Hadi inşallah bana kaptırmadaCanım yine yaparız ben bi birinci olayım da
yesa canım ptesi kilolu sabah mı yazıcaz
Can'ım ben bu kiloyumu tam bir senede verdim bende insülin direnci ve tip 2 diyabet var o yüzden zor veriyorum ben Karatay beslenmesi ve spor yapıyorumMiyav su, canim ssen 96 yla baslamissin şuan güncel 80 sanırım durumunda öyle yazıyor ya :) kısaca ne kadar surede verdin ekstra neler yaptın yazabilir misin. Yazmışsan eğer şimdiden kusura bakma :)
Can'ım ben bu kiloyumu tam bir senede verdim bende insülin direnci ve tip 2 diyabet var o yüzden zor veriyorum ben Karatay beslenmesi ve spor yapıyorumMiyav su, canim ssen 96 yla baslamissin şuan güncel 80 sanırım durumunda öyle yazıyor ya :) kısaca ne kadar surede verdin ekstra neler yaptın yazabilir misin. Yazmışsan eğer şimdiden kusura bakma :)
Bence saate gerek yok herkesin vakti olur olmaz o saate ben öyle düşünüyorumCanimm bu pazartesi için gerek yok bence ilk kiloları yazdik bundan sonra ilk bildirim 8 şubat günü olacak pazartesi Sabah kahvaltı öncesi ihtiyaç molası sonrası tartılıp bildirim yapacağız
Pazartesi icinsaat belirleyelim mi gerek yok mu
Bence saate gerek yok herkesin vakti olur olmaz o saate ben öyle düşünüyorum
tamamdır o zaman pazartesi tüm gün yapılsın bildirimler
ben de salı günü listeyi düzenler birinciyi açıklarım inşallah
Canimm bu pazartesi için gerek yok bence ilk kiloları yazdik bundan sonra ilk bildirim 8 şubat günü olacak pazartesi Sabah kahvaltı öncesi ihtiyaç molası sonrası tartılıp bildirim yapacağız
Pazartesi icinsaat belirleyelim mi gerek yok mu
Canım ben 7 bardak içtim anca alışıyorum bunu bile mucize sayıyorumŞu ana kadar 2 liteye yaklaştım ben kızlar sizin durumlar nedir
@Nill41
@anka_misali
@chentiq
@heyecandorukta
@eflalim
@elifcino
@beyaz lotus
Miyav_su
@derman
ebrarece49
@Lost-dreams
@nananais
@sinemserdar01
Akıldan ekledim bi kaç isim mesajı gören herkes bildirim yapsın bakalım
Csnım ya bişey sorcam 2 ayın sonunda birinci belli olacak ama nasıl hedeflediği kiloya ilk ulaşan mı yoksa en çok kilo veren mi birincitamamdır o zaman pazartesi tüm gün yapılsın bildirimler
ben de salı günü listeyi düzenler birinciyi açıklarım inşallah
Bence bi saate kadar kilo bildirimi olmasi daha guzel olur aksama kalmamasi icin.
Csnım ya bişey sorcam 2 ayın sonunda birinci belli olacak ama nasıl hedeflediği kiloya ilk ulaşan mı yoksa en çok kilo veren mi birinci
Canım ben 7 bardak içtim anca alışıyorum bunu bile mucize sayıyorum
canım nasıl derseniz siz benim için fark etmez ama miyav_su nun dediği gibi tüm gün olsun sonradan sıkıntı çıkmasın
Anladım canım teşekkürlercanım şimdi
hem haftalık birincileri seçeceğiz
hem de bu toplam maratonun sonunda en çok kilo vereni bulacağız
AMA başlangıç kiloları da önemli olduğu için
verilen kilo x 100 / başlangıç kilosu yapacağız
o yüzden başlangıçta 60 kilo olmak ile 90 kilo olma arasında bir fark olmayacak
Merak etme hayatım 2 litre olana kadar hergün arttırıcamcanım her gün arttır yarına 8 bardak görelim senden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?