1 ŞUBAT- 1 NİSAN ARASI 8 HAFTALIK KİLO VERME YARIŞMASI

Selam herkese hayirli aksamlar. Benim bi sorum olacak sizlere. İnsulin direnci olan arkadaslar kilo vermede zorlaniyor musunuzz. Yoksa sadece tatli yeme istegi mi fazla. Ben diyetisyene gidiyorum. Basta yapilan tahlillerde aclik sekerine bakilmamis tokluk normal cikmisti. Tum hafta diyete uydum diyebilirim. Suyu mu tam ictim hatta iki gun sok diyet yaptim ama sadece 800 g gitmis. Neden olabilir acab a ?

Anka ve Miyav_su kızlar bi yardım

Merhaba Can'ım benim seviyem 20 idi şuan 5. Seviyeye düştü gerçekten çok zor veriliyor başta bende senin gibiydim diyetisyenin her dediğine uydum gram veremedim sonra Karatay beslenmedi ile tanıştım 16 kg verdim tabi bunun yanında yürüyüş yaptım direnci yürüyüş ve yüzme kırıyor günde 4 saat yürüdüm ekmeği hayatımdan çıkardım şimdi yürüyüş ve spor salonuna gidiyorum sıkılaşmak için bende yemek isteğinde fazlaydı yani bende hem direnç hemde tip 2 diyabetim doktorum ilaç verdi glifor onunda kullandım

Karatay beslenmesine bir bak birde hayatında ekmek grubunu çıkarmanı tavsiye ederim çayında bile şeker kullanma

KIZLAR ARTIK YEMEK YOK SAAT 19.00

Nill41 canimm bırak o elindeki zararlı şeyi
Tam da elimde adini chentiq kardes icin soyleyemedigim ama kalorisi yuksek birsey varken bu yaziiii Aman allaahimmm yesaa resmen 6.boyuta gecip beni goruyor

Ama bu sefer ki sinirde sen konuyu biliyorsun yesa kardes

Tam da elimde adini chentiq kardes icin soyleyemedigim ama kalorisi yuksek birsey varken bu yaziiii Aman allaahimmm yesaa resmen 6.boyuta gecip beni goruyor

Normal canım sağlıklı olan o zaten.. Diyetisyen az mı dedi..

selam herkese 2 gundur uğrayamadım,gezme tozmaardayım haliyle kaçamaklarım oldu
umarım herkes iyidir

KAHVALTI
Yayla corbasi
Zeytin
Ekmek

OGLEN
Yayla corbasi
Zeytin
Az tursu ekmek

SONRAKI ATISTIRMALIGIM
bir tane kucuk boy pogaca ve bir dilim elmali turta cayyy vazgecilmezim zeytin ve beyaz peynir

Yaaaa yesa beni unuttun mu ben de 1 şubatta başlıcam die hiç bakmıyorum topiğe hiç etikette gelmedi en son bişey yazmıştım sana bildirim de gelmedi bende 1 şubat bekliyorum ooooo en son 22 syf da kalmışım çok sey kacırmadım umarım tartım bozuktu hatırlarsan tam bugun oldu yarın sabah aç karnıma tartılıp yazacağım Regli 3. Gün biraz şişlik çıkabilir

Canım. Bundan sonra sinirlendigimizde su içiyoruz ama nill çim her gün her gün kaçamak yapılmaz ki

KAHVALTI
Yayla corbasi
Zeytin
Ekmek

OGLEN
Yayla corbasi
Zeytin
Az tursu ekmek

SONRAKI ATISTIRMALIGIM
bir tane kucuk boy pogaca ve bir dilim elmali turta cayyy vazgecilmezim zeytin ve beyaz peynir

Canım isim verme artık ama düzgün yemeğini yesen akşama

Nolur artik bugün 0 kaçamak olsun

Canım ben ekledim sanki seni seninle çok çok oncesinden konuşmuştuk topik açıldığında mevcut listede adın olması gerekiyor senin bi bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…