1 saat telefonum kapaliymis

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynı benim eşim yeminle. Kendileri kapali tutsa sorun yok, istedikleri gibide konusurlar oh ne guzel dunya ya sinir oluyorum

Evet esim ben anlfigim kadariyla ve tanidigim kadariyla da telefonun kapali olmasina takmiyor NEDEN kapali diye takiyor. Yani neden olabilir unutmus olamazmiyim diyorum. Bi keresin de yine böyle disarda oldugu bir aksam eve gelince bana dedi ki vatsapa saat 7 ile 9 arasi hic girmemissin o saatler arasinda ne yaptin da gitmedin.

Ya diyorum ki disarda olan sensin evde olan benim. Ben sana sormaliyim su ve su saatler arasinda ne yaptin su saatte nerdeydin vs diye.

Neymis cok haddimi aşıyor muşum. Telefonum kapaliyken aklindan neler gecti acaba diyer haddimi aşıyor muşum. Ve buna benzer durumlar yasayinca da ayni seyi soylemistim.

Varya seytan diyor ki madem guven problemi var madem sana inanmiyor sende anlatma hic biseyi meraktan catlasin. Aciklama yapma sadece kapali unutmusum de ve gec kudursun dursun meraktan

Aynı benim eşim yeminle. Kendileri kapali tutsa sorun yok, istedikleri gibide konusurlar oh ne guzel dunya ya sinir oluyorum
Sizin esiniz de bu sekil mi yapiyor. Neden kapali .... nerdeydin ...surda naptin ... buraya gittigini neden soylemedin

Kaybınızın oldugu gün eşiniz neden sizinle değil?

Ben olsam bunun hesabını sorarım, kapalı telefonumun lafını ettirmem.

Kaybınızın oldugu gün eşiniz neden sizinle değil?

Ben olsam bunun hesabını sorarım, kapalı telefonumun lafını ettirmem.
Onu da soruyorum. Diyorumki arayip telin kapali olmasina takacagina yanimda neden degilsin madem bu kadar düşüncelisin neden yanimda degilsin. Ona bisey diyemiyor. Yaw iste ilk seni merak ettim uzgunmusun diye aradim sonra surekli arayip ulasamiyinca sinirlendim.
Hem ulasamiyor hem üzgünüm eeee gel madem eve aklinda senaryolar yazacagina gel.
Acaba o disardayken benim ondan gizli bir seyler yaptigimi mi dusunuyor bunu ima ettim. Pisman etti zaten

kocanız o arkadaş gezmelerinde çok iyi şeyler yapmıyor belliki siz gözünüzü bi açın derim.

kocanız o arkadaş gezmelerinde çok iyi şeyler yapmıyor belliki siz gözünüzü bi açın derim.
Simdi soyle arkadaslari tanidigim kisiler . Zarar gelmeyecek insanlar ama gelince soruyorum ee naptin nerdeydin diye iste o arkadaslarla sirda oturduk sunu yaptik vs diyor. Takip etme sansim yok 2 tane kicuk cocugum var. Diyorum sen ne haltlar karıştiriyorsun. Kisi kendinden bilir isi . Bana karsi bu guvensizligin neden . Sacmalama diyor ne yaptigimi be ettigimi kiminle oldugumu biliyorsun zaten diyor. Amaben onun dedikleriyle yetinmek zorunda kaliyorum. Ne yapmaliyim bilmiyorum

Merak etmiş bi anlık öfkeyle sert çıkmış olabilir ama merak eden adam eve 12de gelmezdi herhalde. Hele küfür etmesi tam terbiyesizlik. Ama sizin aklından neler geçti kimbilir demenizi anlayamadım neden öyle dediniz?

Verdiğin cevap ilginç ben olsam böyle asla demem eşimin böyle birşeyden şüphesi olmaz olamaz ki.Sen niye böyle söyledin ki önceden şüphe mi etmişti ki.

Ya cunku bazen oyle yapiyor neden vatsapa 2 saattir girmedin. Iste suraya gittigini neden soylemedin bende artik sinir oluyorum acaba bu kadar kizacak ne var alt tarafi 1 saat ulasamamis

başınız sağolsun
kusura bakmasın sizin cenazeniz varken arkadaş takılmacası yanlışın daniskası önce kendi yanlışlarını düzeltsin

telefonunuz kapalı olunca merak etmiştir tamam ona bişey diyemem ama üslup yanlış
kendinize arkadaşlar edinmeye çalışsanız

Verdiğin cevap ilginç ben olsam böyle asla demem eşimin böyle birşeyden şüphesi olmaz olamaz ki.Sen niye böyle söyledin ki önceden şüphe mi etmişti ki.
Dedigim gbi bazen oyke gereksiz seyler yapiyor ki cok bunaltiyor beni bazen yaptigim herseyin aktinda baska bisi arıyor halbuki ben onun guvenini kiracak zerre bisi yapmadimm. Evet o cumlem onu tahrik etti kabul ediyorum ama el insaf bu kadar da takmaz bi insan telin kapalı olmasina.
Onun teli kapali olsa ben derim sen disardasin teline de ulasilmiyor ne yapiyorsun diye. Ama o bana diyemez ki zaten evdeyim

Arkadas edindim 3 tane cok iyi insanlar cocuklarimiz ayni sinifa gidiyor ustelik ufak cocuklarimizda ayni yasta ama bir araya gelince cocuklardan kafamiz patliyor.
Esim de benim odun biraz ona cocuklari birakip arkadaslara takiliyim desem kiyamet kopar düşünün odun hafif kalir yani klasik ataerkil bir toplumun urettigi zihniyet.

kıyamet koparsa kopsun
ne diyecek ne yapacak en fazla laf söyleyecek söylesin
çocuklar okula gitmiyor mu? gittiklerinde buluşsanız
ya da en az ayda 1 eşlere çocuk bırakma günü yapıp buluşsanız?

bence eşinin fikri pis. kendi gibi belliyor seni de.
eşin anlattıklarından baya sıkıntılı yani. dışarda arkadaş evinde takılmalar, sana hesap sormalar, dedenin öldüğü gün! 12 de gelmeler. tabi küfürbazmış da.

Nasıl kıyamet kopuyor yahu ayda bir kez çocukları eşinize birakip arkadaslarinizla bir kahve icmek sizin en doğal hakkınız, ataerkil yapıda falan diyip kabul etmeyin bu durumu..

Son düzenleme:
merak etmiş olsada 2 gün uzatılacak kadar öenmli bişey görmedim ben.
kendisi nerden geliyodu da acaba konuyu değiştirmek için telefon muhabbetini açmış gibi geldi bi an.
o kadar merak ediyorsa gece 12 ye kadar 2 çocukla kadını evde yanlız bırakmasn.

demekki imalı konuşmuş ki öncesinde sen bu yönlü anlıyorsun . Neyse ki sana güvendiğini dile getirmiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…