• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 saat telefonum kapaliymis

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Esiniz bayagi sinirlenmis soylediginiz soz karsisinda, cok kotu bir imada bulunmussunuz hele ki adamin aklina hic boyle bir sey gelmemisse(ki cocuklari ve sizi merak ettigini soylemis) sasirmis ve sizin bunu dusunebilmenizede ayrica kizmistir.
Esinizin soyledikleri cok cirkin ama hata sizde de var. Sizde hatali oldugunuz icin ve tahrik etme payiniz oldugu icin bence bu konuyu kapatin, uzerinde durmayin.
Mecbur kapatiyoruz. Cocuklarimin yaninda babalarina küs durmam konusmamam onlari etkiler. Ikinizde diyalog kuruyoruz o olaydan sonra ama onceki gibi güle oynaya muhabbet etmiyoruz biraz zaman gecmesi lazim.

Evet haklisiniz tahrik ettigimi kabul ediyorum yapmamaliydim keske amaan ne ima ederse etsin cevap verme sadece kapali unutmusum pardon diyerek gecistir diyor simdiki aklim.
Ama surekli telefon mesgulse kimle konusuyorsun ne konusuyorsun niye konuşuyorsun
Yada kapali unutmusum dedigim halde NEDEN kapali diyorsa karsimda bunun bir nedeni olabilir mi yani UNUTMUSUMMM diyorum hala soruyor ee bende yetti artik senin aklindan neler geciyor Allah bilir dedim. Of ne bilim nerden tutsam elimde kaliyor ikimizde hataliyiz

Böyle adamlarida baba ediyorsunuz ya. Deden ölmüs, o kadar aklina takildiysa eve gelip kendisi çocuk uyutsaydi? Sana manevi destekte bulunsaydi?

Adam hiçbirşey yapmiyor, bekar hayata devam ve üstüne kendi yaptiklarini örtbas etmek için telefonu bahane ediyor. Niye? Çünkü senin vajinan var, onun yok. Onun dedesinin öldügü gün sen cocuklari ona birakip gece 12de eve gelseydin neler olurdu.

Biraz haddini bildir bence. Cep telefonu sarj etmek insan hali fakat eşinin dedesi öldügu günde gece 12lere kadar takilmak, küfürlü konuşmak insan hali değil. Hatasini anlayana kadar hiç konuşma onun ile.

Böyle adamlarida baba ediyorsunuz ya. Deden ölmüs, o kadar aklina takildiysa eve gelip kendisi çocuk uyutsaydi? Sana manevi destekte bulunsaydi?

Adam hiçbirşey yapmiyor, bekar hayata devam ve üstüne kendi yaptiklarini örtbas etmek için telefonu bahane ediyor. Niye? Çünkü senin vajinan var, onun yok. Onun dedesinin öldügü gün sen cocuklari ona birakip gece 12de eve gelseydin neler olurdu.

Biraz haddini bildir bence. Cep telefonu sarj etmek insan hali fakat eşinin dedesi öldügu günde gece 12lere kadar takilmak, küfürlü konuşmak insan hali değil. Hatasini anlayana kadar hiç konuşma onun ile.
:(
Ne bilim ya disarda yağmur icimde kasvet. Eşim ile durumlar malum mesafeliyiz. Ister istemez konuşuyoruz zorunlunolunca cocuklari etkilememek adina.

Halbuki ben onun dedesi babannesi olunce nasil ustune titredim.
Varya bu erkek milletine yaranilmiyor.

:KK43:
Ne bilim ya disarda yağmur icimde kasvet. Eşim ile durumlar malum mesafeliyiz. Ister istemez konuşuyoruz zorunlunolunca cocuklari etkilememek adina.

Halbuki ben onun dedesi babannesi olunce nasil ustune titredim.
Varya bu erkek milletine yaranilmiyor.

Cocuklari eşine birak ve bir yerde cay kahve iç. Beyefendi hafta içi 12lere kadar çikiyorsa, sende hafta içi spora yazil ve spora git. Maddi durum yetmiyorsa yürüyüşe çik. Sen evcil hayvan değilsin. Ki onu bile günde 2 defa gezdiriyorlar.

Bu hayata sadece ona hizmet etmek için, çocuklarin peşinde koşmak için gelmedin. Bir daha böyle namusuna laf atarsa, birşey ima ederse onun kiyafetlerini bavula koy ve çiksin gitsin.

Kendini çok fazla ezdiriyorsun. Ne demek saat 7-9 arasi niye whatsappta değildin?? Ne yapacaksin evde????

Adam biraz silkelensin kendine gelsin. Yemek çamaşir hiçbirini yapma. Birak biraz zorluk yaşasin. Eşe karşi küfür neymiş görsün.

Cocuklari eşine birak ve bir yerde cay kahve iç. Beyefendi hafta içi 12lere kadar çikiyorsa, sende hafta içi spora yazil ve spora git. Maddi durum yetmiyorsa yürüyüşe çik. Sen evcil hayvan değilsin. Ki onu bile günde 2 defa gezdiriyorlar.

Bu hayata sadece ona hizmet etmek için, çocuklarin peşinde koşmak için gelmedin. Bir daha böyle namusuna laf atarsa, birşey ima ederse onun kiyafetlerini bavula koy ve çiksin gitsin.

Kendini çok fazla ezdiriyorsun. Ne demek saat 7-9 arasi niye whatsappta değildin?? Ne yapacaksin evde????

Adam biraz silkelensin kendine gelsin. Yemek çamaşir hiçbirini yapma. Birak biraz zorluk yaşasin. Eşe karşi küfür neymiş görsün.
Ben varya cok farkli kafadayim. Oturup soyle karsilikli sigara icsek muhabbet ederken yoook bensigara icemez mişim.

Anasinifina giden çocuğum var digeri 2 yasinda.
2.yadin daki biraz buyuyunce ehliyete yazilcam cok istiyorum o konuda da eskiden hayir diyordu simdi lafini ettirmiyorum ben istiyorum senden bi konuda izin alacak degilim artik yeter dedim. Simdi sesini cikarmiyor bakalim ilerde alacagim zaman ne tantanalar cikacak

Ya daha cok yazacak seyim var ama klasikk turk erkegi kafasi bizimkindeki
Beni birey olarak gormuyor karisma diyorum bisey yaptiysam neden yaptin deme diyorum cunku canim oyle istedi de yaptımm diyorum.
Cok taviz vermisim kendini bisi saniyor..
Zor olacak biliyorum belki yillar surecek ama adam edicem son 2 senedir özellikle 2.dogumumdan sonra nedense aklim basima geldi galiba olgunlastim büyüdüm zoruma giden seyleri icime atamiyorum

1 saat ulaşamayınca niye niye diye sürekli sorup durması aklıma hoş şeyler getirmedi. 12 ye kadar dışarda işi neymiş ayrıca. Bence bi süre takip et onu

sizin kurduğunuz cümle küfür kelimesi barındırmıyor ama küfürden beter niye öyle iğrenç bir cümle kurma gereği duydunuz ki (eşinize küfür ettiği için hak vermiyorum bu arada o da hatalı)

Merak etmis, komsuyu aramis. Evde oldugunu öğrenmiş. Daha sonra niye tekrar soruyor eger aklindan baska bir suphe gecmemisse?

sizin kurduğunuz cümle küfür kelimesi barındırmıyor ama küfürden beter niye öyle iğrenç bir cümle kurma gereği duydunuz ki (eşinize küfür ettiği için hak vermiyorum bu arada o da hatalı)
Iste surekli her hareketimin altinda bisi aramasi artik tasirdi beni bende oyle dedim. Bıktım yani.
Dile getirmiyor ama niye nedeb nicin diye soruyor bende yuzune vurdum aklindan neler gecirdin diye. Aslinda gercek dusuncesini dile getiremedigi dusuncesini yuzune vurdum ona dayanamadi. Sonuc ikimzde hataliyizz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back