• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ŞUBAT- 1 NİSAN ARASI 8 HAFTALIK KİLO VERME YARIŞMASI

Günaydın Mutlu hafta sonları Can'ım :KK60:Bana mı dedin Can'ım evet ben günde 3 saat yürüyorum ama Leslie yapmıyorum onun yerine salona gidiyorum orada çalışıyorum ben ayrıca cuma takımında yarışıyorum cuma günü 300 gr fazla çıktı direnç yüzünden bir veriyor bir alıyorum ceza olarak kuaförüme yürüyerek gittim 30 km ablana üzüldüm :KK43:eşi belliki zayıflamasını istemiyor herşeyden önce sağlık Canım bana doktor yüzüme obezsin ,gizli şeker hastası ve kalp krizi geçirme olasılığın var dedi bende hemen spor ve sağlıklı beslenmeye başladım ki tiroid zor biliyorum Bencede ablanın yakasını bırakma bende şimdi tekrar yürüyüşe çıkıyorum :KK19:

Evet sana dedim elbette :KK15:. Evet ilerde bir çok hastalık bas gösterebilir gençken önlem almak gerek. Ablamı ve eşimi yavaş yavaş işleyeceğim.İnşallah ikisinin de yakasini bırakmayacağım En Büyük TÜRKİYE

Günaydin Arkadaslar :KK34:

Itiraf etmeliyim ki hersey cok gzl giderken 2 gundur bozmusum diyeti. Özür diliyorum :KK61:
Bugün tekrar irademi denetleyip yarin daha motive bi sekilde haftamiza basliycam. Öpüldünüz

Doktor bana da verdi 1 kutu kullandım 1000 lik ama ömrümün en kotu günleriydi sanki.. Bıktım 2. Kutuyu verdi kullanmadım.. Karatay ondan daha çok fayda etti.. Zaten yutmakla başlıyor işkence... Kocaman ilaç yapmışlar yutana kadar gidip geliyorsun diğer tarafa :KK70:
Yarım yarım günde 1000 mg alıyordum aslında tatlı krizini hiç hissetmiyorum içince. 1 hafta devam etsek alışacakmışız. Karatay diyetini hiç denemedim açıkcası nası oluyor ne yenip ne içiliyor bilmiyorum.
Kalıcı kilo verenleri duydum yapsam iyi olacak.
Aslında çok kilom yok boyuma göre iyi sayılırım ama göbek ve bel çevrem doğumdan sonra etli kaldı incelmesi lazım

Herkese günaydın arkadaşlar kaç gündür çocuğun hastalığı misafir derken yazamadım yazıları okudum bi ilaçtan Bahs ermişsiniz eğer söylediklerime inanırsanız sakın o ilacı kullanmayın o ilaç doğrudan pankreası etkiliyo vücüdın en tembel en çabuk bozulan şeyi pankreasmış bi kere bozulunca tamamen iuüleşmesş imkansızmış o yüzden sağlığınızı 1 kaç kilo için riske atmaya değmez bununla ilgili bi kitap var bende ordan okudum bunları yazan bi şeker hastası kendi hastalığını sadece kan gurubuna uygun ve az beslenerek iyileştiriyor irade de çok önemli ilaç çözüm değil ömür boyu ilaç kullanamazsınız

Evet sana dedim elbette :KK15:. Evet ilerde bir çok hastalık bas gösterebilir gençken önlem almak gerek. Ablamı ve eşimi yavaş yavaş işleyeceğim.İnşallah ikisinin de yakasini bırakmayacağım En Büyük TÜRKİYE
Kesinlikle bırakma :KK4:bu yaşımda tip 2 diyabet tanısı koydular bana eşimde yanlış beslenme sonucu mide kanaması geçirdi Canım ben şuan otobüs minibüse binmiyorum bana cimri gözüyle bakıyorlar yanlış diyorum bu yaşta ona binersek ilerleyen Zaman'da ne yapıcaz diyorum gülüyorlar acelem yoksa yada yürünerek gidilmiyecek bir yerse biniyorum otobüs minibüs yoksa asla binmiyorum hareketli olmak lazım

Herkese günaydın arkadaşlar kaç gündür çocuğun hastalığı misafir derken yazamadım yazıları okudum bi ilaçtan Bahs ermişsiniz eğer söylediklerime inanırsanız sakın o ilacı kullanmayın o ilaç doğrudan pankreası etkiliyo vücüdın en tembel en çabuk bozulan şeyi pankreasmış bi kere bozulunca tamamen iuüleşmesş imkansızmış o yüzden sağlığınızı 1 kaç kilo için riske atmaya değmez bununla ilgili bi kitap var bende ordan okudum bunları yazan bi şeker hastası kendi hastalığını sadece kan gurubuna uygun ve az beslenerek iyileştiriyor irade de çok önemli ilaç çözüm değil ömür boyu ilaç kullanamazsınız
Canım sen bende zaten doktor verdi önümüzdeki ay bırakmayı düşünüyorum doktor kontrolünde dediğin kitabın ismini yazarmısın

Yarım yarım günde 1000 mg alıyordum aslında tatlı krizini hiç hissetmiyorum içince. 1 hafta devam etsek alışacakmışız. Karatay diyetini hiç denemedim açıkcası nası oluyor ne yenip ne içiliyor bilmiyorum.
Kalıcı kilo verenleri duydum yapsam iyi olacak.
Aslında çok kilom yok boyuma göre iyi sayılırım ama göbek ve bel çevrem doğumdan sonra etli kaldı incelmesi lazım
Ben dediğin ilacıda kullanıyorum Karatay'da yapıyorum iyiki tanımış ve yapıyorum yoksa diyetisyen ile gram veremedim tavsiye ederim

Canım sen bende zaten doktor verdi önümüzdeki ay bırakmayı düşünüyorum doktor kontrolünde dediğin kitabın ismini yazarmısın
canım kitabın adı can Boğaz'dan çıkar Mehmet ali bulut yazarı ayrıca aidin salih gerçek tıp kitabı var bu iki kitap benim hayatımı ve bakış açımı değiştirdi evimde deterjan şampuan bırakmadım aylarda saçıma tek damla şampuan krem değmedi eskisinden daha sağlıklı ve hızlı ızuyo dökülme durdu

Orda deneyip beğendiğin tarif var mı canım... Bana hep zor geliyor değiştirip depişitirip yapıyorum.. ;-)
Hayır Can'ım hiç denemedim dur Ablamda kitabım alayım deneyeyim ben sosyal medyada var grubumuz kapalı bazen oradan bakıyorum birde instgramda ekmek yerine bir tarif var onu yaptım fakat fırında oldu 25 dk çok uzun geldi beğenmiştim dur sana foto atarım

canım kitabın adı can Boğaz'dan çıkar Mehmet ali bulut yazarı ayrıca aidin salih gerçek tıp kitabı var bu iki kitap benim hayatımı ve bakış açımı değiştirdi evimde deterjan şampuan bırakmadım aylarda saçıma tek damla şampuan krem değmedi eskisinden daha sağlıklı ve hızlı ızuyo dökülme durdu
Tamam Canım çok sağol bende Ümit Aktaş'ın kitaplarını aldım onlarıda tavsiye ederim

image.png
Ben de de var ama beni yerle bir ediyor o ilaç sabah yarım akşam yarım kullanacaktım 3 gün zor içtim. afedersin ishal Mide bulantısı halsizlşk. Bir de laktik Asidoz Denen bi illete yakalanma ihtimalş varmış ouüzden korktum açıkcası. Ama yemeklerin üstüne tatlı krizlerini nasıl aşacam bilmiyorum

Hayır Can'ım hiç denemedim dur Ablamda kitabım alayım deneyeyim ben sosyal medyada var grubumuz kapalı bazen oradan bakıyorum birde instgramda ekmek yerine bir tarif var onu yaptım fakat fırında oldu 25 dk çok uzun geldi beğenmiştim dur sana foto atarım

Ne pişireceğimi şaşırıyorum ben... Düşünürken zaman geçiyor üşeniyorum sonra buzluktan köfte falan çıkarıp yiyorum...

Anka Anka canım ben genelde sebze,kuru bakliyat ve protein ağırlık besleniyorum ekmek vb yok şeker hayatımdan çıktı zeytinyağı ve tereyağı kullanıyorum yemeklerinde birde yazdan kurutma şeklinde kışlıklarımız yaptım bamyadır,patlıcandır domates sosu filan

Aaaa çok sağol canım yaparım ben bunu... Hatta hemen yarın sabah yapayım...
Ben yaptım çok güzel oldu benim fırının ankastre önceden bir 10 dk ısıttım birde bunu pişirmek için 15 dk ayarladım 25 dk bana çok fazla geldi ama senin çocuklarında var ya tüketirsiniz

Anka Anka canım ben genelde sebze,kuru bakliyat ve protein ağırlık besleniyorum ekmek vb yok şeker hayatımdan çıktı zeytinyağı ve tereyağı kullanıyorum yemeklerinde birde yazdan kurutma şeklinde kışlıklarımız yaptım bamyadır,patlıcandır domates sosu filan

Benim yediklerim yeşil mercimekli kapuska, yeşil mercimekli pırasa, yeşil mercimekli salata, yeşil mercimekli patlıcan salatası. :D
Köfte, çorba vs.. Ben balık falan da sevmiyorum... Şimdi daha çok protein almam lazım...
İçim dışım mercimek oldu :D

Back