- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
- 598
tesekkurler canim sen yapiyormusun hareket spor flan mekik disinda yapmisken bisiler daha yp :)
Bende yürüyüş yapiyorum tatlım 1 satten fazla ama bı plân cizelgesi yapicam daha cok hareket saglicam kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tesekkurler canim sen yapiyormusun hareket spor flan mekik disinda yapmisken bisiler daha yp :)
en sagliklisi yuruyus aslinda ama havalar el vermiyor burda mart gibi bende yuruyus yapicam insAllah devam balimmm birakmak yok gitsin kilolar gelsin yeni beden :) ne demistik etliyiz butluyuz ama kilo veriyoruz mutluyuz :)))Bende yürüyüş yapiyorum tatlım 1 satten fazla ama bı plân cizelgesi yapicam daha cok hareket saglicam kuzum
Denedin mi Canım merak ettimEki Görüntüle 1764597 Harikaaaa misss kizlar
Çok güzelmiş etliyiz butluyuz süpermişen sagliklisi yuruyus aslinda ama havalar el vermiyor burda mart gibi bende yuruyus yapicam insAllah devam balimmm birakmak yok gitsin kilolar gelsin yeni beden :) ne demistik etliyiz butluyuz ama kilo veriyoruz mutluyuz :)))
Süper evet hayalim 3 kelime
en sagliklisi yuruyus aslinda ama havalar el vermiyor burda mart gibi bende yuruyus yapicam insAllah devam balimmm birakmak yok gitsin kilolar gelsin yeni beden :) ne demistik etliyiz butluyuz ama kilo veriyoruz mutluyuz :)))
Denedin mi Canım merak ettim
Süper evet hayalim 3 kelime
Aynen balimmm benimde
Bende deneyeyim o Zaman merak ettim en kısa Zamanda kaç gün yaptınDenedim tatlim cok guzel sizinle paylasmak istedim begendigim için
Bende deneyeyim o Zaman merak ettim en kısa Zamanda kaç gün yaptın
Kzlar merak ettimde biz hiç ödül günü vermiycezmi sonra diyyetten sıkılmazmiyizçok kaçirmamak şartiyla bi ödül günü olsa iyi olur sanki
Evet bende herşeyi deniyorum Can'ım bende alıcam en kısa zamanda denerimBen 3 gun yaptim 1 gun dinlendim 3 gun yaptim 1 hafta yaptım tatlim pazara gidiyim naar alcam.yine basliym diom herseyi deniyorim napalim
Ben Karatay beslenmesi yapıyorum malesef öyle ödül olmuyor bizdenKzlar merak ettimde biz hiç ödül günü vermiycezmi sonra diyyetten sıkılmazmiyizçok kaçirmamak şartiyla bi ödül günü olsa iyi olur sanki
Hmm ama oyle sıkıcı oluryaBen Karatay beslenmesi yapıyorum malesef öyle ödül olmuyor bizden
Evet bende herşeyi deniyorum Can'ım bende alıcam en kısa zamanda denerim
Evet tatlım beraber yapalımAynen kuzum beraber yapariz
Evet tatlım beraber yapalım
Zaten Karatay diyet degil beslenme inşallah koruma evresine geçince bulgur Hakkı'mız var ödülümü ona saklıyorumHmm ama oyle sıkıcı olurya