• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 Nisan Pazartesi Şaka gibi ama GERÇEK bir başlangıç yapalım:)

Ay çok sevindim tatlım iyi olmana bügün çok üzüldüm senin adına ama dedim herhalde diyet ağır geldi iyi yapmışın bozmakla en önemlisi sağlık zayıflıyacaz diye sağlımızdanda olmayalım.yarında iyi hisetmezsen kendini daha sağlıklı bir diyet denersin canım hiç kendini üzme :) öptüm iyi geceler sana ...

saol bitanem suan gayet iyiyim cok şükür RABBİME tekrar basladım ama 1. günden öle olması gerekiyor cünkü... sen beni geçtin valla kıskandım:8: şaka bi yana cok korktum dün inş bu sefer bi sorun cıkmazda bitiririm artık şu diyeti...

saol bitanem suan gayet iyiyim cok şükür RABBİME tekrar basladım ama 1. günden öle olması gerekiyor cünkü... sen beni geçtin valla kıskandım:8: şaka bi yana cok korktum dün inş bu sefer bi sorun cıkmazda bitiririm artık şu diyeti...

Hadi hayırlısı bu sefer rahatlıkla bitirirsin umarım... Senin kilon az tatlım rahat verirsin bende daha çok vermem gereken 15 kilocuk varrr :))) inşallah rahatlıkla sağlımızdanda olmadan kurtuluruz şu kilolardan :)))

Hadi hayırlısı bu sefer rahatlıkla bitirirsin umarım... Senin kilon az tatlım rahat verirsin bende daha çok vermem gereken 15 kilocuk varrr :))) inşallah rahatlıkla sağlımızdanda olmadan kurtuluruz şu kilolardan :)))

inş canım ya diğer topikte kız 11 günde 6 kilo vermiş süper yaa... okudunmu sen? aslında ben 60 kilo olmak istiyorum fakat suan 65 e bile razıyım son 5 kiloyu daha sağlıklı yollarla versem iyi olcak bünyem cok halsiz kaldı artık 3 aydır diyette olunca sabahları zor kalkıyorum ama 65 e kadar durmak yookkk inş sağlığımızdan olmadan kurtuluruz artık

Sabah kahvemi içtim
öğleyin sadece 2 yumurta yedim ıspanak ve domates yok (canım istemedi)
aksam da sadece 200 gr kadar tavuk yedim(salata yiyemedim)
kaçamak olarak 3 sade kahve ve 1 sade maden suyu 2.5 lt su 4 fincan bitki çayı
yatana kadar yarım lt su ve 2 fncan bitki çayı içerim
bugün bitti işte:3:

offff cok sıkıcı bi gün nedense bugün ev temizlemedim hatta canım bişi yemek bile istemedi zaten menünün cogunu yemedim eşim yok nöbetçi sizde yoksunuz nerdesiniz yaaa

inş canım ya diğer topikte kız 11 günde 6 kilo vermiş süper yaa... okudunmu sen? aslında ben 60 kilo olmak istiyorum fakat suan 65 e bile razıyım son 5 kiloyu daha sağlıklı yollarla versem iyi olcak bünyem cok halsiz kaldı artık 3 aydır diyette olunca sabahları zor kalkıyorum ama 65 e kadar durmak yookkk inş sağlığımızdan olmadan kurtuluruz artık

Evet canım bende okudum inşallah bizde veririz bukadar kilo :)

offff cok sıkıcı bi gün nedense bugün ev temizlemedim hatta canım bişi yemek bile istemedi zaten menünün cogunu yemedim eşim yok nöbetçi sizde yoksunuz nerdesiniz yaaa

Burdayım canım evet benim de canım sıkkın havalardan dolayı galiba.Yediklerin çok az deyilmi hasta olma bitane elma ye istersen ben kaçamak yaptım bugün tutamadım kendimi serçe parmağım kadar çukolatalı gofret yedim :)))

Burdayım canım evet benim de canım sıkkın havalardan dolayı galiba.Yediklerin çok az deyilmi hasta olma bitane elma ye istersen ben kaçamak yaptım bugün tutamadım kendimi serçe parmağım kadar çukolatalı gofret yedim :)))

valla dün diyeti bozdum diye epey sey yedim misafirlikte kek yedim yatarken eşimle yemek yedim o yüzden olsa gerek bugün midem şiş hiç bişi yiyesim gelmedi... yarına düzelir inş ya artık cok sıkıldım 7 li rakamları görmekten 69 olsam inan büyük bi heves gelcek içime ama olamadım gitti sinir oluyorum bazenn:9:

valla dün diyeti bozdum diye epey sey yedim misafirlikte kek yedim yatarken eşimle yemek yedim o yüzden olsa gerek bugün midem şiş hiç bişi yiyesim gelmedi... yarına düzelir inş ya artık cok sıkıldım 7 li rakamları görmekten 69 olsam inan büyük bi heves gelcek içime ama olamadım gitti sinir oluyorum bazenn:9:

Ben sabah yine tartıldım en sonunda 7 yi gördüm 79,6 olmuşum çok mutlu oldum 8 li rakamdan çok sıkılmıştım bende hep beraber 6 lı rakamlarıda görücez :))))

ben sabah yine tartıldım en sonunda 7 yi gördüm 79,6 olmuşum çok mutlu oldum 8 li rakamdan çok sıkılmıştım bende hep beraber 6 lı rakamlarıda görücez :))))

ayy valla mı cok sevindim canım bende 6 yı görsem ah ahhhhh kilo çizelgeni değiştir hemen yada diyet bitince değiştir sen bilirsin

sabah: 1 bardak soğan suyu- 1 bardak süt - bir avuç incir kurusu
öğle: cacık - 6 kaşık buğday salatası
ara: 1 fincan şekersiz nescafe - 1 paket tahıllı eti form bisküvi
akşam: 1 bardak soğan suyu - 3 kepçe yayla çorbası - 1 parça tavuk - yoğurtlu havuç

Okuldan gelince deli gibi temizlik yaptım her yeri sildim süpürdüm oooh mis! dün spor yapamadığım için bu temizliğin üstüne 20-25 dk egzersiz yaptım + 3,5 lt su .
Yarın tartılırım herhalde çok merak ettim.

öğle: Cacık - 6 kaşık buğday salatası
akşam: 1 bardak soğan suyu - 3 kepçe yayla çorbası - 1 parça tavuk - yoğurtlu havuç

okuldan gelince deli gibi temizlik yaptım her yeri sildim süpürdüm oooh mis! Dün spor yapamadığım için bu temizliğin üstüne 20-25 dk egzersiz yaptım + 3,5 lt su .

canım süper menün sağlıklı en azından tartıl bakalım ben pazartesiden önce tartılmam arada bozdum cünki

tickerfactory weight loss yaz
istediğin şeyleri seç
private data seç
weight seç
weights unıt den kilograms ı seç
target (hedef) kilonu yaz
starting (başlama ) kilonu yaz
current (şu anki ) kilonu yaz
weight date e bugünün tarihini yaz

ortadaki waist measurements ı geç gerek yok
body mass istersen yaz (boy bilgileri)
height unıt de metric i seç
en aşağıya boyunu yaz
next e bas

bbcode da yani ilk kutudan sonu png ile biten yeri kopyala.mesela benimki " http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wjsMmpp/weight.png" yani en son png yazısına kadar al kopyala profilde ilgili yere yapıştır

burdan değiştirebilirsin galiba denemedim ama bi bak bakalım yada diyet bitince değiştir uğrasma hiç.. daha kilo verirsin eminim sonuna kadar

öğle: cacık - 6 kaşık buğday salatası

Okuldan gelince deli gibi temizlik yaptım her yeri sildim süpürdüm oooh mis! dün spor yapamadığım için bu temizliğin üstüne 20-25 dk egzersiz yaptım + 3,5 lt su .

tickerfactory weight loss yaz
istediğin şeyleri seç
private data seç
weight seç
weights unıt den kilograms ı seç
target (hedef) kilonu yaz
starting (başlama ) kilonu yaz
current (şu anki ) kilonu yaz
weight date e bugünün tarihini yaz

ortadaki waist measurements ı geç gerek yok
body mass istersen yaz (boy bilgileri)
height unıt de metric i seç
en aşağıya boyunu yaz
next e bas

bbcode da yani ilk kutudan sonu png ile biten yeri kopyala.mesela benimki " http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wjsMmpp/weight.png" yani en son png yazısına kadar al kopyala profilde ilgili yere yapıştır

burdan değiştirebilirsin galiba denemedim ama bi bak bakalım yada diyet bitince değiştir uğrasma hiç.. daha kilo verirsin eminim sonuna kadar

Çok sağol canım yaptım ben :)))

tatlım sana iyi geceler benim oğlan uyurken bende yatayım sabah malum erken kalkıyoruz ALLAH rahatlık versin herkese yarına kilo vermiş olarak uyanın inaşallahhhh aminnnnnn öptüm hepinizi:54:

Back