Mecbur kapatiyoruz. Cocuklarimin yaninda babalarina küs durmam konusmamam onlari etkiler. Ikinizde diyalog kuruyoruz o olaydan sonra ama onceki gibi güle oynaya muhabbet etmiyoruz biraz zaman gecmesi lazim.Esiniz bayagi sinirlenmis soylediginiz soz karsisinda, cok kotu bir imada bulunmussunuz hele ki adamin aklina hic boyle bir sey gelmemisse(ki cocuklari ve sizi merak ettigini soylemis) sasirmis ve sizin bunu dusunebilmenizede ayrica kizmistir.
Esinizin soyledikleri cok cirkin ama hata sizde de var. Sizde hatali oldugunuz icin ve tahrik etme payiniz oldugu icin bence bu konuyu kapatin, uzerinde durmayin.
Evet haklisiniz tahrik ettigimi kabul ediyorum yapmamaliydim keske amaan ne ima ederse etsin cevap verme sadece kapali unutmusum pardon diyerek gecistir diyor simdiki aklim.
Ama surekli telefon mesgulse kimle konusuyorsun ne konusuyorsun niye konuşuyorsun
Yada kapali unutmusum dedigim halde NEDEN kapali diyorsa karsimda bunun bir nedeni olabilir mi yani UNUTMUSUMMM diyorum hala soruyor ee bende yetti artik senin aklindan neler geciyor Allah bilir dedim. Of ne bilim nerden tutsam elimde kaliyor ikimizde hataliyiz