- 25 Şubat 2016
- 7.636
- 12.447
- 248
- 31
- Konu Sahibi Cicekbocekkaktus
-
Gel tabi şenlensin buralar 1 Mayıs'ta da hayallerimiz çiçek açsınAa kızlar burayı yeni fark ettim ben. Ben de katılayım aranıza
Ay ay ayGel tabi şenlensin buralar 1 Mayıs'ta da hayallerimiz çiçek açsın
Bu tabloyu nasil oluşturacağım
7 Nisan 1 Mayıs 2025 Bel Göbek Basen
Benim mesajımi alintila. Sonra yazma panelindeki 2 kesme işaretine tıkla artık mesaj senindir. Kutuların içini istediğin gibi doldurabilirsin. Vücut ölçüsü alırken de önemli olan hep aynı yerden alabilmek.Bu tabloyu nasil oluşturacağım
11 Nisan | 1 Mayıs | |
Bel | 82 | |
Göbek | 101 | |
Basen | 113 |
Geçmiş olsun . Ben de dün yapamadım. Yapabilirsem inşallah bugün sabah telafi, akşam da günün egzersizini yapmak niyetim.ben 2. günü yapamadım kızlar asla bahane olarak söylemiyorum felaket bir kasık ağrım var saat 5'ten beri gaz sıkışması mıdır nedir allah kahretmesin rezil etti beni. sabaha geçerse erkenden kalkıp yapacağım bugünün telafisi olarak.
rezalet bir sancıydı, resmen kıvrandım yerimden kalkamadım ya. şimdi daha iyiyim. birazdan telafi sporunu halledicemGeçmiş olsun . Ben de dün yapamadım. Yapabilirsem inşallah bugün sabah telafi, akşam da günün egzersizini yapmak niyetim.
Aslında gazsa hareket etmek iyi gelirdi. Kramp tarzı ise sen de magnezyum takviyesi kullan en azından alana kadar pekmez, badem ,yeşillik maden suyu vb magnezyum kaynakları tüketmeye dikkat et
Ben dün yapamadım sabah telafi ettimrezalet bir sancıydı, resmen kıvrandım yerimden kalkamadım ya. şimdi daha iyiyim. birazdan telafi sporunu halledicem
ben de sabah 15 dk jo 10 dk vücut antrenmanı yaptımmmBen dün yapamadım sabah telafi ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?