- 2 Kasım 2008
- 2.844
- 802
- 448
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya bende diyorum bi eksik var bi eksik evet evet bi eksik var ama neeeeBiride yoklugumu fark etmedi
Listen çok iyi canım gerçekten çok erken kapatmışsın umarım günü sorunsuz bitirirsinbugun dükkanı erken kapattım
sabah:1 yumurta ,1 dilim süzme peynir,2 dilim ekmek,2 zeytin,1 kase kırmızı lahana salatası
öğle 1 muz uzerıne 1 tatlı kasığı tahin
akşam 16 da
5 köfte,1 kase salata,1 dilim ekmek,1 kase mercimek çorbası
spor 3 mil leslie 1.5 su
Aaaa ne güzel bak iştahın kesilmişken abur cubur ile tekrar açmaAh canım bunu söyleyeceğimi hiç düşunmezdim ama iştahim yok zorla yiyorum resmen:) abur cubur kac poset oldu elim gitmiyor yemek aklıma gelmiyor:) hep iştahsız olmayı isterdim oldum sonunda:)
bugun dükkanı erken kapattım
sabah:1 yumurta ,1 dilim süzme peynir,2 dilim ekmek,2 zeytin,1 kase kırmızı lahana salatası
öğle 1 muz uzerıne 1 tatlı kasığı tahin
akşam 16 da
5 köfte,1 kase salata,1 dilim ekmek,1 kase mercimek çorbası
spor 3 mil leslie 1.5 su
Canım sen şimdi 2 litre su mu içtinmaşallah canım çok güzel
ben de 2 litre suyumu içtim akşam çok içmek istemiyorum malum belli bir saatten sonra zor oluyor
Canım sen şimdi 2 litre su mu içtin
Benim o ben benYa bende diyorum bi eksik var bi eksik evet evet bi eksik var ama neeee
Ya nasıl içiyorsun allah aşkına ben nasıl bu su sorununu çözücüm aklıma gelmezse gün boyu susamıyorum
HahahaBenim o ben ben
Listen çok iyi canım gerçekten çok erken kapatmışsın umarım günü sorunsuz bitirirsin
Canım sen şimdi 2 litre su mu içtin
Ya nasıl içiyorsun allah aşkına ben nasıl bu su sorununu çözücüm aklıma gelmezse gün boyu susamıyorum
yesa maşallah canım.. Utandım şimdi gideyim ben de içeyim 1 bardak
Kızlar beni de ekleyin. Pazartesileri kilo bildirimimi yaparım. Zaten pazartesileri tartılıyordum.
Bu pazartesi de tartıldım.
Kilom: 63.7
Boy:157
Hedef:56 kg
Canım ben de öyleyim 2 gün boyunca hiç şu içmeden durabilirim ama.bu çok kötü sulugum hep yanımda artık ve sürekli elimin altında olunca zorla da olsa içiyorum lütfen sen de iç. İçtikce faydalarını göreceksin cildi bile değişiyor insanın
Anka bi uygulama var indir telefonuna su sesi geliyor belirli araliklarla
Canım alımlar bitti bizim ama bir sonraki yarışmalara mutlaka bekleriz
Tabii listeye ve yarısmaya dahil olmadan da yazabilirsin
Hedefim 70 olsun ya hic veremiyorumki :)))) yesa