Bugün hiç kaçamak yok
KAHVALTI:
1 yumurta tavada
5 kaşık patates haşlama
ÖĞLEN:
1 tabak kuru fasülye
1 kase yoğurt
AKŞAM:
1 kase lahana çorbası
2 tavuk baget
Su 2,5 lt
Tarçınlı süt, tatlı krizlerini kesiyor mu gerçekten.Yarın 50 li sayıları görmek istiyorum artik ama.bunun için aksam kendimi tutmam.lazim tatlı kriizim var gidip tarcinli sut bi tane de kuru kayısı yiyeceğim artik
Nil dün ben sana ceza vermiştim ya o mesajimi tekrar bul o cezayı yap
Offff ne yapacağım ben bu kızla ya
Seni atıp diğer isteyen arkadaşları mi alsak listeye
Örnek alın örnek maşallah canım
Nill41 bak canım kaçamak yok hadi yarın senden de böyle bir performans bekliyoruz
Offf valla ne desen halisin yesacann. Ben sayfanin motivasyonunu dusuyorum galiba yazmasam daha iyi olucak belkide
Sen özel gününde falan mısın? Tatlılar alınganlıklar
Yarın daha iyi bi menüyle gelirsin...
Ben daha başlamadım 1 şubatta başlayacağım..
Kahvalti
Menemen
4 tane patates kizartmasi
8 9 tane zeytin ve biraz peynir
Cayp
Aksam
Iki kase corba
Lahana tursusunda cok az
Toplamda 9 bardak su
5dilim ekmek
Kacamak; 1 cikolata ve kucuk browni kek
Su kacamaklarm olmasa vericem de...
Hayir canm adet degilim ama ben hep tatlilardan yana skntlymmm o kadar abur cubur severim ki bekarken bile ablam evli olsan aseriyorsun dicem artk derdialinganlik da burcumla alakali olabilir belkimm esimin tek dert yandgi huyum
Ne ki burcun canım..
Yıllardır yemişsin zaten bir faydasını görmemişsin.. Bundan sonra artık iradene sahip olup istediğini giyme zamanı..
Yaa benm dogum gunumdu ama bugunluk izinli olayim
Lostt sen nasilll dayaniyorsun cidden bana da gonder o sabirdan, hemde ara ogunsuzz
Tarçınlı süt, tatlı krizlerini kesiyor mu gerçekten.
Tamam canım gözümüz yollarda kaldı zaten
Hem şu anki hem hedef kilonu yaz olur mu
Canım günde 2 öğün beslenme. Bende yaptım o yanlışı. İşte öyle yapınca saldırıyorsun tatlıya.707112"]Kahvalti
Menemen
4 tane patates kizartmasi
8 9 tane zeytin ve biraz peynir
Cay
Aksam
Iki kase corba
Lahana tursusunda cok az
Toplamda 9 bardak su
5dilim ekmek
Kacamak; 1 cikolata ve kucuk browni kek
Su kacamaklarm olmasa vericem de...
Allahmmm ben de 1 70 ve kilom 70 e dusse diorum sen 64sun zaten allahmmmmm nerelere gideyimmmyesa canım şimdi geldi aklıma tartildim 64 olmuşum yaaa boyumda 169 hedefim de 57 şu an için Ayy olur mu ki acaba yaaa :)
Ne ki burcun canım..
Yıllardır yemişsin zaten bir faydasını görmemişsin.. Bundan sonra artık iradene sahip olup istediğini giyme zamanı..
Allahmmm ben de 1 70 ve kilom 70 e dusse diorum sen 64sun zaten allahmmmmm nerelere gideyimmm
İnatlaşmak gerek yanii. Allahım benim dönemde yaklaşıyor. Du bakim zafer kimin olacak.Zamanla kesmeyi öğrendim bende ..ilk basta sakin olmak gerek bugün 2 kere kriz geldi kil payı geçti nasıl atlattigimi anlatayım adetimmi yaklaşıyor nedir
Bir sürü şey geçti aklımdan sonra dedim sakinles önce yeşilçay içeyim dedim içine de tarçın kattim yavaş yavaş içtim ... o sıra ne yiyebilirim canım encok ne istiyor diye düşündüm ve elma en az kalorili tatlı olandı ve elmam yedim ardından 2 bardak su içip hemen odama gittim
2. Krizimi ise 1 adet kuru kayısı yarim avuç sari kuru üzüm yeyince rahatladim tabi birde su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?