• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ŞUBAT- 1 NİSAN ARASI 8 HAFTALIK KİLO VERME YARIŞMASI

tesekkurler canim sen yapiyormusun hareket spor flan mekik disinda yapmisken bisiler daha yp :)

Bende yürüyüş yapiyorum tatlım 1 satten fazla ama bı plân cizelgesi yapicam daha cok hareket saglicam kuzum ;)

Bende yürüyüş yapiyorum tatlım 1 satten fazla ama bı plân cizelgesi yapicam daha cok hareket saglicam kuzum ;)
en sagliklisi yuruyus aslinda ama havalar el vermiyor burda mart gibi bende yuruyus yapicam insAllah devam balimmm birakmak yok gitsin kilolar gelsin yeni beden :) ne demistik etliyiz butluyuz ama kilo veriyoruz mutluyuz :)))

en sagliklisi yuruyus aslinda ama havalar el vermiyor burda mart gibi bende yuruyus yapicam insAllah devam balimmm birakmak yok gitsin kilolar gelsin yeni beden :) ne demistik etliyiz butluyuz ama kilo veriyoruz mutluyuz :)))

Ah INŞALLAH balimmm ;)

Guzel slogan olmusss benimde ünlü sözüm var hepimiz icin gelsin Tartı herzaman yüzümüze gülsün :KK200:

Kzlar merak ettimde biz hiç ödül günü vermiycezmi sonra diyyetten sıkılmazmiyizo_Oçok kaçirmamak şartiyla bi ödül günü olsa iyi olur sanki:KK58:

Ben 2 haftada bi ödül ögunu yapıyorum odul icin oğleni terch ediyorum ben 20 gundur diyetteyim kuzum ödül gunu degilde odul ögunu super motive ediyor 2 haftada 1 zararı da yok ;)

Back