🧮📖1. Sınıf anneleri 🖇️2023-2024📎📚

Bizim bu gece çok fazlaydı ödev. Ama ben rahatsizlandim. Halası geldi çocukların yanına ne kadar yaptıklarını bilmiyorum. İşimiz bayağı sikintili ya
Allah kolaylaştırsin Büşra Cim kötü olmus ..geçmiş olsun sana da 🤍

Sağolun halasiyla yapmışlar ödevi bir boyama kalmış. Hiç yapmak istemiyor artık boyama falan
Benimki de artık boyama yapmak istemiyor. Geçen bayrak vermiş boya diye kurşun kalemle boyamış sıpa 🤣 her şeyi kurşun kalemle boyayıp geçiyor

Merhabalar
Küçük e harfi bizi çok zorladı. Sizde durumlar nasıl?
Merhaba bizim hoca biraz hızlı ilerledi sanırım ya A'ya geçtiler. İnşallah öğreniyordurlar😁 Küçük e biraz daha zor sanki normal gibi geldi genelde onda zorlanıyorlar ilk. Bizi de uğraştırdı.

Merhaba bizim hoca biraz hızlı ilerledi sanırım ya A'ya geçtiler. İnşallah öğreniyordurlar😁 Küçük e biraz daha zor sanki normal gibi geldi genelde onda zorlanıyorlar ilk. Bizi de uğraştırdı.
Sizin öğretmeniniz hızlı gidiyor sanırım. Ben haftanın kazanımlarına baktım bir hafta e harfi görünüyordu. Pazartesi L harf gelecek bakalım. Hızlı gitse hiç yetişemezdik.😀

Bizimde çok güzel yazamıyor. Ama bu hafta taşınıyorum hiç ilgilenecek durumum yok. Ödev yaptırıp yolluyorum 😭
Üzülme canım ya öğretmen evde yalnızca benim verdiğim ödevleri yaptırın ekstra uğraşmayım dedi. Bence gerek de yok zaten

Hocadan sonra eşim de gıcık etti beni ay bana diyor ki "Sen bırak ben yaptırırım ödevini, düzgün öğrenememiş." Abartma dedim okuma yazma altı üstü. Benim önceliklerim farklı bu konuda. İstiyorum ki okulu sevsin, ödevini kendi yapsın, sorumluluk alsın. Tepesinde durup bıktırmak istemiyorum ama canım sıkıldı ya. Eşimin dediğine bakın🥲

Ben de oturdum tombala hazırladım. Çocuğumu çalıştıracağım. Kendi çalıştırırken habire kızıyor. Bezdirecek çocuğu.

Eklentiler

• 16959918017861256978477141147931.jpg
    16959918017861256978477141147931.jpg
    164,6 KB · Görüntüleme: 46
Kizlar bizim okuma sıkıntı olacak sanırım dün mesela" ele, el ,elle " falan okuyoruz ya .. çocuğum el hariç diğer herşeyi elle diye okuyor resmen sallıyor tutarsa 🤔🤦
Elleyi karıştırıyorlar bence onda bir şey var.

X