1 ŞUBAT- 1 NİSAN ARASI 8 HAFTALIK KİLO VERME YARIŞMASI

Bugün 19.1km eliptikle çalıştım hanımlar.
850 cal. Aldım şükür. Akşam fırında makarna yaptım. Bayılırım! Ama 150gr yedim ancak. :KK30:
Nefsime nasıl hakim olabildim, bilmiyorum.
Merak ediyorum yarın sabah kilomda ne kadar değişiklik olacak :KK17::KK17::KK17:

Kızlar selamlar..

Menüm

Sabah menemen 3 ymk k kadar
1 kk peynir
3 zeytin 1 domates 1 salatalık
Bir kase kabuklu fıstık

Ara 1 portakal
Yeşil çay

Ögle karnıbahar brokoli haşlaması

Ara Nescafe
1 dilim ekmek üstüne tahin pekmez karışımı sürdüm

Akşam 3 ymk k pırasa
1 kase mercimek corbası
2 ymk k k bahar brokoli haşlaması

Su 3 lt

Spor 20 dk Leslie
200 iç bacak
500 ip atlama
20 dk basen
100 mekik

KAHVALTI
Kibrit kutusu peynir
4 -5 zeytin
Menemen
2dilim bugday ekmek cay

ARA
1rendelenmis elma tarcinli
yesil cay

AKSAM
tarhana corbasi
bir kase bulgur pilavi
salata
bir parca ekmek

Limon pulbiberli ygurt kuru.

KIZLAR BEN PATATES DIYETI YAPMAYA KARAR VERDIM 3 GUNDE 5 KILO DIYOR. AMA 5 KILO VERMESEMDE YAPMAK ISTIYORUM. ARANZDA YAPAN VAR MI ??

KAHVALTI
Kibrit kutusu peynir
4 -5 zeytin
Menemen
2dilim bugday ekmek cay

ARA
1rendelenmis elma tarcinli
yesil cay

AKSAM
tarhana corbasi
bir kase bulgur pilavi
salata
bir parca ekmek

Limon pulbiberli ygurt kuru.

KIZLAR BEN PATATES DIYETI YAPMAYA KARAR VERDIM 3 GUNDE 5 KILO DIYOR. AMA 5 KILO VERMESEMDE YAPMAK ISTIYORUM. ARANZDA YAPAN VAR MI ??
O nasıl bir şeymiş ki hiç duymadım ??? yesa yesa sen de duy tatlım PATATES diyeti ")

Kizlar 2,5 lt suyumu icmis bulunmaktayim spor olarak dans ettim yarim saat + mekik 100 tane + basen
Sabah:1 yumurya iki dilim ekmek yesilcay
Ara :kivi portakal yarim.
Ogle :balik
Ara yesilcay
Aksam :4 izgara kofte ayran menum bu kdr bugunluk reglde bitmek uzere cok sukur :)

Iyi geceler kızlar bugun menümde bazı cıslar var o yüzden yazmıyorum tek iyi tarafı günlük kalori hesabımı azıcık gecmiş olmam bilmiyorum bu neyi değiştirir ama pişman oldum sonra iş işten gecti artık moralimi bozmuyorum şimdi yogurt kürümü yiyip yarım saat sonra yatıyorum hepinize iyi geceler.....

Iyi geceler kızlar bugun menümde bazı cıslar var o yüzden yazmıyorum tek iyi tarafı günlük kalori hesabımı azıcık gecmiş olmam bilmiyorum bu neyi değiştirir ama pişman oldum sonra iş işten gecti artık moralimi bozmuyorum şimdi yogurt kürümü yiyip yarım saat sonra yatıyorum hepinize iyi geceler.....
Sanada iyi geceler cnm

Nill41 Nill41 bence hiç deneme canım.. Şekerini çok ciddi etkiler 3 verirsin 5 alırsın...

Bende s isvec diyeti yapmistim ölücektim verdgmn iki mislisini aldim cunku insan kitliktan cikmis gibi oluyor 13 gundu sivec diyeti 13gunun acısıni 1 gunde cikardim cunku halsiz kaldim gözüm döndü asla sok diyet yapmam ders oldu bana.. detoks yapilabilir arada ama sok diyet asla :KK43:

Günaydınnnnnn kızlarrrr bugün hepimize az kalorili bir gün olsun..... :KK49::KK49::KK200::KK200:

Bugun cuma ben cuma günleri yemek kursuna gidiyorum sabah 9 akşam 4 orda yaptıklarımızı bir güzel oturup yiyoruz her hafta börek tatlı tarzı mutlaka oluyor bundan sonra yaptığımız yemeklerin porsiyonlarını küçültücem börek ve tatlının da tadına bakacağım sadece orda su içmeyi unutuyordum su içeceğim

günaydın kızlar,macera topiği totan burdaymış.
ben de burdayım güya ama unutuyorum.:KK48:

dünüm özellikle akşamım gayet iyi geçti.

menü veriyormuyduk kızlar?
ben vereyim yine de.:KK45:

sabah:3 br. su
kahvaltı:2 haşl. yumurta,çay.
öğlen:az çorba,2 kaşık t. fasulye,2 minik biber dolması.
akşam:3 kaşık t. fasulye,yoğurt.

spor 50dk.

*bir hafta önce evdeyken yediğim poğaçalardan anca kurtuldum.
bir daha yermiyim.:KK11:

FB_IMG_1455261848437.jpg

günaydın kızlar

dün akşam yazamadım hiç bir şey hala sindirim problemiyle uğraşıyorum ne yapsam olmadı. on gündür böyle ve tartıda +1 kg görünüyorum birde malum haftadayım onun da etkisi var sanırım cook mutsuzum o kadar dikkat ediyorum bide.

dünki menüm de
sabah; peyniz 5 zeytin 1 dilim kaşar 1 çaykaşığı bal 2 dilim etimek
öğlen; ıspanak yemeği yoğurt
akşam balık salata 1 yudum helva
arada leblebi yarım mandalina ve yarım muz
2,5 lt su leslie 3 mil +30 dk yürüyüş

bugün farklı başladım inşallah işe yarar
güne doluzlu çay ve günkurusu 4 adetle başladım akşama kadarda sadece tarhana çorbası içicem. sabah beşte kalkıp işe getirmek için çorba yaptım. sanırım duraksamaya girdim ben 9. haftam bu diyette umarım düzelir. :110:

günaydın kızlar

dün akşam yazamadım hiç bir şey hala sindirim problemiyle uğraşıyorum ne yapsam olmadı. on gündür böyle ve tartıda +1 kg görünüyorum birde malum haftadayım onun da etkisi var sanırım cook mutsuzum o kadar dikkat ediyorum bide.

dünki menüm de
sabah; peyniz 5 zeytin 1 dilim kaşar 1 çaykaşığı bal 2 dilim etimek
öğlen; ıspanak yemeği yoğurt
akşam balık salata 1 yudum helva
arada leblebi yarım mandalina ve yarım muz
2,5 lt su leslie 3 mil +30 dk yürüyüş

bugün farklı başladım inşallah işe yarar
güne doluzlu çay ve günkurusu 4 adetle başladım akşama kadarda sadece tarhana çorbası içicem. sabah beşte kalkıp işe getirmek için çorba yaptım. sanırım duraksamaya girdim ben 9. haftam bu diyette umarım düzelir. :110:

Olabilir.. Sen kaçamak yapmadan devam et bi anda gitmeye başlar o moral bozmak yok... Pozitif duşun zayıflıyorum diye duşun sürekli ...

X