bende her gün diyete başlıyorum ama kendimi alamıyorum çalısırken sürekli abu cubur yiyorum(( umarım senin için hayırlısı olur
evet canım azı gitti cogu kaldı demi yaa:)
Evet canım nasıl gidiyo senin diyet ? Ben çok iyim şu an sabah uyanınca biraz halsizdim ama kahve iyi geldı pesetmek yok yola aynen devam :)
aynen canım benimde şimdilik cok iyi öğleyin salam yerine aksamki tavugun yarısını yani 100 gr ını yedim yogurtla aksam da salata ve tavuk var... sevdiğim şeyler var genelde bu diyette ıspanak hariçbide bugün meyve var elma yemeyi düşünüyorum
Beni niye eklemiyorsun tatlım boy 1.66 kilo 81,9 hedef 65
bugün size bol sulu az yemekli bol motivasyonlu mutlu huzurlu saglıklı bi gün dilerim inşallah hepimiz zayıflarız garii yaa.
bende elma yiyecem zaten ama ara öğün yapmayı düşünüyorum birazdanda spora giderim bügünü de atlatsak allah'ın izniyle geriye kaldı 11 gün :)
kızlar bugünden itibaren bende aranıza katıldım boy=1.57 kilo=60 hedef =55
boy başlangıç kilo hedef
sureyyaaa - 1.68 cm 71.4 kg 62 kg /// 69.4 kg
maviboncukcum - 1.55 cm 73.7 kg 60 kg / // 72.5 kg
cicolat - 1.63 cm 65 kg 55 kg
sweetgirl88 - 1.70 cm 70 kg /// 68.5kg
asya27 - 1.52 cm 58 kg 50 kg
ebyar - 1.67 cm 57 kg 54 kg
biblodeniz - 1.60 cm 68 kg 58 kg
shena87 - 1.66 cm 81.9 kg 65 kg
sng- 1.57 cm 60 kg 55 kg
hoşbulduk ..geçen yazdan bu yana 7 kilo almışım şimdi yazlık kıyafetlerim olmayacak onun için vermem gerek burda sizlerle iyi motivasyon olacağız kilo vermeye başladığımızı da ara ara belirtirsek hız kesmeden devam ederiz diye düşünüyorum..hoşgeldin canımsenin kilon gayet iyi aslında ne güzel benim vermem gereken 12 kilo var
hoşbulduk ..geçen yazdan bu yana 7 kilo almışım şimdi yazlık kıyafetlerim olmayacak onun için vermem gerek burda sizlerle iyi motivasyon olacağız kilo vermeye başladığımızı da ara ara belirtirsek hız kesmeden devam ederiz diye düşünüyorum..
hoşbulduk ..geçen yazdan bu yana 7 kilo almışım şimdi yazlık kıyafetlerim olmayacak onun için vermem gerek burda sizlerle iyi motivasyon olacağız kilo vermeye başladığımızı da ara ara belirtirsek hız kesmeden devam ederiz diye düşünüyorum..
tatlım benim az önce elim ayagım titredi bayılcak gibi oldum yoruldum biraz temizlik falan... Oglum simit yiyordu bende ceyreginin yarısını yani 1/8 ini yedim o kadarcık bişi olmaz inş. Aksamki elmayı yemeyeceğim artık telafi etmem lazım onun dısında simdilik iyi gidiyo bugünü bitti sayalım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?