Erkek İnfertilitesi 1 Morfoloji Değeri İle Hamilelik

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Aynen öyle.İnsanlar da fiyattan dolayı internetten alıyor. Çünkü eczane fiyatları mutlaka daha yüksek internet fiyatlarına nazaran.Ama biraz araştırma sonrası bu tarz ürünleri internet üzerinden almamak gerektiğini anladım.Dediğiniz gibi bir çok insan sahte ürün kullanıp fayda bekliyor çok çok yazık.Bu arada eczaneyi öncesinde mutlaka arayın gidecek olursanız.Bu tarz ürünleri genelde sipariş üzerine depodan temin ediyorlar.Sürekli stoklarında bulunmuyor.

evet evet biliyorum depodan çekiyorlar çok gerekli olmadığı için ve fiyat yüksek olduğu için stok tutmuyolar.
Çok teşekkür ederim ya paylaşımlarınız için

Haftada 3-4 kere nohut kürü yapıyorum onu da bir iki haftadır düzenli yapmaya başladım.

Maalesef benim olduğum yerde özelde yapmıyor.Tüp bebek raporu için haziran ayında ikinci aşılamamı yaptıracağım sonraki süreçte tüp bebek düşünüyorum inş gerek kalmaz

Ben de bu aydan sonra maxigo almayı düşünüyorum içeriği çok iyi.

Arkadaşım en azından ilaç yazmış bize ilaçta yazmadı bizimde morfoloji %2 gidin ilk önce 1 yol deneyin dedi ameliyatta etmiyor grade 2 varikosel var eşimdede doktorunuzun verdiği ilaçlar neler acaba

Bizimde bu şekilde çıktı, testler.
Hız 35ten düşmüş, sayı 5sy önce 90milyondu.
Morfoloji 4..

Eklentiler

• IMG_20220604_145826.jpg
    65,3 KB · Görüntüleme: 191
  • IMG_20220604_145801.jpg
    56,1 KB · Görüntüleme: 186
Değerleriniz gayet iyi özellikle sayı ve morfoloji. Hız da değer aralığı içinde. Yakında güzel haberi alırsınız
Ahh inşallah ya, üç yıldır bekliyoruz..
Allah'ım kimseyi evlat hasreti ile imtihan etmesin, hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

kuzum bakk, nasıp ne guzel yazmış
Allah bagıslasın ınsallaahhhh.
Maviesil23

kuzum bakk, nasıp ne guzel yazmış
Allah bagıslasın ınsallaahhhh.
Maviesil23
Yaa Rabbim ne güzel nasip etmiş işte
Bizim değerler bi tık daha yüksek ama olmadı işte zamanı var demek ki..
Gerçekten de morfolojiye hıza çok takılmamak gerekiyo.
Darısı inşaAllahh bizim başımıza papatyamm

E ezgisavaran hayırlı olsun canım Rabbim sağlıcakla kucağına alacağın günleride görmeyi nasip etsin inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…