1 ŞUBAT- 1 NİSAN ARASI 8 HAFTALIK KİLO VERME YARIŞMASI

Ayni ben canım hem sabah hem öğle hem akşam yiyebilirim ama kendimi tutmaya calisiyorum

Tamam 0 değil ki zaten 0 olmaz benim çünkü patlak veriyor bir yerde ve o daha kötü oluyor ama azaltıyorum bayaa

Türk Kahvesi tatlı isteğimi azaltıyor benim belki sende de ise yarar :)
Ayyy ben de kahveyi pek sevmezdim. Şimdilerde hergün 200ml tüketir oldum. Sırf Tatlı isteğimi kesiyor diye... Bunu da yeni farketmem çok acı:KK23:

Bas sagligi dileyen arkadaslarimdan ALLAH razi olsun Canlar annem rahatsizlandi cok sukur simdi iyi hamd olsun ama ben gidemedim esim gitti dedesine son görevini yapacak bende anneme yardima geldim hersey ust uste geldi :KK43:

Selam kızlar
Kahvaltı
Meyveli yoğurt
Karışık bitki çayı

Oglen
Kucuk bir pohca
2 tabak kasarlı domates çorbası
2 kasık yoğurt

Aksam (daha yemedim)
Tavuk ve yoğurt olcak
60 çömelme hareketi 1.5 lt su
Canım menün çok güzel afiyet olsun fakat hamur işini sabahları tüket ki akşama kadar enerjiye dönsün

sabah:2 dilim kızarmış ekmek,5 yeşil zeytin,1 dilim süzme peynır domates salatalık,sekersiz çay
öğle:3 lahana sarmaı,1 dolma.3 kasık yoğurt
ara yeşil çay
akşam 2 kase çorba (ıspanaklı mercimekli.dovmeli bir çorba)
Menün çok güzel ve doyurucu aç kalmamışsın afiyet olsun

Kahvaltım geç yaptım yarım avakodo cevizli , avuç içi kadar peynir,10 adet zeytin 1 nar 1 mandalina spora giderken sade Türk kahvesi 2 saat spor Kardio+ ağırlık akşam ise dünden kalma et yemeğim yanında salata 3 litreye yakın su tükettim daha da tüketirim birazdan misafirim gelicek yine Türk kahvesi içerim çay ile birlikte herkese afiyet olsun :KK73:

Selam Kizlar menümü paylaşauim
sabah 1 dilim ekmek 1 yumurta omlet
Oğlen3 kaşik bulgur pilavi 1 tabak patates yemeği
ara 1 tane cıss yedim :110:ama olsun çoktandir yememişdim ödül günüme sayiyorum

akşam 1/2 lahmacun bol salata 1 bardak ayran
1,5 litre su bugun egzersiz yapamadim regl oldum çok sancim var yarin telafi edicem inşallah

1,5 litre su bugun egzersiz yapamadim regl oldum çok sancim var yarin telafi edicem inşallah

Afiyet olsun canım cıssı Yemen normal baksana reglin gelmiş olsun yarın telafi edersin

X