polis mi ?Sizinkinin meslegi bedir merak ettim
Yanlismi anladim dedenizin oldugu gun esiniz arkadaslariyla takilmayami gitmisMerhaba arkadaslar canim sikkin biraz buraya dun esimle yasadigim olayi yazicam litfen hatali taraf benmiyim. Soylermisiniz
Biz ailelerimize uzak bir sehirde gorev yapıyoruz. Dun dedemi kaybettikcok hastaydi kanserdi böbrek yetmezligi vs vs. Cok üzüldüm babam illa gelme havalar soguk burda cocuklari perisan edersin dedi bende tamam dedim o sekilde konustuk.
Aksam saat 5 gbi kaybettik dedemi bende telefonda herkesle konustum esimi de aradim haber verdim oda babami filan aramis bassagligi dilemis babam ayi seyleri ona da soylemis gelmeyin vs.
Neyse ben telefonun sarji bitti saat 8 de teli sarja taktim az dolsun acarim diye düşündüm ama acmayi unutmuşum
Saat 9 da kapi caldi ev sahibi teyze geldi. Kizim dedi esin ariyormus ulaşamıyormus sana merak etmis dedi. Bende o an aklima geldi telefonu açmadığım.
Aradim esimi soyledim kapali unutmusum vs diye oda dedi ki biyle bir gunde telefin kapali unutulur mu . Arayan soran merak eden olur hic dusunmedin mi dedi. Bende telefonu acik saniyorum sarjda kapali oldugunu unutmusum
Sonucta 2 cocukla ugrasiyorum okuldan aldım geldim yedir icir oynat odev yap kavgalarini ayir uyut vs derken unutmusum acmayi sarja takili birakmisim oylece ama 1 saat.sadece.
Neyse dun aksam esim arkadaslariyla takildi 12 de geldi eve surati 5 karış
Yine iyi karsiladim naptin nasilsin diye falan sordum . Durdu durdu bana dedigi seye bakin o telefon neden kapaliydi.
Bende dedim ki bak gercekten unutmusum insanlik hali insan unutamazmi ben bir insanim cocuklarla ugrasmaktan aklimdan cikmis olabililir boyle seyler buyutup kafaya takacak ne var. Dedim
Sonra dayanamadim baya konuştum sen 12 de geliyorsun ben sana hesap sormuyorum sen benim dedemin öldüğü bir gunde merak edip arayip soracagina neden telefonun kapali diye hesap soramazsin.
Allah bilir aklindan ne dusunceler geçti telefonum kapaliyken dedim
Ben oyle diyince o da dedi ki sen benim neden aradığımı biliyormusun da konuşuyorsun evet gercekten once merak ettigim icin aradim sonra sen teli 1 saat acmayinca merak ettim basiniza bi hal mi geldi diye ariyirum acmiyorsun ayrica o nasil bir cumle ulan dedi sen nasil benimle bu sekil konuşuyorsun benim senden suphem olsa bir dakka bu evde tutarmiyim s..ktr ederim seni vs dedi.
Biraz kufurlu konustu.
Meger ben aklindan Allah bilir ne dusunceler gecti demem zoruna gitmiş.
Sonra ben baktim durum kotu noktaya gidecek once sustum sustum sonra aglamaya basladim dayanamadim
Sen nasil kufur edebilirsin karina ya hic agzindan cikarken yanaklarin kizarmiyormu utanmiyirmusun dedim hakkimi helal etmiyorum ben senin kufurkerini duymak zorunda degilim dedim agladim sonra yattik.
Iste boyle arkadaslar moralim cok bozuk
Hatali miyim söyleyin
Egm de memurSizinkinin meslegi bedir merak ettim
Alkol kullanmiyoruz. Ama normal bir sekilde tartisirken zoruna gidecek cumle kurmuşum aklindan neler geciyor telefonu kapattigim icin. Yani suphe mi uyandiriyor bu davranisim demek istedim. Oda bir dakka seni evde tutmam suphe edersen vs vs acti agzini yumdu gözünü iste boyle
Yalan soyluyor meraktan degiladam merak etmiş o kısımda haklı olabilir ama uslubu çok yanlış.
Belki seni kendi gibi saniyordur.. kendi yapiyorsaYa ben bu konuda artik doldum diyebilirim
Kendisi haftada 1 2 arakadaslariyla çıkıyor hatta arkadasinin biri bize yakin oturuyor onun evinde takiliyorlar ama benim oyle bir luksum yok pek arkadas cevrem de yok cocuklarla ugrasiyorum butun gun.
O disarda oldugu akşamlar vatsaoa neden girmedin 1 saat ne yaptin
Yada tel neden mesgul diye sorular soruyor bazen. Suohe uyandiracak bir davranis yapmadim ki bu kadar paranoyak olsun
Hatalı degilsin. Ağla rahatla ama sorunu buyutmeyin. O da ettigi kufurden dolayi ozur diler de lay tatliya baglanir insallah.Merhaba arkadaslar canim sikkin biraz buraya dun esimle yasadigim olayi yazicam litfen hatali taraf benmiyim. Soylermisiniz
Biz ailelerimize uzak bir sehirde gorev yapıyoruz. Dun dedemi kaybettikcok hastaydi kanserdi böbrek yetmezligi vs vs. Cok üzüldüm babam illa gelme havalar soguk burda cocuklari perisan edersin dedi bende tamam dedim o sekilde konustuk.
Aksam saat 5 gbi kaybettik dedemi bende telefonda herkesle konustum esimi de aradim haber verdim oda babami filan aramis bassagligi dilemis babam ayi seyleri ona da soylemis gelmeyin vs.
Neyse ben telefonun sarji bitti saat 8 de teli sarja taktim az dolsun acarim diye düşündüm ama acmayi unutmuşum
Saat 9 da kapi caldi ev sahibi teyze geldi. Kizim dedi esin ariyormus ulaşamıyormus sana merak etmis dedi. Bende o an aklima geldi telefonu açmadığım.
Aradim esimi soyledim kapali unutmusum vs diye oda dedi ki biyle bir gunde telefin kapali unutulur mu . Arayan soran merak eden olur hic dusunmedin mi dedi. Bende telefonu acik saniyorum sarjda kapali oldugunu unutmusum
Sonucta 2 cocukla ugrasiyorum okuldan aldım geldim yedir icir oynat odev yap kavgalarini ayir uyut vs derken unutmusum acmayi sarja takili birakmisim oylece ama 1 saat.sadece.
Neyse dun aksam esim arkadaslariyla takildi 12 de geldi eve surati 5 karış
Yine iyi karsiladim naptin nasilsin diye falan sordum . Durdu durdu bana dedigi seye bakin o telefon neden kapaliydi.
Bende dedim ki bak gercekten unutmusum insanlik hali insan unutamazmi ben bir insanim cocuklarla ugrasmaktan aklimdan cikmis olabililir boyle seyler buyutup kafaya takacak ne var. Dedim
Sonra dayanamadim baya konuştum sen 12 de geliyorsun ben sana hesap sormuyorum sen benim dedemin öldüğü bir gunde merak edip arayip soracagina neden telefonun kapali diye hesap soramazsin.
Allah bilir aklindan ne dusunceler geçti telefonum kapaliyken dedim
Ben oyle diyince o da dedi ki sen benim neden aradığımı biliyormusun da konuşuyorsun evet gercekten once merak ettigim icin aradim sonra sen teli 1 saat acmayinca merak ettim basiniza bi hal mi geldi diye ariyirum acmiyorsun ayrica o nasil bir cumle ulan dedi sen nasil benimle bu sekil konuşuyorsun benim senden suphem olsa bir dakka bu evde tutarmiyim s..ktr ederim seni vs dedi.
Biraz kufurlu konustu.
Meger ben aklindan Allah bilir ne dusunceler gecti demem zoruna gitmiş.
Sonra ben baktim durum kotu noktaya gidecek once sustum sustum sonra aglamaya basladim dayanamadim
Sen nasil kufur edebilirsin karina ya hic agzindan cikarken yanaklarin kizarmiyormu utanmiyirmusun dedim hakkimi helal etmiyorum ben senin kufurkerini duymak zorunda degilim dedim agladim sonra yattik.
Iste boyle arkadaslar moralim cok bozuk
Hatali miyim söyleyin
Aynenpolis mi ?
Aynen esim hep bunu yapiyor.Bana hep merak eden kişilerin karşıdakinin sesini duyduktan sonra kızması garip geliyor.
Iyi olduğuna şükür etmesi gerekir . Sevgi sözcükleri yerine kızması , tatlı sitem yerine azarlamasi çok tezat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?