• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 Nisan Pazartesi Şaka gibi ama GERÇEK bir başlangıç yapalım:)

teşekkür ederim maviboncukummm :34: 3.5 kilo bence gayet güzel.. 61 kiloyum. 6x lanetini kıramadım üstümden.. bi 5x leri göreydim:31:

ayyy sorma tatlım yaa bende 7 leri kıramadım 69 u bi kere gördüm ama sonra 2 gün izin verince hopppp 7 ye geri döndüm... ama pazrtesi sabahı 6 lı rakamlarla uyanacagım baska caresi yokkk su an 71 im

ayyy sorma tatlım yaa bende 7 leri kıramadım 69 u bi kere gördüm ama sonra 2 gün izin verince hopppp 7 ye geri döndüm... ama pazrtesi sabahı 6 lı rakamlarla uyanacagım baska caresi yokkk su an 71 im

iiişşşaallaaaaaaahhhhh :52:lahana çorbası diyetini nasıl yapıyosun kaç gün sürüyo?

bu diyetle kesin görürsün ama kaçamak yapma sakın ve bol su ile bitki çayı iç

yok kaçamak yapmam. ama su çok içen biri değilim. onu da zorlicaz baya.
iş yerinde tuvaletleri kullanamıyorum o yüzden su tüketimimi yarı isteyerek yarı istemeyerek azaltıyorum.

iiişşşaallaaaaaaahhhhh :52:lahana çorbası diyetini nasıl yapıyosun kaç gün sürüyo?

canım bi hafta yapmayı düşünüyorum bakalım iyi sonuç alırsam bi hafta daha yapacagım daha önce 2 hafta da 7 kilo vermiştim bu diyetle... ayrıntıları nette yazıyo uzun şimdi yazmayım buraya zor bi diyet aslında o kokuya dayanmak cok zor ama gercekten kilo kaybı sağlıyor tabi bünyeden bünyeye değişir

yok kaçamak yapmam. ama su çok içen biri değilim. onu da zorlicaz baya.
iş yerinde tuvaletleri kullanamıyorum o yüzden su tüketimimi yarı isteyerek yarı istemeyerek azaltıyorum.

anladım canım su cok içiyorum ben günde 3 litre tabi sonuç olarak wc ile kanki oluyoruz git gel git gelll

canım bi hafta yapmayı düşünüyorum bakalım iyi sonuç alırsam bi hafta daha yapacagım daha önce 2 hafta da 7 kilo vermiştim bu diyetle... ayrıntıları nette yazıyo uzun şimdi yazmayım buraya zor bi diyet aslında o kokuya dayanmak cok zor ama gercekten kilo kaybı sağlıyor tabi bünyeden bünyeye değişir

haftada 3.5 kilo ediyor. ben yememi içmemi dengeleyerek 1.5 kilo vermiştim haftada. lahana çorbası değilde salatası falan yense aynı etkiyi yaparmı acaba. salatasını seviyorum ama çorbası tuhaf geldi.

haftada 3.5 kilo ediyor. ben yememi içmemi dengeleyerek 1.5 kilo vermiştim haftada. lahana çorbası değilde salatası falan yense aynı etkiyi yaparmı acaba. salatasını seviyorum ama çorbası tuhaf geldi.

canım salatanın aynı etkiyi gösterceğini sanmam ama bi dene istersen bişi diyemem şimdi... bu corba yağ yakıcı corba diye biliniyor ayrıntılar var nette... salatasını bende severim ama corba cok kötü yaa zorla içiyorum zayıflamak ugruna neler yapıyoruz

evt cnm ameliyat oldm..da 54 msjım olmus yine özel msj atamıyorm o yuzden msjına buradan cvp veriorm..öncelikle tsk ederm mrk ettgn icin unutulmamısm sevndm bak :) ağrı fln ilk gün oldu ama ilk 3-4 gün ışığa duyarlılık vardı gözüm yaşarıyordu pc falan oturamıyordm samdide hafif bulanık goruyorum tam iyilesmeye mayıs 15 e dogru olur dedi doktur hafif bulanık goruyorum suan :) sen naılsn naptn tatlım

evt cnm ameliyat oldm..da 54 msjım olmus yine özel msj atamıyorm o yuzden msjına buradan cvp veriorm..öncelikle tsk ederm mrk ettgn icin unutulmamısm sevndm bak :) ağrı fln ilk gün oldu ama ilk 3-4 gün ışığa duyarlılık vardı gözüm yaşarıyordu pc falan oturamıyordm samdide hafif bulanık goruyorum tam iyilesmeye mayıs 15 e dogru olur dedi doktur hafif bulanık goruyorum suan :) sen naılsn naptn tatlım

oooo hoşgeldin tatlım süper valla sevindim canım iyileştiğine unutmadım tabi hergün bakıyodum girdimi acaba diye sen genede fazla oturma canım pc nin basına sağlıgın daha önemli biz her daim burdayız nasılsa:) ben lahana corbasına başladım kilom 70-71 arası gidip geliyo 6 lı rakamlara azıcık kaldı yani bıraktıgın gibiyim işte neyse bitanem geçmiş olsun sana dikkat et kendine mesajını yeni gördüm kusura bakma gec oldu ama iyi geceler

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz
diyet aşağıdaki gibi;

1. gün: Sadece haşlanmış patates yiyeceksiniz. Sabah, öğlen, akşam. Başka bir şey yok. Ama istediğiniz kadar, kusana kadar yiyebilirsiniz. PATATESLERE BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR.

2. gün: Yalnızca sebze. Ama aklınıza gelebilecek her tür sebzeyi yiyebilirsiniz. Yağsız olmak kaydıyla her tür çiğ salata, yine yağsız haşlanmış sebze yemekleri, türlüler... BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR.[/COLOR][/B][/COLOR]Sabahtan itibaren HANGı SEBZELERLE BAŞLIYORSANIZ ONUNLA DEVAM EDıYORSUNUZ. ıSTERSENıZ 40 CEŞıT SEBZE YıYEBıLıRSıNıZ. AMA BU SEBZELERıN SABAH Kı TABAĞINIZDA OLMASI GEREKıYOR.YANı GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ.

3. gün: Bugün et günü. Yine sabahtan başlayarak haşlanmış, ızgara ne çeşit olursa olsun, yağsız et. Yağsız ton balığı, ızgara balık, tavuk...GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ.BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR

4. gün: meyve günü. Yine yiyebildiğiniz kadar her tür YAŞ meyveyi ( MUZ HARıÇ) tüketin.GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ

5. gün: Yalnızca yumurta. BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYORYada yağsız diyet süt veya yoğurt. seçim sizin....B]GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ[/B][/COLOR]

6. ve 7. günler bu diyetin bayramları yani dinlenme günleri, istediğinizi, özlediğinizi yiyebilirsiniz. Ama ölçülü davranmak ve ölçülü yemek gerekiyor. fazlaya kaçarsanız 5 kilonun 2 sini alıyorsunuz...

Hafta başında yine aynı sırayla diyeti uygulamaya başlayabilirsiniz.

Şekersiz açık çay, kahve, yeşil çay her daim serbest.

Canım kusura bakma bugün işlerim vardı biraz ondan giremedim diyet gayet güzel görünüyor sen uygulayacakmısın bunu eyer yapacaksan sen lahana yı bitirince beraber yapalım ne dersin ?

Canım kusura bakma bugün işlerim vardı biraz ondan giremedim diyet gayet güzel görünüyor sen uygulayacakmısın bunu eyer yapacaksan sen lahana yı bitirince beraber yapalım ne dersin ?

bende dün sensiz cok sıkıldım yaaaaaa ara ara girdim sadece.. güzel bi diyet gercekten pazartesi günü tartılınca eger kilo verdiysem güzel bi şekilde lahanayı bi hafta daha yapmak isityorum eme eger kilo veremediysem bunu yaparız oldumu tatlım pazartesi konusuruz lahana kötüde olsa kendimi cok iyi hissettiriyo bana

bende dün sensiz cok sıkıldım yaaaaaa ara ara girdim sadece.. güzel bi diyet gercekten pazartesi günü tartılınca eger kilo verdiysem güzel bi şekilde lahanayı bi hafta daha yapmak isityorum eme eger kilo veremediysem bunu yaparız oldumu tatlım pazartesi konusuruz lahana kötüde olsa kendimi cok iyi hissettiriyo bana

Günaydın canım bende Pazartesi başlıycam buna cuma ve Cumartesi ayran detoxu yapmayı düşünüyorum eyer memnun kalmazsan lahanadan beraber yaparız:)

Günaydın canım bende Pazartesi başlıycam buna cuma ve Cumartesi ayran detoxu yapmayı düşünüyorum eyer memnun kalmazsan lahanadan beraber yaparız:)

günaydın tatlım sen pazartesi basla ben o gün sabah tartılınca karar veririm eşlik ederim sana lahana cok zorluyo artık az önce koca bi bardak içtim geneeeeeeeeeeee

günaydın tatlım sen pazartesi basla ben o gün sabah tartılınca karar veririm eşlik ederim sana lahana cok zorluyo artık az önce koca bi bardak içtim geneeeeeeeeeeee

O koku yok mu o koku mahvediyor insanı ya bukadar kötü birşey olurmu iğrenç resmen...sen 2 hafta nasıl dayandın buna hiç bilmem tatlım :)ben bugün yine dikkat edecem yediklerime dün okadar tatlı yememe rağmen 79,4 dün bugün 79,3 yavaşta olsa dikkat edilerekte kilo veriliyor spora gitsem çok daha iyi olacak ama nerde gidemiyorum oğlandan dolayı...eşimde eve geliyo zaten sabah hasta hasta işe gitmişti biraz önce aradı geliyorum diye :((((

O koku yok mu o koku mahvediyor insanı ya bukadar kötü birşey olurmu iğrenç resmen...sen 2 hafta nasıl dayandın buna hiç bilmem tatlım :)ben bugün yine dikkat edecem yediklerime dün okadar tatlı yememe rağmen 79,4 dün bugün 79,3 yavaşta olsa dikkat edilerekte kilo veriliyor spora gitsem çok daha iyi olacak ama nerde gidemiyorum oğlandan dolayı...eşimde eve geliyo zaten sabah hasta hasta işe gitmişti biraz önce aradı geliyorum diye :((((

evet canım cok kötü kokusu ben yeterki bişeyi hırslanayım yaparım yani öle bi huyum var şimdilik iyi gidiyo bakalım tartılmaktan korkuyorum gene geçmiş olsun canım kocalar pek nazlı oluyolar....

evet canım cok kötü kokusu ben yeterki bişeyi hırslanayım yaparım yani öle bi huyum var şimdilik iyi gidiyo bakalım tartılmaktan korkuyorum gene geçmiş olsun canım kocalar pek nazlı oluyolar....[/QUOTE
Hırslı olmak iyidir tatlım bende sen gibi olabilsen keşke :)) eşimde grip olmuş çok kötü yattı şimdi uyuyunca belki geçer biraz...ben valla tutamıyorum kendimi hergün çıkıyorum tartıya :))))

evet canım cok kötü kokusu ben yeterki bişeyi hırslanayım yaparım yani öle bi huyum var şimdilik iyi gidiyo bakalım tartılmaktan korkuyorum gene geçmiş olsun canım kocalar pek nazlı oluyolar....[/QUOTE
Hırslı olmak iyidir tatlım bende sen gibi olabilsen keşke :)) eşimde grip olmuş çok kötü yattı şimdi uyuyunca belki geçer biraz...ben valla tutamıyorum kendimi hergün çıkıyorum tartıya :))))

canım kusura bakam cvp gec veriyom temizlik yapıyorum camları sildim öldüm yorgunluktan bide açlık var tabi az önce biraz yemekten kasıkladım yoksa camdan düşcem başım dönmeye basladı offff 5 kilo yerine 3 veririm napayım şimdi... zaten bugün corbam bitiyo.. yarın ve cumartesi ayran detoksu yapalım pazar izin verelim pazartesi o diyeti yapalım beraber olurmu artık dayanamıyorum yaaaa

Back