1 Mayıs' a kadar zayıflıyoruz ( Growwithjo 20dk ) Emeklerimizin karşılığını alıyoruz

Keşke bende sabahtan yapabilsem sabah sporu bana çok iyi geliyor ama bebelerden yapamıyorum
aşkım normal ya çocuklar büyüyecek en nihayetinde bir arkadaşım bana şey demişti, hep kulağımda küpedir. kocaman ömrümüzde 2 yılımızı feda ediyoruz ne ki. sonra büyüyorlar zaten, her geçen gün biraz daha rahatlıyoruz. senin ikiz bi de duble zor orası ayrı ama, işte hepsi geçecek ve sen çiçekler gibi çocukların uyurken kalkıp sabah sporunu yapabileceksinnnnnnn

Ayy ne güzel dedin valla ağzın bal yesin

Keşke bende sabahtan yapabilsem sabah sporu bana çok iyi geliyor ama bebelerden yapamıyorum
94bassuk a katılıyorum. Elinde olmayan şeyler için kendini suçlama. Önceliğin çocuklar ve gayet de büyük bir iş. Şu an evdeyim çalışmıyorum ve bazen bakıyorum çamaşır yıka katla bulaşık yıka kaldır yemek yap yerleştir . Evi supurmesem alışveriş yapmasam , sadece zorunlu şeyleri yapsam bile günde 3 saat gidiyor. Çalışırken ikiz çocuklar varken bu işleri ne ara yapıyormuşum temizlige gelen kadının çocukları çamaşır katlamaya yardım ediyordu ve kendimi kötü hissediyordum. Oysa çok normalmiş vakit yok vakit

ayyy kızlar sabah 5.40'da uyandım, kalkayıp sporuma dedim kalktım tartıldım kiloyu görünce tadım kaçtı yapmadna geri yattım pü bana. akşam yaparımmmmm bugün, zaten baya halsizdim

ayyy kızlar sabah 5.40'da uyandım, kalkayıp sporuma dedim kalktım tartıldım kiloyu görünce tadım kaçtı yapmadna geri yattım pü bana. akşam yaparımmmmm bugün, zaten baya halsizdim
Allah seni kiz brn de waow dedim sabah spora kalkmış
Tartilmak için o saat çok erken biraz saat dokuza kadar falan bekle sen daha bir sürü su gidecek vücuttan
Ben de sabah erken kalktım yemek yiyeceğim diye erkenden tartıldım keşke bekleyebilseydim

kuşum işe geliyorum mecbur o saatte tartılıyorum yaa, ctesi tartısı işte biraz geç saatte yapabiliyorum
beklesek de değişecek ne kadar kii, ben uyanınca su içmeden güne başlayamıyorum sanki vücudum yağlanmadan hareket etmeye çalışan bi robotmuş gibi hissediyorum ondan tartıyı da fazla bekleyemiyorum hahaha
ama dün sabah kalkmıştım vallah spora

15 Nisan -
16 Nisan 9.gun yapıldı

Dünü telafi edebilirsen 10. Gün olarak eklerim.

Kızlar selam. Ben burayı sürdüremedim ya. Biraz yoğunluğum var, mevcudu korumaya odaklandım şu an. Ama yine de videoyu yapabilirsem yazacağım. Şimdilik yürüyüşü arttırdım. Bakalım ne olsun. Yine de 1 Mayıs'ta oramı buramı ölçüp paylaşırım

Canım valla benimki o kadar değişiyor ki şaşarsın :) Uyanır uyanmaz tartılırsam 500 gr civarı fazla çıkabiliyorum. Biraz dolanırsam falan düşüyor. Uyanır uyanmaz su içmek benim de alışkanlığım. O yüzden tartı günleri zor tutuyorum kendimi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…