• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ŞUBAT- 1 NİSAN ARASI 8 HAFTALIK KİLO VERME YARIŞMASI

bugun dükkanı erken kapattım

sabah:1 yumurta ,1 dilim süzme peynir,2 dilim ekmek,2 zeytin,1 kase kırmızı lahana salatası

öğle 1 muz uzerıne 1 tatlı kasığı tahin

akşam 16 da
5 köfte,1 kase salata,1 dilim ekmek,1 kase mercimek çorbası

spor 3 mil leslie 1.5 su

sabah:1 yumurta ,1 dilim süzme peynir,2 dilim ekmek,2 zeytin,1 kase kırmızı lahana salatası

akşam 16 da

spor 3 mil leslie 1.5 su
Listen çok iyi canım gerçekten çok erken kapatmışsın umarım günü sorunsuz bitirirsin

Ah canım bunu söyleyeceğimi hiç düşunmezdim ama iştahim yok zorla yiyorum resmen:) abur cubur kac poset oldu elim gitmiyor yemek aklıma gelmiyor:) hep iştahsız olmayı isterdim oldum sonunda:)
Aaaa ne güzel bak iştahın kesilmişken abur cubur ile tekrar açma

akşam 16 da

spor 3 mil leslie 1.5 su

maşallah canım çok güzel :KK68:

ben de 2 litre suyumu içtim akşam çok içmek istemiyorum malum belli bir saatten sonra zor oluyor :p

20160128_164351.jpg

Bununla 3 bitti sanırım

Kızlar beni de ekleyin. Pazartesileri kilo bildirimimi yaparım. Zaten pazartesileri tartılıyordum.
Bu pazartesi de tartıldım.
Kilom: 63.7
Boy:157
Hedef:56 kg

Ya nasıl içiyorsun allah aşkına ben nasıl bu su sorununu çözücüm aklıma gelmezse gün boyu susamıyorum :KK43:

Canım ben de öyleyim 2 gün boyunca hiç şu içmeden durabilirim ama.bu çok kötü sulugum hep yanımda artık ve sürekli elimin altında olunca zorla da olsa içiyorum lütfen sen de iç. İçtikce faydalarını göreceksin cildi bile değişiyor insanın :KK37:

yesa yesa maşallah canım.. Utandım şimdi gideyim ben de içeyim 1 bardak :KK70:

Anka bi uygulama var indir telefonuna su sesi geliyor belirli araliklarla:KK71:

Kızlar beni de ekleyin. Pazartesileri kilo bildirimimi yaparım. Zaten pazartesileri tartılıyordum.
Bu pazartesi de tartıldım.
Kilom: 63.7
Boy:157
Hedef:56 kg

Canım alımlar bitti bizim ama bir sonraki yarışmalara mutlaka bekleriz

Tabii listeye ve yarısmaya dahil olmadan da yazabilirsin :KK36:

Canım ben de öyleyim 2 gün boyunca hiç şu içmeden durabilirim ama.bu çok kötü sulugum hep yanımda artık ve sürekli elimin altında olunca zorla da olsa içiyorum lütfen sen de iç. İçtikce faydalarını göreceksin cildi bile değişiyor insanın :KK37:

Anka bi uygulama var indir telefonuna su sesi geliyor belirli araliklarla:KK71:

Canım alımlar bitti bizim ama bir sonraki yarışmalara mutlaka bekleriz

Tabii listeye ve yarısmaya dahil olmadan da yazabilirsin :KK36:

Ay zaten gittiğim yerde sizi okudukça gülüyorum deli gibi herkes bana bakıyor... Arada bi de su sesi.gelirse bilemiyorum artık ne derler :D :D

Back