şeytan sağ omzumun üstüne oturmuş, hadi diyor saatlerdir....benim de nasıl canım sıkkın anlatamam..atsam kendimi balkondan yine de sıkıntım bitmeyecek gibi...bir tanecik içsem diyorum...sonra da 18 gündür 1 nefes bile çekmemişsin mahvetme bunu diyorum....diyorum da diyorum...offffffffffff.......
hepinize sıkı manevi desteğim var hanımlar hadi bakalım....
benim yaklaşık 7-8 yıllık bir sigara geçmişim var bir anda kendiliğinden nefret ettim....şu anda evimizde çevremde hiç içen yok o yüzden de tamamen kurtulmak çok kolay oldu...en güzel yollarından biri kendinizi meyveye alıştırın... şimdi önümüz kış portakal ve mandalina birebir..
katiliyorum buda cok iyi bir yontem. meyvenin ustune sigara icmek igreeenccccc
şeytan sağ omzumun üstüne oturmuş, hadi diyor saatlerdir....benim de nasıl canım sıkkın anlatamam..atsam kendimi balkondan yine de sıkıntım bitmeyecek gibi...bir tanecik içsem diyorum...sonra da 18 gündür 1 nefes bile çekmemişsin mahvetme bunu diyorum....diyorum da diyorum...offffffffffff.......
BEBEKKAFA 19.30 a kadar 4 sigara icmen cok iyi kutluyorum-)
bu kriz anlarinda nikotin sakizi denemeyi dusundunmu hic?
benim bugun 2. gunum simdilik iyi gidiyor bir ara acayip bir kriz geldi ama sakizi cignedim . yarindan sonra sakizda biticek
ben inaniyorum sende birakicaksin cunku bunun icin burdasin ve konu acmissin bu bile olumlu birsey
hepinize sıkı manevi desteğim var hanımlar hadi bakalım....
benim yaklaşık 7-8 yıllık bir sigara geçmişim var bir anda kendiliğinden nefret ettim....şu anda evimizde çevremde hiç içen yok o yüzden de tamamen kurtulmak çok kolay oldu...en güzel yollarından biri kendinizi meyveye alıştırın... şimdi önümüz kış portakal ve mandalina birebir..
Canım tebrik ediyorum seni kararın ve kararlılığından dolayı..Bırakmayı düşünen tüm arkadaşları da tabi ki.Başarırsınız inş.Bende takip edeceğim topici.Düşüncelerin çok güzel bende böyle düşünüyordum evlenmeden önce evlendikten sonra hamile kalana kdr içerim diyosun vs vs öyle gidiyor sürekli ertelemeler,bahaneler yok bunun sonu..İnş böyle kararlı bir şekilde devam eder ve muvaffak olusun/uz cnm..Grşmek üzere
duqiiiiimmm hoşgeldin canımmm
çok sevindim gelmenee...ve bu yola girmeneeteşekkür ederim canımm
günde 2 tane içmeyi başarabiliyorsan çok güzel tatlım....
ben şimdilik sayı sınırlaması koymadım gibi ama eskisi gibi 1 pakete yakın içmiyorum...6-7 tane falan içiyorum....bunu kasım sonuna doğru günde 5e düşürücem...(hiiç kasmıyorum kendimi görüyorsunuz)...aralıkta spor salonuna başlıyorum yine...ve sporun etkisiyle eminim o 5 2 ye falan düşecek....birde resim kursuna başladım mı zaten sigarayı düşünmek için daha az vaktim olacak.....böyle böyle 1 ocağa kadar 2-3 tane içsem 1 ocakta o 2-3 taneden vazgeçmekte kolay olacaktır....çünkü vücut 2-3 taneye alışmış olacak...düşünsenize günde 1 pakete alışmış bir bünyeyi birdenbire o 1 paketten mahrum bırakmak mı daha kolay yoksa günde 2-3 taneye alışmış bir bünyeyi 2-3 taneden mahrum bırakmak mı?demek istediğimi anlatabiliyorumdur umarım....
ben şuna da benzetiyorum biraz bunu...antidepresanlarda birden bire kesilmez mesela...atıyorum 6 ay bi ilacı kullandıysanız doktorunuz bırakma aşamasında dozunu azaltır....bünyeyi bırakmaya alşıtırmaktır burdaki amaç....birden bire kesince çok değişik ve yoğun etkiler görülür ama doz azaltılarak bırakınca bu etkiler en aza iner ve yok olur....aynı mantık gibi geliyor.....
selam kızlar
ben sigarayı bırakalı 38 gün oldu.bende birden bire bıraktım yani hiç içmedim.ama ara ara o kör şeytanbenide dürtüklüyo şuanda bile olsada içsem dedğim anlar çok oluyor ama içmiyorum içmiycemm..12 sene boyunca içtimde elime ne geçti elimdeki paraların hepsi sigaraya gidiyodu hep kenarda onun için para durduruudum başka bişey almazdım kendime ama şimdi canımın istediği herşeyi alıyorumve ben aynı anda diyetede başladım yani hem kilıo veriyorum hem bırakıyorum 1 ayda 4 kilo verdim sporla ve az yiyerek hepinize kolay gelsin canlar hergün buraya yazalım arkadaşlar..
Canım hoşbulduk
İnan bünyenin 1 pakete alışıp sonra onu en azından 8'e bile indirmen bir mucize..
İlk başlarda bende öyleydim ama zamanla iniyor 2'ye inan
Ama diğer yazılarınıda okudum bende gece diyelim ki bir arkadaşımdayım ve koyu muhabbet almış gitmiş
Bazen unutuyorum o sıra tatlı geliyor (ve özellikle gece) 5-6 ya çıkıyor..
Sen hiç meyve yemiyorsun ama alıştır bence kendini buna..
Kek falan filan yapma iyice kilo alma sonraaa
İrade ve nefis işi kesinlikle ama bir arkadaş daha yazmış şetyan omuzumda diye aynen bazen öyle oluyor işte o sırada şeytanı gönderip biz güçlü irademizle başarıcaz bunu içmeyerek o şeytanada pabucunu ters giydiricezz çatım çatım çatlasınn pislüükk
Canım sen gece bol su iç ve uyu
Nişanlını düşün düğününü düşün..
İnşallah Rabbim hepimizin yardımcısı olacak inan bana bir yola başkoyduk hakkıylada çıkıcaz inşallahhh
Kızlarrrr selammm...Son sigaramı dün akşam 18:00'da içtim.O saatten beri ağzıma sürmedim.İnşallah başarıyorumdur.Allahımm hepimizi kurtarsın bu pislikten.Misler gibi kokuyorum artık.Ağzımdaki o acı iğrenç tat gitti.Sanki bir rahatlık,sakinlik,huzur geldi bana.Normalde çok aceleci her işimi çabucak yapmaya çalışan biriyimdir ama şimdi bir sakinlik bir huzur anlatamamİnşallah hep böyle devam eder ve inşallah bir daha içmem
selam kızlar
ben sigarayı bırakalı 38 gün oldu.bende birden bire bıraktım yani hiç içmedim.ama ara ara o kör şeytanbenide dürtüklüyo şuanda bile olsada içsem dedğim anlar çok oluyor ama içmiyorum içmiycemm..12 sene boyunca içtimde elime ne geçti elimdeki paraların hepsi sigaraya gidiyodu hep kenarda onun için para durduruudum başka bişey almazdım kendime ama şimdi canımın istediği herşeyi alıyorumve ben aynı anda diyetede başladım yani hem kilıo veriyorum hem bırakıyorum 1 ayda 4 kilo verdim sporla ve az yiyerek hepinize kolay gelsin canlar hergün buraya yazalım arkadaşlar..
herkese merhaba
dün gece gönderdim o pis şeytanı. içmedim. eşimin evde sigara içiyor olması benim için dezavantaj. 19. günüm de bitiyor bugün...umarım bir dahiçmem o lanet şeyi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?