1 Nisan Pazartesi Şaka gibi ama GERÇEK bir başlangıç yapalım:)

tatlım sana iyi geceler benim oğlan uyurken bende yatayım sabah malum erken kalkıyoruz ALLAH rahatlık versin herkese yarına kilo vermiş olarak uyanın inaşallahhhh aminnnnnn öptüm hepinizi

özel mesaj atamıyorm cnm daha 100 msjım olmamıs 58 fln olmus sanırm o yuzden özel olrk cvp atamadm..ya cnm hic sorma..nete girmeyen bir arkadasm vrdı bir sorunu vardı bende burada soraym dedm onun durumunu 1-2 kisi asagılayıcı sey yazmıs snrlendm tartıstk gecici olrk hesabım dondurulmustu bugun acmıslar...yarında zaten gozumden ameliyat olacagm sanırm 2-3 gun falan giremem dogal olrk bu hafta diyeti bozacgm sanırm..smdlik iyi gidiyordu yoksa..snn nasıl gidiyor cnm bu arada beni unutmadgn icin tsk ederm tatlım :)

üzüldüm canım ya insanlar böle işte anlamadan dinlemeden yargılarlar hemen bosver sıkma sen canını... bakıyorum devamlı sana hiç girmiyorsun merak ettim shena ile ben burdayız daimi bağımlılık yaptınız bende valla eşim bile kıskanır oldu allah yardımcın olsun canım biran önce iyileş gel gene aramıza sağlığından olma boz diyetini sonra yaparız gene beraber kib öptüm canım

gördüm bitanem cok güzel olmuş hayırlı olsun inş 13 günün bitince daha güzel rakamlarla değiştirirsin ayyy kıskandım bak yaa bende dğiştirmek istiyom artıkınnn(((

ayyy ağzından bal damlıyo sanki senin inşallah bitanem yaa... artık uzun süredir 72 de kalınca suan 69 bile olsam kendimi manken gibi hissetcem o derece yani

Biraz daha sabret canım şu 6 gün geçsin bi hele gör bak nasıl 69 altına bile düşersin...benimde kilo verdigimi herkes farkediyo artık çok mutluyum ama durmak yok hep beraber kurtulacaz kilolardan :))))

tskler cnm bende sana alıstm :) brzdan cıkacm evden cıkmadan bakayım dedm..insh 3-4 gune dönerm buraya tatlım bende optm grs :)

merhaba dayanamayıp bugün tartıldım 200gr az görünüyor tartıda. geçen haftaki gibi gitmiyor bu hafta. olsun amam en azından almadım:) okuldayım hala nöbetim olduğu için çıkamadım. okuldan sonra da pazara çıkcam daha üfff. üşenmezsem bugün balık almayı düşünüyorum yanına da salata yaparım. az da çorba kalmıştı dünden. çok uğraşmıcam yani şükür ki!
sabah- 1 bardak soğan suyu- 1 bardak süt- 1 avuç incir kurusu
öğle - 2 kase yayla çorbası- 2 küçük elma
su yine 3 lt olur herhalde. okulda çok içemiyorum tuvalete gidip gelmek zor gelio her tenefüs:)
kendimi çok yorgun hissetmezsem bi de egzersizimi yaparım yine çok güzel olur!!

kiloyla alakası yok ama. az önce okuldan geldim bugün pazar olduğu için her yer kalabalık evin önünde park edecek yer yok ben de başka bir evin önüne park ettim. teyzenin biri demez mi buraya park edemezsin benim eşim park edio da bilmem ne? yer yok başka sonra çekerim benim evimin önünü de dolu dedim. ayyy kadın tutturmuş sen de park ettirme o zaman diye! sokak sanki benim malım. sokak ortasında bağırıştık kadınla. kendimi hiç böyle görmemiştim! nasıl sinir oldum bağırdım çağırdım. normalde sessiz kalırdım ama dayanamadım o kadar kıymetli ki burdaki insanların evinin önü. daha önce de arkadışm tehdit edilmişti. hırsımı alamadım valla. böyle durumlar da polis bir şey yapabilir mi ki acaba bu iki oldu

Biraz daha sabret canım şu 6 gün geçsin bi hele gör bak nasıl 69 altına bile düşersin...benimde kilo verdigimi herkes farkediyo artık çok mutluyum ama durmak yok hep beraber kurtulacaz kilolardan :))))

inşallah bitanem yaa zaten kilo vermenin en güzel yönü insanların seni görüpte ayyy nasıl zayıfladın cok zayıflamışsın demeleri

canlarım öncelikle cumanız mübarek olsun hayırlı cumalar herkese

inşallah bitanem yaa zaten kilo vermenin en güzel yönü insanların seni görüpte ayyy nasıl zayıfladın cok zayıflamışsın demeleri

Ayy tatlım çok pişmanımmmmm öğle yemeğinde balık vardı onu yedım salata yedim kaçamak yani bide dahada var 450 kal tatlı yedim ceza akşam yemeği yok bide spor salonuna geldım 2 saat burdayım moralım bozuldu yarın napıcam 6 günmü yoksa en başamı ?

canım ilk hafta vücuttaki ödem atıldığı için kilo kaybı cok olur daha sonra az az verirsin ama yağdan verirsin artık.... bence sen cok iyi gidiyorsun fazla kilon yok zaten sağlıklı ve yavaş vermek en doğrusu ama ben öle değilim işte cok sabırsızım en gec hazirana kadar 60 olmak zorundaayım okullar kapanınca görümceciğimmmm gelcekmiş:97:

ayyyy kötü olmuş valla ama akşam yemeğini yeme bişi olmaz herhalde bende cips yedim biraz 1 kasık menemen yedim yarım kurabiye yedim bugün sorma valla kötü günümüzdü üstelik pazar günü pikniğe gideceğiz pazartesi bastan mı baslasam diyorum karar veremedim sence ne yapayım hafta sonu izin verip pazartesi bastan mı baslasak

Bilmemki canım 4 gün iyi geçti yeniden başlamak işkence olur herhalde ama devam edicem ben galiba 1000 kal yakmadan spordan çıkmıycam zaten.aslında yarın 6 günüm onuda yapıp bir gün dinlenirim belki 7 güne Pazartesi başlarım.senin bu günün kaçıncı eyer zorlanacaksan piknikte bırak sende Pazartesi başlarsın ...

zaten bende vazgeçtim bitanem sana yazdığıma pişman oldum... durmak yok yola devam yanımda günlük menümü götürcem o gün onlar yemek yerken bende yürüyüş yaparım acık havada bende bastan baslamak istemiyorum artık bugün 2. günüm canım...zaten 6 günden önce bırakılmaması gerekliymiş iyiki tamam demedin kızzz böle olalım vazgeçmek isteyeni döndürelim yolundan teşekkür ederim

Kusura bakma tatlım spor salonunda netim gitti ondan cevap yazamadım.en iyisi vazgeçmemek ilk önce bir zayıflayalım ondan sonra daha iyi olur piknikler mangalar ohhh ama oda abartmayalım yoksa eski kilolara geri döneriz:) bende yeni geldim spordan biraz oğlumla ilgileneyim sonra yazarım gene :)))

benim görümce de spora gidio tatlım, ben ondan daha kiloluyum onun bi de çocuğu var yani. benim de kısa sürede zayıflamam lazım aslında:)

kızlar ben de akşam bozdum balık alırım diyordum ama vazgeçtim, canım da sıkkındı yemek yapmadım. bi tane lahmacun ve 2 dilim pide yedim( üstüne çağla ve yeşil bakla içi yedim bol bol sevdiğim bir şey olunca dayanamıyorum yaaa((
ama yalnız değilmişim okuduğum kadarıyla, haftada 1 kere olur böyle di mi

Oohhh afiyet olsun canım arada olur sıkma canını bende bozdum sayılır bugün ama yılmak yok yarın devam kaldığımız yerden.benım görümcemde tam 20 kilo verdi benım ondan fazlalığım var eksiğim yokkk :))) ama bende zayıflıycam kesin kararlıyım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…