- 1 Nisan 2021
- 850
- 3.740
- 63
- Konu Sahibi Cicekbocekkaktus
-
bu ciddi mi ya hiç uzun uzadıya bekleyip tartılmadım bu hafta öyle deneyeyimCanım valla benimki o kadar değişiyor ki şaşarsın :) Uyanır uyanmaz tartılırsam 500 gr civarı fazla çıkabiliyorum. Biraz dolanırsam falan düşüyor. Uyanır uyanmaz su içmek benim de alışkanlığım. O yüzden tartı günleri zor tutuyorum kendimi :))
Sen spora alışık olduğun için jo az mı gedi acabagünaydınnn, spor motivasyoncunuz geldi. 6.15 te uyanıp işe gitmeden 15 dk bile olsa yine de sporumu yaptım
ama jo'yu değil şu videoyu yaptım
ya birazcık sıkıldım yaparken aslında bi de ben sürekli aynı şeyi yapamıyorum farklı şeyler arıyorum jo'nun videolarını da haftada 1-2 yapmaya devam edicem amaSen spora alışık olduğun için jo az mı gedi acaba( ben squati çok severim ama dizimisakatladim artık yapamıyorum)
İyi sen de bunu yap 1 Mayıs'ta sonuç bildirirsin
Dün sizle konuşunca Chloe Ting videosu baktım , daha doğrusu izlediğim kanal onunla sıkılaşmis,tamam dedim bugün iki oldu şu kadına bir bakayım. Vere yeni challenge buldum.
1 mayıstan sonra da belki onu yaparız
Yani şöyle bir saat bi dolanıyorum yani. Çok uzun uzadıya değil de. Bi dene bakalım fark edecek mi :)bu ciddi mi ya hiç uzun uzadıya bekleyip tartılmadım bu hafta öyle deneyeyim
Günaydın11. gündeymişim ben. gayet iyi bir fark görüyorum vücudumda gibi. tartıya okadar yansımadı ama aynaya yansıdı gibi hissediyorum
Yaa demi demi bi düştüm sorma yeniden toparlanmam lazımPurple58 de bir salmışlık görüyorum hani o her gün sporunu yapan kız
bugün bebeleri öğlen uykusuna yatır da videoyu yap go girrlllYaa demi demi bi düştüm sorma yeniden toparlanmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?