İnşallah hep birlikte Canım biliyorum sağlık olsun bu haftadan itibaren devam edersin olur mu ?Canım ya şimdi önemli ne güzel kilo vermişsin ve bu azimle de çok daha fazlasını vereceksin eminim bundan, eşinde o kendini bilmezlerde o zaman utansınlar
canım sağol ilgin için açlık o gün devam etti baş ağrımdan, bu hafta maalesef düzenim olmadı sebebini yazdım
Canım ben bi türlü doktora gidemedim ya bu hafta o kadr yoğundum ki doğum günü sevgililer günü misafir falan filan ama ben bi öğün yiyorum çıldırırcasına canım tatlı istiyo bu sende oluyo mu ?İnşallah hep birlikte Canım biliyorum sağlık olsun bu haftadan itibaren devam edersin olur mu ?
Günaydın Canım nasılsınKızlar neredesiniz ya kimse yazmamış...
Evet Canım bende de oluyordu artık olmuyor tatlıdanyer midem bulanır tekrar yemek yerdim bu böyle döngü halinde devam etti bence bu hafta doktora görün aç git olur muCanım ben bi türlü doktora gidemedim ya bu hafta o kadr yoğundum ki doğum günü sevgililer günü misafir falan filan ama ben bi öğün yiyorum çıldırırcasına canım tatlı istiyo bu sende oluyo mu ?
Reglinden olabilir CanımGünaydın kızlar 8 şubat 73,2 şuan 74 . Fark 800 gram +.
Bu hafta dikkat etmeme rağmen kilo almışım kızlar bende anlamadım yahu reglime bağlıyorum açıkcası. İnşallah haftaya 1 kg vericem
5. goknur07...........8 şubat 90,5............şimdi=90,3.......fark=-20015 ŞUBAT KİLO BİLDİRİM LİSTESİ
1.beyazlotus............8subat=58.4..........şimdi=57.6........fark=800gr......... yuzde=1.369
2.yesa1..................8 subat=55.1............simdi=54.9.......fark=200..............yuzde=0.362
3. Miyav_su...........8 şubat= 80............şimdi=81 .........fark=+1000
4. lostdreams.........8 şubat 73,2............şimdi= 74.........fark= +800