🧮📖1. Sınıf anneleri 🖇️2023-2024📎📚

Ödevleri zorla yapıyor, günlük 1 sayfa falan ödev oluyor ama 2 saatte anca yazıyor. Sürekli acıkıyor, su istiyor sizde durumlar nasıl
Sürekli bahane uyrduruyor yoruldum ve çok zor diyor halbuki diğer çocuklarda ödev nedir gördüm
Vermiyor diyebilirim bu öğretmen için

Bence zamanla alisacaklar :))

Başlarsınız A 'ya bugün muhtemelen. Bizim hoca her hafta bir harf veriyor. Sizde nasıl durum?
Bizim geçen hafta sonu odevimiz ele,el ,elle metini vardı onu okuduk bir kaç sayfa kitaptan bunları uazdik ama sayfa dediysem sayfa dolusu değil bayağı azdı yazı ödevi :))

Bugün a yi alacaklar bencede çünkü a sayfasına kadar yazdık :)

Bizim de az ya toplasan 10 satır etmez ödev K'ya geçecekler bugün bizimkiler de. Bakalım ilerliyoruz

Bizim de az ya toplasan 10 satır etmez ödev K'ya geçecekler bugün bizimkiler de. Bakalım ilerliyoruz
Siz hizlisiniz maşallah biizm sınıfımız çok zor bir sınıf küfür edenler ,sınıfta gezenler ogretmende yeni tabi bazen bağırarak susturuyor sınıfı

1. Sınıf anneleri çocuğunuz ne durumda? Hangi harftesiniz ? Okuyup birleştirebiliyorlar mi ?
A harfine başladılar ve biraz ezbere gidiyor sanki. Harf birleştirmeleri tam yapamıyor.Mutfak masasının duvarına öğrendikleri tüm heceleri kelimeleri yapıştırdık. Oyun gibi sürekli soruyorum. O şekilde ilerliyoruz. Zormuş 1. Sınıf. Sizde durumlar nasıl?

Bizimkilerde a harfi deler şuan bugün a harfinin 3. Günü olacak yani

Birleştiriyor ama düşünerek pat diye değil sınıfta okuyabilen varmış ..bence erkek çocuklarına göre iyi gidiyorum onlar daha çok zorluyordu beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…