1 saat telefonum kapaliymis

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
12 ye kadat eglen eve gelince karina telefon tribi at.ondan. sonra
" karıma. Bişey yapmadım. Çocukları bırakırp kaçtı gitti müge anlı hanım.
Bu kadınlar neden isyan ediyor acaba.

Yanl
Yanlismi anladim dedenizin oldugu gun esiniz arkadaslariyla takilmayami gitmis

Eşiniz polis yada asker ise bir nebze anlarım mesleki deformasyon çok oluyor. Ama bir söz vardır bilirmisiniz Derviş’in fikri neyse zikri odur. Yada kişi kendinden bilir işi. Demem o ki , o gece gezmeleri falan benim biraz midemi bulandırdı

Hayir hatali siz degilsinz ama eşinizin telefon 1 saat kapali kaldi diye bukdar tepki vermesi hic normal degil daha once bir sorun mu yaşadiniz bu konuda?

Çok yüz vermeyin bu adamlara ya. Üzüldüğüne göz yaşına değmiyor işte. Bu küfürlerine en güzel cevap sallamamak. Yallah bu gece koltuğa demek.

Telefon kapali kalmasi insanlik hali ama o küfürler olmuyor iste. Ona insanlik hali diyemem.. Benim esim de sinirlenince gozu kulagi duymaz dedigini.. Haksiz degilsiniz ama belki esinizin en kizdigi seydir ulasamamak.. 12 de ne isi varmis siizn zor gununuzde. Bu erkekleri anlamak zor zanaat.

E iyide durup bir anda nşye kapalıydı söyle diyorsa kim olsa bunu ima ettiğini düşünür. Ki zsten açıklamışsın. Eşin saçmalamış.

Belki seni kendi gibi saniyordur.. kendi yapiyorsa

Bana hep merak eden kişilerin karşıdakinin sesini duyduktan sonra kızması garip geliyor.
Iyi olduğuna şükür etmesi gerekir . Sevgi sözcükleri yerine kızması , tatlı sitem yerine azarlamasi çok tezat.

Hatalı degilsin. Ağla rahatla ama sorunu buyutmeyin. O da ettigi kufurden dolayi ozur diler de lay tatliya baglanir insallah.

Esiniz bayagi sinirlenmis soylediginiz soz karsisinda, cok kotu bir imada bulunmussunuz hele ki adamin aklina hic boyle bir sey gelmemisse(ki cocuklari ve sizi merak ettigini soylemis) sasirmis ve sizin bunu dusunebilmenizede ayrica kizmistir.
Esinizin soyledikleri cok cirkin ama hata sizde de var. Sizde hatali oldugunuz icin ve tahrik etme payiniz oldugu icin bence bu konuyu kapatin, uzerinde durmayin.

Telefonunun neden kapalı olduğunu ona açıkladığın halde eve gece 12' de gelip üstüne "neden kapalıydı" diye tekrar sorması tam da anladığıniz sebebten konu sahibesi.

basınız sagolsun
esınızın uslubu cok yanlıs

Bana hep merak eden kişilerin karşıdakinin sesini duyduktan sonra kızması garip geliyor.
Iyi olduğuna şükür etmesi gerekir . Sevgi sözcükleri yerine kızması , tatlı sitem yerine azarlamasi çok tezat.
Aynen esim hep bunu yapiyor.
Dedim ki madem merak ettin ve ben sana ulastiktan sonra ohh de saril cok merak ettim iyi olamana sevindm vs vs der insan.

Sarjda kapali unutmamin altinda baska biseyler aramaz normal insanlar yada aciklamayi yapinca yalan soyledigini sanmaz supheci davranmaz dedim
Ama nerde bizim odunlarda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…