1 ŞUBAT- 1 NİSAN ARASI 8 HAFTALIK KİLO VERME YARIŞMASI

Aramızdan ayrılıyor Musun üzüldüm

Yok canım kilo vermem nasılsa alırım ben listede boşa yer tutmayayım dedim... Buradayım ama fırsat buldukça yazmaya çalışıyorum.. Bende karatay mutfağı kitabı da var.. Sende yoksa istediğin yemeklerin tarifini eklerim...

İlaç adı vermeyin arkadaşlar okuyup bilinçsiz kullanan çok oluyor... Özellikle 18 yaş altı içim riskli..

Topik açıldığında hamile olduğumu bilmiyordum... Ekşın olsun diye kan verdim bebek çıktı karatay yapıyorum ben sağlıklı besleniyorum... Diyet olmuyor ya sorun yok

Haaa tamam ozaman
Karatay da ne canım öyle yaw sebest dolasmıs tavuk yenecek ben ne biliyim tavuk nerde dolaşıyor

Haaa tamam ozaman
Karatay da ne canım öyle yaw sebest dolasmıs tavuk yenecek ben ne biliyim tavuk nerde dolaşıyor
İşte o yüzden nerede dolaştığını bilmediğimiz tavuğu almıyoruz yemiyoruz.. Hele hele marketlerde satılan tavukları hiç almıyoruz...

Bugun ki menüm
Sabah
Kalkınca ılık limonlu su
KAHVALTI
2 dilim tam bugday ekmegi
1 yumurta
5 zeytin
1 parça peynir
Domates salatalık biber

ÖĞLEN
4 Köfte
1 kutu ayran
(Dogum günün de çıkan menü pasta yemedim)

AKŞAM
(Nişana gittik ikramlıllar pasta ve kola çıkardılar)
Sadece 1 kola içtim ayıp olmasın die
Ama karnım cok açtı

Nişandan sonra bir yere gittik orda
Köfte yedim ekmeksiz

Su kac 2 litreyi bulmadı bugun

Var Canım benim teşekkür ederim beni düşündüğün için yaz Bencede buraları boş bırakma

Çok iyi maşallah sana güzel vermişsin Bencede Bahar'da tekrar başla senin düşük benimki çok fazla ve bütün yan etkilerini taşıyorum

İşte o yüzden nerede dolaştığını bilmediğimiz tavuğu almıyoruz yemiyoruz.. Hele hele marketlerde satılan tavukları hiç almıyoruz...
Evet çok doğru bende zaten 1996 senesinden beri market tavuğu yemiyorum iyiki yemiyorum şuan eşimde artık yemiyor

Canım menün güzelde keşke aç karnına kola içmeseydin mideye çok zararlı hoş ayıp olmasın diye içmişsin ben böyle yerlere yemeğimi yiyerek gitmeye çalışıyorum sende öyle yap

Çok iyi maşallah sana güzel vermişsin Bencede Bahar'da tekrar başla senin düşük benimki çok fazla ve bütün yan etkilerini taşıyorum

Valla helal olsun sana ben 10.000 adımı zor zoraki atıyorum ... İnşallah isteklerin hayırlısıyla gerçek olur... ama ira dene hayran kaldım ah keske ablamdada olsa bu irade onu dün zorlamaya başladım ama yok tembel... esi zayıf ve genç görünüyor ablam çok güzeldi simdi kendini öyle saldiki beli ağrıyor biliyorum tiroidi de var ama sadece günde 15 dk 1 mili yaptiramadim daha en azından yemesini kisti biraz bana rapor veriyor yakasını bırakmayacağım ama

Günaydın Mutlu hafta sonları Can'ım Bana mı dedin Can'ım evet ben günde 3 saat yürüyorum ama Leslie yapmıyorum onun yerine salona gidiyorum orada çalışıyorum ben ayrıca cuma takımında yarışıyorum cuma günü 300 gr fazla çıktı direnç yüzünden bir veriyor bir alıyorum ceza olarak kuaförüme yürüyerek gittim 30 km ablana üzüldüm eşi belliki zayıflamasını istemiyor herşeyden önce sağlık Canım bana doktor yüzüme obezsin ,gizli şeker hastası ve kalp krizi geçirme olasılığın var dedi bende hemen spor ve sağlıklı beslenmeye başladım ki tiroid zor biliyorum Bencede ablanın yakasını bırakma bende şimdi tekrar yürüyüşe çıkıyorum

Malesef kullanıyorum günde 2000 mg direnci ki şey kırıyor birincisi yürüme ikincisi yüzme çok kitap okudum anlatamam işte 16 kg verdim 1 senede bıktım
Ben de de var ama beni yerle bir ediyor o ilaç sabah yarım akşam yarım kullanacaktım 3 gün zor içtim. afedersin ishal Mide bulantısı halsizlşk. Bir de laktik Asidoz Denen bi illete yakalanma ihtimalş varmış ouüzden korktum açıkcası. Ama yemeklerin üstüne tatlı krizlerini nasıl aşacam bilmiyorum

Doktor bana da verdi 1 kutu kullandım 1000 lik ama ömrümün en kotu günleriydi sanki.. Bıktım 2. Kutuyu verdi kullanmadım.. Karatay ondan daha çok fayda etti.. Zaten yutmakla başlıyor işkence... Kocaman ilaç yapmışlar yutana kadar gidip geliyorsun diğer tarafa

Kizlar su an da yuruyus yapiyorum ama bacaklarm feci sekilde kasiniyorrrr. Neden ola ki acabaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…