• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 Nisan Pazartesi Şaka gibi ama GERÇEK bir başlangıç yapalım:)

Canım bizde ayilecek gezmeye gittik eşim pizza yedi oğlumada patates kızartması aldık benim tek kaçamağım kahve oldu ama inanki kendimi çok zor tuttum patates yememek için yeseydim çok pişman olurdum.hayırlısıyla bügünüde atlattık darısı geri kalan 11 günün başına :)

harikasın canım bi kahveyle atlatman süper olmuş, ben akşam kaçırdım maalesef:( hayırlısı bakalım

Canım bizde ayilecek gezmeye gittik eşim pizza yedi oğlumada patates kızartması aldık benim tek kaçamağım kahve oldu ama inanki kendimi çok zor tuttum patates yememek için yeseydim çok pişman olurdum.hayırlısıyla bügünüde atlattık darısı geri kalan 11 günün başına :)

canım cok iyi gidiyoz maşallah:nazar: bende gittiğim yerdeki tatlı ve börekleri kolayı çevirdim içim gitti resmen ama vazgeçmek yok.. aynen bende yeseydim pişman olurdum iyiki yememişim suan bitki cayımı içiyorum demlikte demledim 3 fincan cıkıyo içinden...bugünde bitti cok şükür yarınki menümüz biraz az gibi ama dönmek yok... cok saol ya sayende böle azmettim yoksa coktan kaçamaklarım olurdu yani...

herkese merhaba günaydın isveç diyetini 7gün yaptım 7günde 4.5kilo verdim ve bugün den itibaren bıraktım bugün biraz kalori hesabı gibi birazda ayran detoksuna benzer bişey yapmayı düşünüyorum umarım işe yarar sabah 1domates 1salatalık 2üçgen peyni ve iki dilim etimek kızarmış ekmek şekersiz çay akşama kadarda bol naneli yağsız cacık yemeyi düşünüyorum bide şu elmalı yağ yakıcı çaydan sabah 74.600idim iki gün sonra ne olacak acaba böyle bişeyi deneyeniniz varmı işe yararmı

canım cok iyi gidiyoz maşallah:nazar: bende gittiğim yerdeki tatlı ve börekleri kolayı çevirdim içim gitti resmen ama vazgeçmek yok.. aynen bende yeseydim pişman olurdum iyiki yememişim suan bitki cayımı içiyorum demlikte demledim 3 fincan cıkıyo içinden...bugünde bitti cok şükür yarınki menümüz biraz az gibi ama dönmek yok... cok saol ya sayende böle azmettim yoksa coktan kaçamaklarım olurdu yani...

Bende senin sayende daha çok azimleniyorum beraber yapmamız çok iyi oldu ama canım malesef ben bu sabah dayanamadım veeee tartıya çıktım Pazartesi'ne kadar dayanamadım ama sonuç süper başlangıç 81,9 şimdi ise 80,2 yani 2 günde 1,7 gitmiş süper değilmi ...

olsun canım yarın telafi edersin senle pek karsılasamıyoruz artık amcan nasıl oldu ne zamandır sorcam unutuyorum[
ben genelde öğleden sonraları daha çok giriyorum nete ondan karşılaşamıyoruz galliba. amcam yoğun bakımdan çıkmış ama bi hortumla zar zor nefes alıp veriyormuş inşallah daha iyi olacak

Bende senin sayende daha çok azimleniyorum beraber yapmamız çok iyi oldu ama canım malesef ben bu sabah dayanamadım veeee tartıya çıktım Pazartesi'ne kadar dayanamadım ama sonuç süper başlangıç 81,9 şimdi ise 80,2 yani 2 günde 1,7 gitmiş süper değilmi ...

ben de mi isveç yapsam ki acaba? insanı özendiriyorsunuz böyle:) çok güzel kilo vermişsin. pazartesi nasıl olcak merak ettim valla

kızlar yazdıklarınızı okuyamadım ben rahatsızım biraz sağ elim ve kolumda halsizlik güç kaybı var sabahtır ne oldu anlamadım sabah kalktıgımda resmen felç geçirmiş gibiydi kolum suan bile zor yazıyorum yarın sabah doktora gidecegim kendimi iyi hissedince dönerim aranıza kendinize iyi bakın

kızlar yazdıklarınızı okuyamadım ben rahatsızım biraz sağ elim ve kolumda halsizlik güç kaybı var sabahtır ne oldu anlamadım sabah kalktıgımda resmen felç geçirmiş gibiydi kolum suan bile zor yazıyorum yarın sabah doktora gidecegim kendimi iyi hissedince dönerim aranıza kendinize iyi bakın

Çok geçmiş olsun canım umarım en kısa zamanda kolun iyileşir acaba diyettenmi oldu iyi deyilsen bırak iyi haberlerini bekliyoruz.

canım bugün bozmak zorunda kaldım gercekten cok kötü oldum resmen felç geçirmiş gibi oldu kolum suan iyiyim biraz yemek yiyince toparladım kendimi (zorla yemek yedirdiler bana eşim ve komsum)... yarın doktora gideceğim eger bi sorun cıkmazsa ertesi gün baştan alırım diyeti artık sizde dikkat edin önce sağlık kızlar

Çok geçmiş olsun canım umarım en kısa zamanda kolun iyileşir acaba diyettenmi oldu iyi deyilsen bırak iyi haberlerini bekliyoruz.

sağol bitanem bıraktım zaten iyi olunca baslıcam gene bu kadar eziyet cektim 65 olmadan bırakmam diyeti 60 belki zor artık ama 65 olmalıyım sen devam et süpersin tatlım iyi kilo vermişsin maşallah:nazar:

meraba bende geldim ama 1 nisanda başlamadım diyetime.
şuan 63 kiloyum. boyum kısa olduğu için tombişim. 53 olmak istiyorum yani yaza kadar 10 kilo vermem lazım.:(
öğünlerimi yazayım.
sabah bir bardak yeşil çay.
öğle bir kase kesme çorba bir kaşık sebze yemeği.
akşam bir kaşık sebze yemeği.
2.5 litre su.
:32::32:

geçmiş olsun canım, kolunun üstüne mi yattın diyeceğim ama o kadar uzun sürmezdi herhalde. iyi haberleri bekliyoruz

meraba bende geldim ama 1 nisanda başlamadım diyetime.
şuan 63 kiloyum. boyum kısa olduğu için tombişim. 53 olmak istiyorum yani yaza kadar 10 kilo vermem lazım.:(
öğünlerimi yazayım.
sabah bir bardak yeşil çay.
öğle bir kase kesme çorba bir kaşık sebze yemeği.
akşam bir kaşık sebze yemeği.
2.5 litre su.
:32::32:

merhaba canım, maşallah güzel bir gün geçirmişsin yaparız biz bu işi , yaza süper olcaz kesinnnn:)

sabah : bir bardak soğan suyu - bir bardak süt - 3 ceviz - sekiz zeytin - bir dilim peynir
öğle: bir tabak sebze yemeği - 1 bardak keten tohumlu ayran
ara: 1 paket çubuk eti form
akşam: 3 parça (fırında)tavuk - 1 bardak ayran - buğday salatası - 1 tane eti cin:(
3 litre su.

sanırım biraz gevşedim. Toparlanmam lazım. Yarın daha az yiyeceğim. Bugün çok yorgundum spor da yapamadım.
YARIN GÜZEL BİR GÜN OLACAK!!

ya bugün sormayın hayatımın en kötü günüydü sanki bastan anlatayım sabah uyanınca felç gibiydi elim kolum neyse öğleye kadar bekledim gecer diye gecmedi. eşimi aradım o geldi saolsun randevu alamadık hastaneye dolmuş sıra yarın gelin dediler... sonra komsu geldi bi panik bi panik kesin diyettendir bak ölcen bırak artık şu diyeti cocugun var falan filan korkuttu beni tabi oda beni düşündüğünden saolsun ama epey korkuttu... neyse o gitti ben basladım ağlamaya bana bişi olsa cocuguma kim bakcak felç olursam bana kim bakcak diye ağlamaya... gözlerim cıktı ağlamaktan... eşimde bişi yoktur akşama gecer üstüne yatmışsındır diyo karsımda ben ağladıkça gülüyoo manyak kocam:) beni daha cok sinir etti... derken öğleyin o komsum evine götürdü beni kafa dağıttım biraz iyi oldu zaten akşama da bişi kalmadı kolumda yarınki randevuyu da iptal ettim hemşire arkadasımla konustum bişi yoktur üstüne yatmışsındır deyince rahatladım yani suan iyiyim cok şükür bişeyim yok yarın sabah bi sorun olmazsa diyete devam edeceğim beni merak etmişsiniz cok saolun canlarım benim sizi tanımıyorum belki ama sanki 40 yıldır dostmuşuz gibi geliyo inanki iyiki varsınız iyi geceler herkese

ya bugün sormayın hayatımın en kötü günüydü sanki bastan anlatayım sabah uyanınca felç gibiydi elim kolum neyse öğleye kadar bekledim gecer diye gecmedi. eşimi aradım o geldi saolsun randevu alamadık hastaneye dolmuş sıra yarın gelin dediler... sonra komsu geldi bi panik bi panik kesin diyettendir bak ölcen bırak artık şu diyeti cocugun var falan filan korkuttu beni tabi oda beni düşündüğünden saolsun ama epey korkuttu... neyse o gitti ben basladım ağlamaya bana bişi olsa cocuguma kim bakcak felç olursam bana kim bakcak diye ağlamaya... gözlerim cıktı ağlamaktan... eşimde bişi yoktur akşama gecer üstüne yatmışsındır diyo karsımda ben ağladıkça gülüyoo manyak kocam:) beni daha cok sinir etti... derken öğleyin o komsum evine götürdü beni kafa dağıttım biraz iyi oldu zaten akşama da bişi kalmadı kolumda yarınki randevuyu da iptal ettim hemşire arkadasımla konustum bişi yoktur üstüne yatmışsındır deyince rahatladım yani suan iyiyim cok şükür bişeyim yok yarın sabah bi sorun olmazsa diyete devam edeceğim beni merak etmişsiniz cok saolun canlarım benim sizi tanımıyorum belki ama sanki 40 yıldır dostmuşuz gibi geliyo inanki iyiki varsınız iyi geceler herkese

Ay çok sevindim tatlım iyi olmana bügün çok üzüldüm senin adına ama dedim herhalde diyet ağır geldi iyi yapmışın bozmakla en önemlisi sağlık zayıflıyacaz diye sağlımızdanda olmayalım.yarında iyi hisetmezsen kendini daha sağlıklı bir diyet denersin canım hiç kendini üzme :) öptüm iyi geceler sana ...

Back