- 22 Mart 2013
- 1.428
- 15
- 88
- 36
Kusura bakma tatlım spor salonunda netim gitti ondan cevap yazamadım.en iyisi vazgeçmemek ilk önce bir zayıflayalım ondan sonra daha iyi olur piknikler mangalar ohhh ama oda abartmayalım yoksa eski kilolara geri döneriz:) bende yeni geldim spordan biraz oğlumla ilgileneyim sonra yazarım gene :)))
benim görümce de spora gidio tatlım, ben ondan daha kiloluyum onun bi de çocuğu var yani. benim de kısa sürede zayıflamam lazım aslında:)
kızlar ben de akşam bozdumbalık alırım diyordum ama vazgeçtim, canım da sıkkındı yemek yapmadım. bi tane lahmacun ve 2 dilim pide yedim ( üstüne çağla ve yeşil bakla içi yedim bol bol sevdiğim bir şey olunca dayanamıyorum yaaa ((
ama yalnız değilmişim okuduğum kadarıyla, haftada 1 kere olur böyle di mi
Oohhh afiyet olsun canım arada olur sıkma canını bende bozdum sayılır bugün ama yılmak yok yarın devam kaldığımız yerden.benım görümcemde tam 20 kilo verdi benım ondan fazlalığım var eksiğim yokkk :))) ama bende zayıflıycam kesin kararlıyım....
benim görümceden çok kaynanam şöööyle bi bakar inceler iyice bi şey de demez ööle bakar . nasıl gıcık olurum!! bi şey diyeceksen de ama demez işte. ben herkese inat zayıflayacağım işte hıh
bu arada haftasonu yokum anneme gitcem:)) diyet ne hale gelir bilemem artık, yemeyince kızıyorlar her anne baba gibi. yine de tutmaya çalışcam öpüyorum sizii
oooo kızlar bugün hepimiz bozmuşuz diyeti ama moral bozmak yok yarın kaldığımız yerden devam o görümceleri çatır çatır çatlatalım benimki dalga geçti benle sanki kendi manken gibi:88:
Sanki anlaşmışık kızlar hepimiz aynı günde bozmuşuk ama vazgeçmek yok o görümcelerde görsün bizi nasıl zayıflıycaz :)
bu arada haftasonu yokum anneme gitcem:)) diyet ne hale gelir bilemem artık, yemeyince kızıyorlar her anne baba gibi. yine de tutmaya çalışcam öpüyorum sizii
Benimkide iyi gidiyo şimdilik aman o ıspanak ne kötü öyle ya 3 gün bende yiyememiştim, tatlarına bak ama ipin ucunu sakın kaçırma sonra pişman olursun :) sen sporu yapmışsın sıra bende...akşam 1 saat step dersine girdim öldümmm valla hayatımda hiç bukadar terlediğimi hatırlamıyorum ama enazından dünkü tatlıyı yakmışımdır, buakşam gene gidecem vazgeçmek yok.sabah tartıldım 79,0 olmuşum 5 günde 3 kilo gitmiş :)))evet canım sanki anlaşmış gibi oldu... benim suana kadar iyi şimdi ıspanak ve domates var ama ben sadece elme yicem ıyyyy yiyemem ben onları aksama da yumurta salam salataa ohhh süper pazara gittim geldim sabah sporumu yapmış oldum şimdi sarma sarıyorum piknik için inş yarın bozmam diyeti azcık ucundan yerim sonra canım çeker göğsüm falan şişmesin demi
Benimkide iyi gidiyo şimdilik aman o ıspanak ne kötü öyle ya 3 gün bende yiyememiştim, tatlarına bak ama ipin ucunu sakın kaçırma sonra pişman olursun :) sen sporu yapmışsın sıra bende...akşam 1 saat step dersine girdim öldümmm valla hayatımda hiç bukadar terlediğimi hatırlamıyorum ama enazından dünkü tatlıyı yakmışımdır, buakşam gene gidecem vazgeçmek yok.sabah tartıldım 79,0 olmuşum 5 günde 3 kilo gitmiş :)))
sen 7 li rakamları gördün bak şimdi daha cok hırslandım haaaavalla şaka bi yana da cok güzel gidiyon bitanem yaa senin adına cok sevindim... bu saatten sonra ipin ucu kaçmaz artık seni gördükten sonra
Bir hafta ara vermeyi düşünüyorum tatlım çok hızlı gidiyorum galiba hasta olmaktan korkuyorum sen nedersin 22 Şubat'tan beri 10 verdim neyapacağımı bilemiyorum aslında Haziran'a kadar 65 olmak istiyorum((
canım sen bilirsin ne diyim ben devam ederim zaten kilom aynı durdukça moralim bozuluyor eger ara verirsem kilo alırım o yüzden devam etmek zorundayım 65 olmak istiyorsan devam et bence yada 1 hafta değilde 3 gün ara ver istediğini ye sonra kaldığın yerden devam et yani 7. günden senin kararın sağlığın daha önemli sonuçta
Buakşam bozdummm malesef makarna yedim bir tabak yarında ara vermeyi düşünüyorum ama Pazartesi 7 günden başlıyorum gene sende durumlar nasıl ?
merhabalar daha önce de yazmıştım ama sonra sinavlar falan derken geri dönememiştim fakat hep okumuştum yazılarınızı açıkçası düşük kalorili besleniyorsunuz ki benim aradigim şeyde bu ve süreklilik hakim :) masallah tabii :) izin verirseniz bende aranıza dahil olmak istiyorum fakat biraz küçüğüm sizden 19 yaşındayim :) kabul ederseniz çok mutlu olurum ablalarım olarakta bana abur cubur yeme derseniz sınır koyarsaniz sizinle çok iyi kilolar verebilirim :)
teşekkür ederim :) en iyi şekilde yapmaya çalışcam diyetimi ve buraya hergün yediğimi yazıcam birde insan buraya yazarken utaniyor resmen kaçamak yapınca :)dün çok fena kaçırdım lahmacunlar lokumlar ama bugun az yedim sporumu da yaptım yarın kıyamam gibi geliyor :) haftaya kuzenim gelecek 4 gün o gelince gezdircem buraları bu arada istanbuldayım :) o zaman minik kaçamaklarım olacaktır hakkımı o günlere saklayım :)hoşgeldin canım ama senin bu ablaların durumu ne olcak bakalım kaçamak yaptık su aralarsende katıl tabi bize ne kadar cok olursak o kadar iyi olur birlikten kuvvet doğar hesabı yaşın küçük ama ben taaaaa 15 li yaşlarda basladım diyet olayına malum oldum olası göbekliyimdir...abur cubur yemiyoruz biz sadece arada küçük kaçamaklar oluyo ama onu bi şekilde telafi ediyoruz. günlük yediklerini yaz bide pazartesi günleri tartılıyoruz o gün kilonu bildirirsin... boyunu kilonu ve hedef kilonu da yaz süreyya arkadasımız cizelgeyi yapıyor o seni listeye eklesin bitanem... hadi bismillah de pazartesi başla bence yarın son kez istediğin seyleri yee bak bu kıyagımıda unutma sakınnnn haaaa
menün çok güzel ablacım belli bir diyeto yapiyorsun? bende bu şekilde yiyebilsem keşke kahvalti da bir dilim ekmek yemeyince ki kahvaltım domates salatalık bir dilim ekmektir genelde , basım dönuyor çok acıkıyorum sizde öyle olmuyor musabah= 2 kahve
öğleyin=2 kaşık lor peyniri+ 1 domates
akşam= 1 sigara böreği
4 fincan bitki çayı+ 2.5 litre su
biraz menünün dısında oldu ama...
teşekkür ederim :) en iyi şekilde yapmaya çalışcam diyetimi ve buraya hergün yediğimi yazıcam birde insan buraya yazarken utaniyor resmen kaçamak yapınca :)dün çok fena kaçırdım lahmacunlar lokumlar ama bugun az yedim sporumu da yaptım yarın kıyamam gibi geliyor :) haftaya kuzenim gelecek 4 gün o gelince gezdircem buraları bu arada istanbuldayım :) o zaman minik kaçamaklarım olacaktır hakkımı o günlere saklayım :)
menün çok güzel ablacım belli bir diyeto yapiyorsun? bende bu şekilde yiyebilsem keşke kahvalti da bir dilim ekmek yemeyince ki kahvaltım domates salatalık bir dilim ekmektir genelde , basım dönuyor çok acıkıyorum sizde öyle olmuyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?