Tabi ki fit, 38 beden eski ben olmak istiyorum:) salatamı detoks corbamı içerim mis hibiEvet kaldığın yerden devam salata ye yogurt kefir tüket sen fıt bir bayan mı olmak istiyorsun yada oflayan puflayan kendine kıyafet bulamayan şişman bir insan mı artık şişmanlık hastalık kabul ediliyor hangisini tercih ediyorsun
Yap pilatesi canım ben çok aşagalandım şuan bak aklıma geldi gözlerim doldu eşim beni artık istemiyordu hareket etmem sıfırdı bikini bölgemi göremiyordum 2 ayda bir pantolon tabi bedeni bulursam oda bedenim 52 bedendi en son aldığım onu bile zor buldum zor giriyordum içine çok ağladım geceleri çevremdeki herkes birşey demese bile bakışlarından anladımPilates zamanında yaptım birde leslie eliptik bisikletim de var bir fırsatım olsa şu an bebeğim ayağımda uyuyor, güzelce uyusa o uyurken bisiklet çevirirdim, sen süpersin zaten canım maşaallah
İşte insanlar hergün sabah işe Nasıl gidiyorsa gitmemek gibi bir avantajları var mı yok sende öyle yapıcaksın bir avantajın yok yapıcaksınTabi ki fit, 38 beden eski ben olmak istiyorum:) salatamı detoks corbamı içerim mis hibi
Ayy ben unuttum sayfadan da bildirim gelmedi
79.2Kilon kaç oldu şu an canım
Nerelerdesin sen canım ?
Kuzum hep buradayım, topik topik geziyorum canım.Nerelerdesin sen canım ?
Kuzum hep buradayım, topik topik geziyorum canım.
1 minik kare bitter çikolata yedim. kaçamağa girer mi? akşama 1 kase yogurt yicem sadece.
Cuma yarışlarında da ilk böyle olmuştu. Ama artık hergun ugrayacagim bir daha da unutmam kusura bakmayınHeer pazartesi bildirim yapıyoruz canım unutma emi :)
Cuma yarışlarında da ilk böyle olmuştu. Ama artık hergun ugrayacagim bir daha da unutmam kusura bakmayın
ay normalde yediğim tatlıları bi bilsen. bugun ilk defa bununla kaldımGirmez canım diyetisyen ler dahi yazıyorlar
ay normalde yediğim tatlıları bi bilsen. bugun ilk defa bununla kaldım
dur bakalım böyle böyle alısırım belki. cidden tam bir tatlı bagımlısıyımOoo ooo o o zaman kotuymus
Yok yok bitter De yasak sana :)
dur bakalım böyle böyle alısırım belki. cidden tam bir tatlı bagımlısıyım
içiyorum kahve ama midemde gastirit oldugundan pek iyi gelmiyor bana..Ayni ben canım hem sabah hem öğle hem akşam yiyebilirim ama kendimi tutmaya calisiyorum
Tamam 0 değil ki zaten 0 olmaz benim çünkü patlak veriyor bir yerde ve o daha kötü oluyor ama azaltıyorum bayaa
Türk Kahvesi tatlı isteğimi azaltıyor benim belki sende de ise yarar :)