- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.710
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Allah kolaylaştırsin Büşra Cim kötü olmus ..geçmiş olsun sana daBizim bu gece çok fazlaydı ödev. Ama ben rahatsizlandim. Halası geldi çocukların yanına ne kadar yaptıklarını bilmiyorum. İşimiz bayağı sikintili ya
Geçmiş olsun canımBizim bu gece çok fazlaydı ödev. Ama ben rahatsizlandim. Halası geldi çocukların yanına ne kadar yaptıklarını bilmiyorum. İşimiz bayağı sikintili ya
Allah kolaylaştırsin Büşra Cim kötü olmus ..geçmiş olsun sana da
Sağolun halasiyla yapmışlar ödevi bir boyama kalmış. Hiç yapmak istemiyor artık boyama falanGeçmiş olsun canım
Benimki de artık boyama yapmak istemiyor. Geçen bayrak vermiş boya diye kurşun kalemle boyamış sıpaSağolun halasiyla yapmışlar ödevi bir boyama kalmış. Hiç yapmak istemiyor artık boyama falan
Biktilar artık iyice yaBenimki de artık boyama yapmak istemiyor. Geçen bayrak vermiş boya diye kurşun kalemle boyamış sıpaher şeyi kurşun kalemle boyayıp geçiyor
Merhaba bizim hoca biraz hızlı ilerledi sanırım ya A'ya geçtiler. İnşallah öğreniyordurlarMerhabalar
Küçük e harfi bizi çok zorladı. Sizde durumlar nasıl?
Sizin öğretmeniniz hızlı gidiyor sanırım. Ben haftanın kazanımlarına baktım bir hafta e harfi görünüyordu. Pazartesi L harf gelecek bakalım. Hızlı gitse hiç yetişemezdik.Merhaba bizim hoca biraz hızlı ilerledi sanırım ya A'ya geçtiler. İnşallah öğreniyordurlarKüçük e biraz daha zor sanki normal gibi geldi genelde onda zorlanıyorlar ilk. Bizi de uğraştırdı.
Ben bunu ay dede çiz ortasına çizgi çek diyerek kolaylaştırdım başka türlü kendi başına yapamıyorMerhabalar
Küçük e harfi bizi çok zorladı. Sizde durumlar nasıl?
Allah kolaylık versin Büşra bizimki de çok iyi değil ama zamanla duzelir diye düşünüyorumBizimde çok güzel yazamıyor. Ama bu hafta taşınıyorum hiç ilgilenecek durumum yok. Ödev yaptırıp yolluyorum
Üzülme canım ya öğretmen evde yalnızca benim verdiğim ödevleri yaptırın ekstra uğraşmayım dedi. Bence gerek de yok zatenBizimde çok güzel yazamıyor. Ama bu hafta taşınıyorum hiç ilgilenecek durumum yok. Ödev yaptırıp yolluyorum
Benimde öyle ezbere gidiyor gibi geldi bana daKizlar bizim okuma sıkıntı olacak sanırım dün mesela" ele, el ,elle " falan okuyoruz ya .. çocuğum el hariç diğer herşeyi elle diye okuyor resmen sallıyor tutarsa
Yenj nesil çok fena oğlanlar harfleri tutturmaya çalışırdı bu ele el elle söylüyor hangisi tutarsa birde arada ayyh diyor sanki yanlış okumuş gibiBenimde öyle ezbere gidiyor gibi geldi bana da
Elleyi karıştırıyorlar bence onda bir şey var.Kizlar bizim okuma sıkıntı olacak sanırım dün mesela" ele, el ,elle " falan okuyoruz ya .. çocuğum el hariç diğer herşeyi elle diye okuyor resmen sallıyor tutarsa
Ekrar tekrar söyledim heceleri ayırdım kalemle hatta hecelere göre okuyacaksın dedim ama ısrar ediyorElleyi karıştırıyorlar bence onda bir şey var.
Çarpmayı öğrendi mi acaba harfleri?T
Ekrar tekrar söyledim heceleri ayırdım kalemle hatta hecelere göre okuyacaksın dedim ama ısrar ediyor