1 ŞUBAT- 1 NİSAN ARASI 8 HAFTALIK KİLO VERME YARIŞMASI

Tabi ki fit, 38 beden eski ben olmak istiyorum:) salatamı detoks corbamı içerim mis hibi

Pilates zamanında yaptım birde leslie eliptik bisikletim de var bir fırsatım olsa şu an bebeğim ayağımda uyuyor, güzelce uyusa o uyurken bisiklet çevirirdim, sen süpersin zaten canım maşaallah
Yap pilatesi canım ben çok aşagalandım şuan bak aklıma geldi gözlerim doldu eşim beni artık istemiyordu hareket etmem sıfırdı bikini bölgemi göremiyordum 2 ayda bir pantolon tabi bedeni bulursam oda bedenim 52 bedendi en son aldığım onu bile zor buldum zor giriyordum içine çok ağladım geceleri çevremdeki herkes birşey demese bile bakışlarından anladım

dur bakalım böyle böyle alısırım belki. cidden tam bir tatlı bagımlısıyım

Ayni ben canım hem sabah hem öğle hem akşam yiyebilirim ama kendimi tutmaya calisiyorum

Tamam 0 değil ki zaten 0 olmaz benim çünkü patlak veriyor bir yerde ve o daha kötü oluyor ama azaltıyorum bayaa

Türk Kahvesi tatlı isteğimi azaltıyor benim belki sende de ise yarar :)

içiyorum kahve ama midemde gastirit oldugundan pek iyi gelmiyor bana..

Selam kızlar
Kahvaltı
Meyveli yoğurt
Karışık bitki çayı

Oglen
Kucuk bir pohca
2 tabak kasarlı domates çorbası
2 kasık yoğurt

Aksam (daha yemedim)
Tavuk ve yoğurt olcak
60 çömelme hareketi 1.5 lt su

sabah:2 dilim kızarmış ekmek,5 yeşil zeytin,1 dilim süzme peynır domates salatalık,sekersiz çay
öğle:3 lahana sarmaı,1 dolma.3 kasık yoğurt
ara yeşil çay
akşam 2 kase çorba (ıspanaklı mercimekli.dovmeli bir çorba)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…