1 Mayıs' a kadar zayıflıyoruz ( Growwithjo 20dk ) Emeklerimizin karşılığını alıyoruz

4. Gün 21 dk Growwithjo
+ 15 dk da yine aynı kanalın 2000ler muzuikleri dansını yaptim

Bel neresi oluo gobek neresi
Ben sabah buraya bakmadan aceleyle ölçuldum gogus gobek kalca olculdum.
Göğüs 94
Gobekde 94
Kalça 102.5
Tek bacak 55 geldi

Bu tabloyu nasil oluşturacağım
Benim mesajımi alintila. Sonra yazma panelindeki 2 kesme işaretine tıkla artık mesaj senindir. Kutuların içini istediğin gibi doldurabilirsin. Vücut ölçüsü alırken de önemli olan hep aynı yerden alabilmek.
Basen en şişman yerden, bel belin en ince yerinden (ben hemen göğüs altından alıyorum) göbeği de göbek deliğinin üzerinden veya 1 santim üzerinden alabilirsin , yeter ki nereden ölçüm aldığını unutma ve aynı ölçümü Bir ay sonra tekrarla

ben 2. günü yapamadım kızlar asla bahane olarak söylemiyorum felaket bir kasık ağrım var saat 5'ten beri gaz sıkışması mıdır nedir allah kahretmesin rezil etti beni. sabaha geçerse erkenden kalkıp yapacağım bugünün telafisi olarak.

Geçmiş olsun . Ben de dün yapamadım. Yapabilirsem inşallah bugün sabah telafi, akşam da günün egzersizini yapmak niyetim.
Aslında gazsa hareket etmek iyi gelirdi. Kramp tarzı ise sen de magnezyum takviyesi kullan en azından alana kadar pekmez, badem ,yeşillik maden suyu vb magnezyum kaynakları tüketmeye dikkat et

Son düzenleme:
rezalet bir sancıydı, resmen kıvrandım yerimden kalkamadım ya. şimdi daha iyiyim. birazdan telafi sporunu halledicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…