- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.709
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Nasil yani anlamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hece ezberleme değil de mesela E'yi L'ye nasıl çarpacağının mantığını kavrayınca daha kolay yapıyorlar.Nasil yani anlamadım
Nasıl öğreteceğim bunu peki anlatması zor olabilir ama anlatabilirsen eğer çok memnun olurumHece ezberleme değil de mesela E'yi L'ye nasıl çarpacağının mantığını kavrayınca daha kolay yapıyorlar.
Dur bakayım kesin youtube da video filan vardır.Nasıl öğreteceğim bunu peki anlatması zor olabilir ama anlatabilirsen eğer çok memnun olurum
Sürekli bahane uyrduruyor yoruldum ve çok zor diyor halbuki diğer çocuklarda ödev nedir gördümÖdevleri zorla yapıyor, günlük 1 sayfa falan ödev oluyor ama 2 saatte anca yazıyor. Sürekli acıkıyor, su istiyor sizde durumlar nasıl
Başlarsınız A 'ya bugün muhtemelen. Bizim hoca her hafta bir harf veriyor. Sizde nasıl durum?sessizmanifesto bayağı fark etti ele elle farklı okuyor ezbere mi değil mi yeni harf gelince anlayacağız
Bizim geçen hafta sonu odevimiz ele,el ,elle metini vardı onu okuduk bir kaç sayfa kitaptan bunları uazdik ama sayfa dediysem sayfa dolusu değil bayağı azdı yazı ödevi :))Başlarsınız A 'ya bugün muhtemelen. Bizim hoca her hafta bir harf veriyor. Sizde nasıl durum?
Bizim de az ya toplasan 10 satır etmez ödev K'ya geçecekler bugün bizimkiler de. Bakalım ilerliyoruzBizim geçen hafta sonu odevimiz ele,el ,elle metini vardı onu okuduk bir kaç sayfa kitaptan bunları uazdik ama sayfa dediysem sayfa dolusu değil bayağı azdı yazı ödevi :))
Bugün a yi alacaklar bencede çünkü a sayfasına kadar yazdık :)
Siz hizlisiniz maşallah biizm sınıfımız çok zor bir sınıf küfür edenler ,sınıfta gezenler ogretmende yeni tabi bazen bağırarak susturuyor sınıfıBizim de az ya toplasan 10 satır etmez ödev K'ya geçecekler bugün bizimkiler de. Bakalım ilerliyoruz
Of allah yardımcısı olsun erkek mi kadın mıSiz hizlisiniz maşallah biizm sınıfımız çok zor bir sınıf küfür edenler ,sınıfta gezenler ogretmende yeni tabi bazen bağırarak susturuyor sınıfı
Küçücük bir genç kız 23 yaşındaOf allah yardımcısı olsun erkek mi kadın mı
Uyy kıyamam ya allah yardımcısı olsun inşallah çok zorlamaz çocuklar. Millet evinde terbiye vermiyor okulda hoca uğraşıyor.Küçücük bir genç kız 23 yaşında
A harfine başladılar ve biraz ezbere gidiyor sanki. Harf birleştirmeleri tam yapamıyor.Mutfak masasının duvarına öğrendikleri tüm heceleri kelimeleri yapıştırdık. Oyun gibi sürekli soruyorum. O şekilde ilerliyoruz. Zormuş 1. Sınıf. Sizde durumlar nasıl?1. Sınıf anneleri çocuğunuz ne durumda? Hangi harftesiniz ? Okuyup birleştirebiliyorlar mi ?