1 Nisan Pazartesi Şaka gibi ama GERÇEK bir başlangıç yapalım:)

hadi gözün aydın benimkide şimdi uyudu tv izlerken uyumuş gece 11-12 gibi yatıyo sabah 9 gibi kalıyo bazen öğlen uyumaz.bazen uyur. hiç uyku düzenimiz yok yani sırf yemek ve uykusu düzene girsin diye seneye kreşe göndermek istiyorum fakat kararsız kaldım cok sıkılıyor evde orda gene oyalanır bişeyler öğrenir...son 1 kupa corbamı da içerim birazdan bugünlük yeter şimdi yeşil cayımla beşi bi arada içiyorum

Offf canım ya nasıl içeçez biz bu çorbayı İnan hiç bilmiyorum datıda kokusuda bi iğrenç bu haftayı bir atlatsam ben 2 hafta hayatta yapmam.kız sen geç kalmışın onu kreşe göndermeye ben Eylül de yada Aralık'ta göndericem 2 yaşında olacak ilkbaşta biraz zorluk çekecez ama alışır sonra :)

evet canım zor içmesi ama dayancaz bi hafta başka caremiz yok başladık artık sonunu getirelim... ben son corbamı 7de içtim yani toplam 10 bardak corba içtim bugün... tek kaçamağım oglumun cipsinden 3-4 tanecik yedim kreş konusuna gelincede evde oldugum için göndermeye kıyamadım ama önümüzdeki eylülde başlaısn istiyorum evde cok sıkılıyor hemde beni cok üzüyor anlatamam sana bazen sinir krizi geçirdiğim oluyo tabi oda sinirlenince bas bas bağırıyor eline gecen herşeyi çarpıyo bi görsen deli ediyo beni en iyisi gitsin krese düzelir belki biraz... tabi gene kararsız kalıyorum iyimi olur kötümü olur diye... bazıları erken yaşta başlayınca okuldan bıkar falan dediler bilmiyorum ki napsak karar veremedim daha acıkcası

Bende daha kaçamak yok canım okadarcık cipsten hiçbişey olmaz sıkma canını... Ben 2 yaşında vericem valla hem kreş onlar için daha iyi evde sıkılıyo çocuklar orda oyun falan oynar hem almancayı öğrenmesi lazım oyuzden erken vericem ben:)

sizin bide dil sorunu var demi yaaa öğrensin tabi canım sonucta devamlı ordasınız... bizimki maşallh konusmayı cabuk söktü hatta küfür bile öğrenmiş belki orda unutur ben cok çabaladım unutması için ama unutturamadım... neyse vercem artık baska caresi yok tabi son söz eşimin o da kararsız eylül olsun bakalım...

kız saat 8 olmuş yaa bugün iyi sohbet ettik valla senin eşin gelmiştir sen onla ilgilen bari kızmasın sonra benimki yok gece 10 da gelecek yalnızız.... sen calısıyomusun canım yani cocugu verince çalısacak mısın

Yok canım çalışmıycam bende Almanca kursuna gidecem pek iyi konuşamıyorum kendimi geliştirmem lazım :))

Yok canım çalışmıycam bende Almanca kursuna gidecem pek iyi konuşamıyorum kendimi geliştirmem lazım :))

kusura bakma canım misafir geldi cvp veremedim ben calışmak istiyorum fakat eşim izin vermiyo bakalım iyi bi iş denk gelirse calısırım belki... geliştir tabi canım gereklii yani öğrenmen lazım zor olur yoksa

kusura bakma canım misafir geldi cvp veremedim ben calışmak istiyorum fakat eşim izin vermiyo bakalım iyi bi iş denk gelirse calısırım belki... geliştir tabi canım gereklii yani öğrenmen lazım zor olur yoksa

önemli deyil canim ama sana kötü bir haberim var malesef 5 kasede diyeti bozmak zorunda kaldim ((esim isten geldiyinde beraber oturduk yemek yemeye ve ben o pis kokudan cok kötü oldum hemen lavoboya kostum istifra ettim esimde bozdurdu ve tavuk corbasi ictimmmmm napicam ben yaaa cok üzüldüm ((( baska bir diyet mi denesem acaba ? acaba ben bu diyetimi uygulasam bir göz at bakalim ne dersin tatlim http://www.youtube.com/watch?v=ErzgdSnnq6U lahana bana göre deyil :26:

Son düzenleme:

canım benim önemli olan saglığın neden üzülüyorsunki her bünye farklıdır sonuçta... canın saolsun baktım dediğin listeye gercekten cok güzel bence onu yap... ben bu haftayı bitireyim şimdilik bende bi sorun yok alışkınım sonuçta o kokuya dene bakalım canım bi haftada kaç kilo vereceksin bende haftaya yaparım belki biran önce zayıflamam lazım eşim az önce biran önce zayıfla ben cocuk istiyom dedi( ben zayıflamadan cocuk yapamam diyorum çünkü) yani benim en azından 65 kiloya düşmem lazım hemde hazirana kadar süre tanıdı bana offffffffffff offfffffffffff aslında bende isityorum fakat kilodan dolayı cesaret edemiyordum zaten hamile oldugumu öğrenince hemen diyetisyene gideceğim tekrar kilo almak istemiyorum... neyse geçmiş olsun bitanem ya üzüldüm sana iyimisin şimdi

10 bardak lahana corbası
3 litre su
3-4 tane cips
1 elma
1 gofret-2 bisküvi
2 yeşil çay
2 beşi bi arada çay
3 kendi hazıladığım karısık bitki çayı
1 kayısılı bitki çayı

Kasma kendini canım daha önünde 1 aydan fazla var verirsin o 5 kiloyu sende bu istek varken umarım en yakın zamandada hamile kalırsın Allah'tan hayırlısını diliyorum dizin için :)şu an gayet iyim canım ama morelim biraz bozuldu tabi bozduğum için bugün başlıyorum gene hadı hayırlısı bakalım inşallah kurtulacaz hep beraber şu kilolardan ....bu arada doğum günün nasıl geçti hiç yazmadın?

sen bugün erkencisin yaaa... canım benim bozma moralini bu olmazsa baska diyet yaparsın sen yeterki iste gider o kilolar... inşallah benimkide gitsin gari yapıştı kaldı... benimde moral bozuldu tartının azizliğine ugradım pili bitiyo galiba... dün sabah 70.1 di öğleden sonra 73.4dü... bu sabah da 71.9 du anlamadım gitti gerçi dogum günüm idare eder işte o gün stresten cok yedim yani 70.1 görmek inandırıcı gelmemişti bana. bence üzülerek sölüyorum ama kilom 71.9 galibaaaaaaa offfff 69 u bi kerecik gördüm yaaa o bile yetti bana pazartesi gene görecem inşallah.... dogum günüm işi bozdu anında kilo geldi geriye... eşim unutmadı tabi yemeğe cıkmadık ben diyetteyim diye götürmemiş bende o gün diyet yapmamıştım ama olsun artık emeklerin bosa gitmesin dedi ama ben genede bozdum işteee aman cok da beklediğim gibi olmadı yani dogum günüm annem babam taaa akşam aradı unutmuşlar bu pazar gelcekler hatalarını telafi etmeye ama benim için önemli olan o gün hatılamalarıydı bi anlamı yok artık pazar günü gelmelerinin neyse amannn kocam yeter bana herseyiyle adamcagız sırf diyettim bozulmasın diye yemeğe bile cıkarmadı.. biran önce zayıflayım da cocuk yapayım istiyo

Olsun canım moralimizi bozmak yok gidecek bu kilolar benimde bideyişim yok dünkü kilomdayım malesef akşam bozdum olacağı buydu.Oglanın pampersini değiştirmeye uyandım sonrada uykum dağıldı dedim bir girip bakayım yazdınmı diye sonra tekrar uyumuşum :)annenler aramışya canım doğum gününde niye kırıldın onlara hem aramaları yeter zaten gelceklermişte bak pazar günü uzaktamı oturuyo onlar sana oyüzden gelememişlerdir... Benim doğum günümde bizde yemeye çıkamamıştık evdeydik ama yinede çok güzel geçmişti yeni telefon almıştı eşim ıphone 5 çok mutlu olmuştum eminim seninkide çok güzel geçmiştir :))))

uzak değiller canım yaaa yakınız zaten o yüzden kırıldım unutmuşlar taaa aksam aradılar... onalrın evlatlık diye tabir ettikleri iki insan var onların dogum gününü sabahtan arar kutlarlar unutmazlar hiç ben öz evladıyım ama unutuyo benim takıldıgım konu bu bizim durumlar karısık biraz bosver anlatsamda uzun sürer amnnnn kocam saolsun o yeter bana..ben biraz önem veririm böle şeylere bizde o gün gezmeye cıktık dısardaydık yani... neyse geçti gitti cokda umrumda değil artık...sende sıkma canını dünki kilonda olman bile iyi ben bozunca tartıda 1 kilo fazla bile cıkıyorum hatta 2 kilo bile fazla cıkıyo artık bozmucam bundan sonra ara sıra küçük kaçamak yapsamda bozmadan devam edeceğim... ek bişiler yemek zorundayım cünkü tansiyonum cok düşüyo şimdi salata yaptım içine biraz lor koydum öle yicem eşimi bekliyorum yemeğe gelir şimdi...corbayı da sabah 2 brd içtim...şimdilik iyi gidiyo yani

evet son corbamı da içtim toplam 10 brd corba oldu sadece bugün bikaç kaşık makarna yedim öğleyin sanırım bişey olmaz

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz
diyet aşağıdaki gibi;

1. gün: Sadece haşlanmış patates yiyeceksiniz. Sabah, öğlen, akşam. Başka bir şey yok. Ama istediğiniz kadar, kusana kadar yiyebilirsiniz. PATATESLERE BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR.

2. gün: Yalnızca sebze. Ama aklınıza gelebilecek her tür sebzeyi yiyebilirsiniz. Yağsız olmak kaydıyla her tür çiğ salata, yine yağsız haşlanmış sebze yemekleri, türlüler... BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR.[/COLOR][/B][/COLOR]Sabahtan itibaren HANGı SEBZELERLE BAŞLIYORSANIZ ONUNLA DEVAM EDıYORSUNUZ. ıSTERSENıZ 40 CEŞıT SEBZE YıYEBıLıRSıNıZ. AMA BU SEBZELERıN SABAH Kı TABAĞINIZDA OLMASI GEREKıYOR.YANı GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ.

3. gün: Bugün et günü. Yine sabahtan başlayarak haşlanmış, ızgara ne çeşit olursa olsun, yağsız et. Yağsız ton balığı, ızgara balık, tavuk...GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ.BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR

4. gün: meyve günü. Yine yiyebildiğiniz kadar her tür YAŞ meyveyi ( MUZ HARıÇ) tüketin.GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ

5. gün: Yalnızca yumurta. BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYORYada yağsız diyet süt veya yoğurt. seçim sizin....B]GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ[/B][/COLOR]

6. ve 7. günler bu diyetin bayramları yani dinlenme günleri, istediğinizi, özlediğinizi yiyebilirsiniz. Ama ölçülü davranmak ve ölçülü yemek gerekiyor. fazlaya kaçarsanız 5 kilonun 2 sini alıyorsunuz...

Hafta başında yine aynı sırayla diyeti uygulamaya başlayabilirsiniz.

Şekersiz açık çay, kahve, yeşil çay her daim serbest.

tam aradığım diyeettt.. başkası için paylaşmışsın ama bende faydalanmak istiyoruuuuumm..
(yarın patatesle başlıyorum. hafta sonu çok zor olacak ama biran önce başlamaz pazartesiye bırakırsam biliyorum kendimi yine vazgeçerim ben:)))

faydam olduysa ne güzel canım... güzel bi diyet daha önce yaptım 3.5 kilo falan vermiştim...suan lahana corbası yapıyorum bakalım bu bitsin denerim belki gene... bi arkadasa yazmıştım bak sana nasip oldu desene

faydam olduysa ne güzel canım... güzel bi diyet daha önce yaptım 3.5 kilo falan vermiştim...suan lahana corbası yapıyorum bakalım bu bitsin denerim belki gene... bi arkadasa yazmıştım bak sana nasip oldu desene

teşekkür ederim maviboncukummm 3.5 kilo bence gayet güzel.. 61 kiloyum. 6x lanetini kıramadım üstümden.. bi 5x leri göreydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…