1 Mayıs' a kadar zayıflıyoruz ( Growwithjo 20dk ) Emeklerimizin karşılığını alıyoruz

günaydınnn, spor motivasyoncunuz geldi. 6.15 te uyanıp işe gitmeden 15 dk bile olsa yine de sporumu yaptım
ama jo'yu değil şu videoyu yaptım

bu ciddi mi ya hiç uzun uzadıya bekleyip tartılmadım bu hafta öyle deneyeyim

günaydınnn, spor motivasyoncunuz geldi. 6.15 te uyanıp işe gitmeden 15 dk bile olsa yine de sporumu yaptım
ama jo'yu değil şu videoyu yaptım
Sen spora alışık olduğun için jo az mı gedi acaba( ben squati çok severim ama dizimisakatladim artık yapamıyorum)
İyi sen de bunu yap 1 Mayıs'ta sonuç bildirirsin
Dün sizle konuşunca Chloe Ting videosu baktım , daha doğrusu izlediğim kanal onunla sıkılaşmis,tamam dedim bugün iki oldu şu kadına bir bakayım. Vere yeni challenge buldum.
1 mayıstan sonra da belki onu yaparız

ya birazcık sıkıldım yaparken aslında bi de ben sürekli aynı şeyi yapamıyorum farklı şeyler arıyorum jo'nun videolarını da haftada 1-2 yapmaya devam edicem ama
Chloe Ting işe gelmeden yapılacak bişi deillll felaket terlerim akşamları deneyebilirim ama hareket olsun da ne olursa olsun modundayım bu aralar
geçmiş olsun dizin için de bu arada

Günaydın

bluegreeneyes Ellssa Boncuk2307
Dün bence toparlamak için adım attım

Çarşamba

Sabah 9
1 yumruk kadar haşlanmış patates az yağda kızartıldi

Ara kahve

15.30
1 porsiyon su böreği
2 haş yumurta
1 dilim peynir
Domates, salatalık,2 zeytin

18 1 bardak meyveli kefir+2yk keten tohumu + 12çilek
2 lokma gofret

Spor 3000 adım
30 dk Growwithjo

Kitap : 2sayfa şeker portakalı

günaydın çiçek kızlarım
bugün de işe gitmeden uyandımmmm ve sabah sporumu yaptım
hani nerde bu millet 1 mayısa 12 gün kaldı c'monnn

Ben de dün jo' değil Chloe Ting ABS 10 dk yaptım.4 dk da jo' tarzi dans
( Yaptım sonuçta )

bir de öğle arasında fabrika etrafında yürüyüş yaptım bi tur yaklaşık 25 dk, bugün hava baya güzeldi tadını çıkardım (organize sanayide hahaha)

Purple58
@Candysisters
belmayne
94bassuk

Selam kızlar nasıl gidiyor spor
Bu challenge için son 10 gün
Ben arada yapmadım, genelde telafisini yaptım ,50 dklik daha uzun versiyonu yaptığım da oldu başka egzersizler de .
Malesef diyet bu sıralar iyi değil.
Umarım o sebeple vücudum kalinlasmaz,sporunun incelttigini göremem yoksa.
Squatlara rağmen dizlerim daha iyi. Yumurta kabuğu kolajen vb de takviye kullanıyorum.
Kendimi her anlamda daha iyi hissediyorum

günaydın kızlar
haftasonu şehir dışındaydım yazamadım ama aralıksız devam ettim.
ctesi günü 5 dk cık üst vücut çalıştım. pazar günü ise 15 dk jo yaptım.
bugün de bu saatte kalktım ama bütün kemiklerim ağırıyor, büyük ihtimalle şuan yapamayacağım sporu ama akşam bakalım. ben devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…