1 Nisan Pazartesi Şaka gibi ama GERÇEK bir başlangıç yapalım:)

bende her gün diyete başlıyorum ama kendimi alamıyorum çalısırken sürekli abu cubur yiyorum (( umarım senin için hayırlısı olur

bende her gün diyete başlıyorum ama kendimi alamıyorum çalısırken sürekli abu cubur yiyorum (( umarım senin için hayırlısı olur

canım kilo vermenin bence ilk şartı aburcuburu kesmek... diyet yap demem ama aburcuburu kessen bile inan kilo verirsin... ben oğlumla oturup cips çikolata herseyi yiyordum ama suan bitti artık ucundan tadına bakıyorum oda cok nadir adet dönemimde falan.. bence basla gerisi gelir hersey kafada bitiyo.

Evet canım nasıl gidiyo senin diyet ? Ben çok iyim şu an sabah uyanınca biraz halsizdim ama kahve iyi geldı pesetmek yok yola aynen devam :)

aynen canım benimde şimdilik cok iyi öğleyin salam yerine aksamki tavugun yarısını yani 100 gr ını yedim yogurtla aksam da salata ve tavuk var... sevdiğim şeyler var genelde bu diyette ıspanak hariç bide bugün meyve var elma yemeyi düşünüyorum

Bende elma yiyecem zaten ama ara öğün yapmayı düşünüyorum birazdanda spora giderim bügünü de atlatsak Allah'ın izniyle geriye kaldı 11 gün :)

Boy Başlangıç Kilo Hedef
sureyyaaa - 1.68 cm 71.4 kg 62 kg /// 69.4 kg
maviboncukcum - 1.55 cm 73.7 kg 60 kg / // 72.5 kg
cicolat - 1.63 cm 65 kg 55 kg
sweetgirl88 - 1.70 cm 70 kg /// 68.5kg
asya27 - 1.52cm 58kg 50 kg
ebyar - 1.67cm 57kg 54kg
biblodeniz - 1.60cm 68kg 58kg
shena87 - 1.66cm 81.9kg 65kg

Boy Başlangıç Kilo Hedef
sureyyaaa - 1.68 cm 71.4 kg 62 kg /// 69.4 kg
maviboncukcum - 1.55 cm 73.7 kg 60 kg / // 72.5 kg
cicolat - 1.63 cm 65 kg 55 kg
sweetgirl88 - 1.70 cm 70 kg /// 68.5kg
asya27 - 1.52 cm 58 kg 50 kg
ebyar - 1.67 cm 57 kg 54 kg
biblodeniz - 1.60 cm 68 kg 58 kg
shena87 - 1.66 cm 81.9 kg 65 kg
sng- 1.57 cm 60 kg 55 kg

sabah- bir bardak soğan suyu -bir bardak süt - 3 ceviz - 8 zeytin - çok az lor
öğle- 1 tabak pırasa yemeği- 1 bardak ayran - 1 avuç kuru kayısı, incir
ara - 5 kaşık buğday haşlaması
akşam- soğan suyu - pırasa yemeği - keten tohumlu ayran - salata
birazdan yine 30 dk kadar egzersiz yapmayı düşünüyorum + 3 lt su

Bazen canım çikolata istiyor, bi ısırık alsam devamı gelir diye yemiyorum ama kendimi tutmakta çok zorlanıyorum ufff

bende elma yiyecem zaten ama ara öğün yapmayı düşünüyorum birazdanda spora giderim bügünü de atlatsak allah'ın izniyle geriye kaldı 11 gün :)

tatlım benim az önce elim ayagım titredi bayılcak gibi oldum yoruldum biraz temizlik falan... Oglum simit yiyordu bende ceyreginin yarısını yani 1/8 ini yedim o kadarcık bişi olmaz inş. Aksamki elmayı yemeyeceğim artık telafi etmem lazım onun dısında simdilik iyi gidiyo bugünü bitti sayalım artık

ne güzel kalabalık oluyoruz hepinizi seviyorum sayenizde motivasyonum geri geldi süpersiniz hanımlar

hoşgeldin canım senin kilon gayet iyi aslında ne güzel benim vermem gereken 12 kilo var
hoşbulduk ..geçen yazdan bu yana 7 kilo almışım şimdi yazlık kıyafetlerim olmayacak onun için vermem gerek burda sizlerle iyi motivasyon olacağız kilo vermeye başladığımızı da ara ara belirtirsek hız kesmeden devam ederiz diye düşünüyorum..

haklısın tatlım motivasyon çok önemli. ben bugün yine tartıldım bir haftada 2 kilo verince (ki bu daha önce başıma gelmemişti) acaba bi yanlışlık mı var ki diye ama aynı çıktım çok şükür aynen devam ediyorum.

tabiki canım motivasyon cok önemli tam gaz devam pazartesi günleri tartılıyoruz o gün sabah tartılıp yazarsın sende buraya süreyya arkadasımız ilgileniyo o konuyla çizelgeyi falan o hazırlıyo

sabah= sogan suyu + kahve
öğle=100 gr tavuk yogurtla karıstırıp yedim (salam yoktu)
kaçamak= oglumun simidinin 1/8 i :78:
akşam=soğan suyu + 100 gr tavuk salata yagsız limonlu (meyve yok kaçamak yaptıgım için ceza)
10 brd su(5 brd daha içicem) + 2 bitki çayı( 3 fincan daha içicem) + sabahki kahveden hariç 2 sade kahve
şimdi gezmeye gidiyorum orda asla pasta börek yok 1 brd acık çay içerim sadece bugünde bitti işte kaldı 11 gün arkadaşlar sabırrr

zencefil ve tarcin

taze zencefilden ufak bir parça 1 bardak suya atın, icine bir cubuk tarçın veya toz tarçın koyun( bir cay kasigi) kaynatin aksamlari yatmadan için yag yakimi icin süper... diyet yapanlar icin cok yardimci... sabah ac karna da icilebilir

Canım bizde ayilecek gezmeye gittik eşim pizza yedi oğlumada patates kızartması aldık benim tek kaçamağım kahve oldu ama inanki kendimi çok zor tuttum patates yememek için yeseydim çok pişman olurdum.hayırlısıyla bügünüde atlattık darısı geri kalan 11 günün başına :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…