- 8 Nisan 2017
- 56.937
- 298.999
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Üstte cift sayılar altta tek sayılar toplma işlemi uapildi geçen haftada ..okumaya yoğunlaştı öğretmenimiz son zamanHerkese merhaba. Benim oğlum da 2017 doğumlu 1.sınıfa gidiyor. Anaokulunda öğrendikleri için ritmik okuma ve yazıların aynısını alt satıra yazma ile başlayıp okuduğunu anlama ile devam ettiler. Matematik olarak yoğunluğunuz nasıl? Biz toplamaya geçtik. Haftada 4 gün ödev oluyor 1 gün olmuyor. Veli whatsapp grubu çok kötüydü daha ilk günlerden bir kaç kişi diğer çocuklara atıfta bulunuyordu sakin olsunlar tarzında. Pek kimse muhattap olmayınca devamı gelmedi şükür. Okul çıkışlarında hala çok dedikodu yapan var kaçıyorum artık
Okuma ve anlamaÜstte cift sayılar altta tek sayılar toplma işlemi uapildi geçen haftada ..okumaya yoğunlaştı öğretmenimiz son zaman
MerhabaHerkese merhaba. Benim oğlum da 2017 doğumlu 1.sınıfa gidiyor. Anaokulunda öğrendikleri için ritmik okuma ve yazıların aynısını alt satıra yazma ile başlayıp okuduğunu anlama ile devam ettiler. Matematik olarak yoğunluğunuz nasıl? Biz toplamaya geçtik. Haftada 4 gün ödev oluyor 1 gün olmuyor. Veli whatsapp grubu çok kötüydü daha ilk günlerden bir kaç kişi diğer çocuklara atıfta bulunuyordu sakin olsunlar tarzında. Pek kimse muhattap olmayınca devamı gelmedi şükür. Okul çıkışlarında hala çok dedikodu yapan var kaçıyorum artık
Eldelikli şekilde mi?Üstte cift sayılar altta tek sayılar toplma işlemi uapildi geçen haftada ..okumaya yoğunlaştı öğretmenimiz son zaman
Üstte cift sayılar altta tek sayılar toplma işlemi uapildi geçen haftada ..okumaya yoğunlaştı öğretmenimiz son zaman
Benim kız daha 20 ye kadar ileri 20 ye kadar cift yazmaya basladi ogretmen ccok mu yavaş acabaOkuma ve anlama
Onları çok önce yapmıştık. Ama arada tekrarlama yapıyoruzBenim kız daha 20 ye kadar ileri 20 ye kadar cift yazmaya basladi ogretmen ccok mu yavaş acaba
Onları çok önce yapmıştık. Ama arada tekrarlama yapıyoruz
Sınıf akısına göre ilerliyor o zaman öğretmen
Eldelikli şekilde mi?
Elde olarak değil toplami 20- 25 olan sayılar sayı boncuğu ile topluyorBenim kız daha 20 ye kadar ileri 20 ye kadar cift yazmaya basladi ogretmen ccok mu yavaş acaba
Aynen biz de onları çoktan yaptık geçen hafta çıkarmaya geçtik.Onları çok önce yapmıştık. Ama arada tekrarlama yapıyoruz
Bizim de öğretmenimiz okuduğunu anlama çok veriyor günde en az 2 en çok 4 metin veriyor..Bizimkiler okuma ve anlama yapıyor şuan.
Toplamadan çıkarmaya geçtiler 2 rakamlı çıkarma yapıyorlar.
Tebrik ederim minigiMerhaba, ben akşam eokuldan baktım dayanamadim.Bir tek matematik iyi , diğerleri çok iyi olarak vermiş. Matematikte de kafasından yapmaya çalıştığı için illa ya 1 eksik ya 1 fazla çıkarıyor. Umarım ikinci dönem daha iyi olur. Aslında bu hafta çıkarma işleminde başarılı olmuş sınav gibi birşeyde hepsini doğru yapmış ama yine de karne de iyi vermiş öğretmen. Nazar boncuğu olsun.. inşallah ikinci dönem daha istekli olur kızım da
Benimki de yeni yeni yazisini duzelttiyor gibi. Arada canı istemiyor yine kötü yazıyor bakalım ikinci dönem daha iyi olur inşallah. Hepsi başarılı olsunlar iyi yerlere gelsinlerTebrik ederim minigibizim zamanimizdaki gibi cok basit degil hersey artik baya konu hallediyorlar bizim de var ufak tefek arada iyi olan ozellile yazma kisminda. İnat ediyor yazisini duzeltmiyor onun disinda matematigi severek yapiyormus ona sevindim butun cocuklar cok guzel yerlere gelir insallah
Kötü olmuş ama adapte olur çocuklar merak etmeyin hele ki öğretmen candan biri olursa..Selam kızlar. Bizim öğretmenimiz değişiyor. Saygıdeğer sevgili mudur yaridmicimiz sene başında kadrolu diyerek bize yalan söylemiş
.
1. Donem sonu şokunu yeni atlatmış durumdayım yeni öğretmenimizle tanışmadık. Cikartma vs görmedik matematikte .
Öğretmenleriniz okuma yarışması yapıyormuydu dakika da kac kelime okuyorlar biliyormusunuz ?
Sınıfın en iyisi 30 kelimeydi ama benim kızın sayısı daha düşük
Ona rağmen tüm notları çok iyiydi sanırım giderayak notları güzel verdi
Karnede herkesin cok iyi verilmis bizim okulda da sinifta da prosedur bu sanirim. Ama internet uzerinden ozel olarak performans raporunda kisiye özel geliştirmesi gereken konular vs tek tek yazilmis degerlendirilmis.Kötü olmuş ama adapte olur çocuklar merak etmeyin hele ki öğretmen candan biri olursa..
Bizim öğretmenimiz de herkese çokiyi vermiş,kendisi bize karne günü söyledi,herkese çokiyi verdim ama sen gerçekten çokiyisin dedi kızımaçok saçma geldi bana da ama belli etmemeye çalıştım,herkese çokiyi verecekse biz kızımla niye çırpındık hayırlısı olsun bakalım iyi insanlara denk gelsinler