• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ŞUBAT- 1 NİSAN ARASI 8 HAFTALIK KİLO VERME YARIŞMASI

Miyav su, canim ssen 96 yla baslamissin şuan güncel 80 sanırım durumunda öyle yazıyor ya :) kısaca ne kadar surede verdin ekstra neler yaptın yazabilir misin. Yazmışsan eğer şimdiden kusura bakma :)

Alımlar ne zaman kapandı yaa.
Ben 3 gündür bu konuya yazicam yazicam diyordum :(

Miyav su, canim ssen 96 yla baslamissin şuan güncel 80 sanırım durumunda öyle yazıyor ya :) kısaca ne kadar surede verdin ekstra neler yaptın yazabilir misin. Yazmışsan eğer şimdiden kusura bakma :)
Can'ım ben bu kiloyumu tam bir senede verdim bende insülin direnci ve tip 2 diyabet var o yüzden zor veriyorum ben Karatay beslenmesi ve spor yapıyorum

Can'ım ben bu kiloyumu tam bir senede verdim bende insülin direnci ve tip 2 diyabet var o yüzden zor veriyorum ben Karatay beslenmesi ve spor yapıyorum

Canimm bu pazartesi için gerek yok bence ilk kiloları yazdik bundan sonra ilk bildirim 8 şubat günü olacak pazartesi Sabah kahvaltı öncesi ihtiyaç molası sonrası tartılıp bildirim yapacağız

Pazartesi icinsaat belirleyelim mi gerek yok mu
Bence saate gerek yok herkesin vakti olur olmaz o saate ben öyle düşünüyorum

Canimm bu pazartesi için gerek yok bence ilk kiloları yazdik bundan sonra ilk bildirim 8 şubat günü olacak pazartesi Sabah kahvaltı öncesi ihtiyaç molası sonrası tartılıp bildirim yapacağız

Pazartesi icinsaat belirleyelim mi gerek yok mu

Bence bi saate kadar kilo bildirimi olmasi daha guzel olur aksama kalmamasi icin.

tamamdır o zaman pazartesi tüm gün yapılsın bildirimler

ben de salı günü listeyi düzenler birinciyi açıklarım inşallah

:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:
Csnım ya bişey sorcam 2 ayın sonunda birinci belli olacak ama nasıl hedeflediği kiloya ilk ulaşan mı yoksa en çok kilo veren mi birinci

Csnım ya bişey sorcam 2 ayın sonunda birinci belli olacak ama nasıl hedeflediği kiloya ilk ulaşan mı yoksa en çok kilo veren mi birinci

canım şimdi

hem haftalık birincileri seçeceğiz

hem de bu toplam maratonun sonunda en çok kilo vereni bulacağız

AMA başlangıç kiloları da önemli olduğu için

verilen kilo x 100 / başlangıç kilosu yapacağız

o yüzden başlangıçta 60 kilo olmak ile 90 kilo olma arasında bir fark olmayacak

:KK50:

canım şimdi

hem haftalık birincileri seçeceğiz

hem de bu toplam maratonun sonunda en çok kilo vereni bulacağız

AMA başlangıç kiloları da önemli olduğu için

verilen kilo x 100 / başlangıç kilosu yapacağız