ondan demekki

Bende balık asla sevmezdim hatta kokusunu duyunca midem çok bulanirdi... gorumcemler ben geldigimde balık yapiyolarsa bana özel köfte yaparlardı... ama ne olduysa hamilelikte oldu hamileyken bi lokantada balık çorbası içtim sonra hamsi yedim derken balık tiryakisi oldum simdi cok seviyorum .. hatta hamsiyi kilcigiyla yiyorum :) kılçığı da çok faydalıymış zaten bit bit ayiklamak zor ... eskiden ayıklar 2 tatli kaşığı ancak yerdim oda zorla faydalı diye

Selamin aleyküm a dostlar menümü paylaşayim
sabah1 dilim ekmek 1 kase yoğurt

Oğlen 1tabak kuru fasülye 1kase yoğurt

akşam 2yarim balik bol salata
2litre su 1 saat egzersiz 15dk yürüyüş

Yarin neler olacak acaba heyecan dorukta ama bir şey soracağım kıyafetlerlemi yoksa atlet kilotlami tartılacağız birde wcye çıktıktan sonra tartılacagiz degilmi, ya çıkamazsak :KK70:

Edit:öğretmenim istedigimiz sorudan başlayabilirmiyiz diyen öğrencinin büyümüş versyonu :KK45:

Kızlar bugün dogum günümdü.
Ve malesef yedim de yedim.

Sabah tost
Ögle 2 dilim yaş pasta
Akşam 17:00 gibi 1 porsiyon kıymalı börek

daha ne yiyim dımı.. ve sabah cooook eksi görmüştüm.
Birazdan spor yapıcam ve yarın sabaha bugün ki gördüğüm eksi yi görmek için.

Back