-
- Konu Sahibi mermaid2608
Dönem ortası nasıl olacak.. kendileri bile bilmiyor ne yapacaklarını bence.. pazar akşamı açıklarlar artık..40 saat derse iki norm açılması lazım. Bir öğretmen daha istenmeli
ortaokul ve lise öğrencilerinde canlı derslere katılım oanı ilkokuldan çok çok düşükmüş diye duymuştum doğru mu acaba?biz 4. sınıf olarak tüm çocuklar ve veliler eğitimli eğitimsiz çocukları derslere katılsın diye çabalıyorlar.8. Sınıflar 37 kişi listede ama birçoğu gelmiyor. Aktif gelen öğrenci 15-18 arası.
Evet düşüktü. Bazı sınıflardan 1-2 öğrenci katılıyordu derse. Ama bizim okuldaki çocukların imkanları kısıtlı. Meekezdekiler daha iyidir.ortaokul ve lise öğrencilerinde canlı derslere katılım oanı ilkokuldan çok çok düşükmüş diye duymuştum doğru mu acaba?biz 4. sınıf olarak tüm çocuklar ve veliler eğitimli eğitimsiz çocukları derslere katılsın diye çabalıyorlar.
Evde kalanlar ebadan artı çarşamba günü online derslerden faydalanabiliyor.Benim kızım da 4. Sınıf o da okula gidemeyecek. Bizde de 1 kronik hasta var. Ben gideceğim mecbur.Kesinlikle okula gelmeme gibi bir seçenek varsa evde kalan cocuk için de bir eğitim olmalı. 6 saat Türkçe varsa 3 yüz yüze 3 online gibi. 3 saat ders alır en azından.
Ücretli ya da görevlendirme olur anca.Dönem ortası nasıl olacak.. kendileri bile bilmiyor ne yapacaklarını bence.. pazar akşamı açıklarlar artık..
şimdi günde 6 saat ders var.o zaman sadece çarşamba günü ders görecekler.branş derslerini asla alamaycaklar .en önemlisi ingiilizce mesela.1 saat bile olamayak ders.haftada 1 gün ders işlemekle nasıl öğrenilecek o kadar konu?Evde kalanlar ebadan artı çarşamba günü online derslerden faydalanabiliyor.
Kesinlikle daha düşük kızım ilkokulda full katılım sağlıyorlar derslere, ben ortaokulda görevliyim sınıfın max. Yarısı katılıyor. Dün toplantı yaptık velilerle velinin haberi yok çocuğun katılmadığından hocam bilgisayarı açıyor ders saatinde diyor.. açıp kapıyorsa artık çocuk..ortaokul ve lise öğrencilerinde canlı derslere katılım oanı ilkokuldan çok çok düşükmüş diye duymuştum doğru mu acaba?biz 4. sınıf olarak tüm çocuklar ve veliler eğitimli eğitimsiz çocukları derslere katılsın diye çabalıyorlar.
Tamam da kim verecek dersi? Öğrenciler 2şer gün okulda ama öğretmenler 4 gün ve çarşamba da 6 ders online.şimdi günde 6 saat ders var.o zaman sadece çarşamba günü ders görecekler.branş derslerini asla alamaycaklar .en önemlisi ingiilizce mesela.1 saat bile olamayak ders.haftada 1 gün ders işlemekle nasıl öğrenilecek o kadar konu?
öğretmenler zaten ders saatlerini dolduruyorlar onu biliyorum.ders olmayacağını söyledi bugün ingilizce öğretmeni mesela.elinde olan bir şey yok.sınava girecek 8 12 ve başlangıç eğitime ihtiyacı olan 1. 2. sınıf dışında açılmasaydı okullar diyorum.Tamam da kim verecek dersi? Öğrenciler 2şer gün okulda ama öğretmenler 4 gün ve çarşamba da 6 ders online.
Bizde çarşambaya branş dersi koymuşlardı birer saat, 4. Sınıflar için. Diğer kademeleri bilemiyorum tabi.
Benim kızım da 4. Sınıf o da okula gidemeyecek. Bizde de 1 kronik hasta var. Ben gideceğim mecbur.Kesinlikle okula gelmeme gibi bir seçenek varsa evde kalan cocuk için de bir eğitim olmalı. 6 saat Türkçe varsa 3 yüz yüze 3 online gibi. 3 saat ders alır en azından.
Bence de orası öyle. Planlama yapamadılar. Gelmeme seçeneği var dediler ama gelmeyen ne yapacak söylemediler. Ebayı takip etmekle oluyorsa biz neden ders anlatıyoruz herkes takip etsin o halde. Bu sene tam bir fiyasko oldu.öğretmenler zaten ders saatlerini dolduruyorlar onu biliyorum.ders olmayacağını söyledi bugün ingilizce öğretmeni mesela.elinde olan bir şey yok.sınava girecek 8 12 ve başlangıç eğitime ihtiyacı olan 1. 2. sınıf dışında açılmasaydı okullar diyorum.
Evet çarşamba günü 6 saat oluyor ama her dersten bir ders oluyordur sadece. Yine de az okula gelemeyen için.Evde kalanlar ebadan artı çarşamba günü online derslerden faydalanabiliyor.
ben çalışmıyorum bıraktım iş hayatını bazı hastalıklarımdan dolayı bilenler biliyor sitede durumumu.eşim de idari izinli ağır kronik hasta.bir de bizle yaşayan yaşlı annem var.çocuk okula giderse taşıyıcı olur dedi doktorlarımız.yoksa ben de isterim eğitimden geri kalmasınn.C ceycey0406 yı biliyorum da sizinki neden gitmiyor
Sonuçta siz de okula gideceksiniz çocuk da, riskler arasındaki fark nedir
Eşim kronik hasta ve izinli haliyle. Ben kendimi daha iyi koruyabilirim diye düşünüyoruz. Cocuk dikkat etmeyi bırakabilir, sarılır, maskesini çıkarır vs dedik göndermedik. Şimdi de göndermeyeceğiz zorunlu olmadıkça.C ceycey0406 yı biliyorum da sizinki neden gitmiyor
Sonuçta siz de okula gideceksiniz çocuk da, riskler arasındaki fark nedir
Benim demek istediğim öğretmenler ders saatini tamamlıyor. Gelmeyen için o kadar saat online ders kim verecek?Evet çarşamba günü 6 saat oluyor ama her dersten bir ders oluyordur sadece. Yine de az okula gelemeyen için.
Biliyorum işte orda da ders 6 saatse mesela Türkçe dedim 3u yüz yüze olsa 3u uzaktan olsa en azından 3 saat ders görürler dedim. Öyle kendimce öneri işte:)Benim demek istediğim öğretmenler ders saatini tamamlıyor. Gelmeyen için o kadar saat online ders kim verecek?
Ben İstanbul’da oturuyorum. Aylardır haftasonu ekmek almaya bile çıkmadım. Eşim Karadenizli. Ne zaman ailesi ile görüşsek hep birileri köye gelmiş İstanbul’dan. Anlamadım ben bu işi 800 km yol aynı aile ayda 1-2 kez gidiyor. Hiç aklım almıyor. Hava alıyorlarmış iyi geliyormuş. Bir de cümbür cemaat. Allah akıl versin ne diyeyim. Karadenizi tam kapatma haberini biraz önce ben de duydum, hak vermedim desem yalan olur.Karadeniz Bölgesindeki duyarsızlığı anlatamam size. Haftasonları birden fazla aile olarak köye gidiyorlar. Hele sahilde boş bir alan var, kamp sandalyesini kapan gençler dipdibe oradalar. Maske falan yok. Biz de 11 aylık bebeği hava güzel brandalı bebek arabası ile sahile çıkaralım dedik bir kere, saat 12.50 ydi. Hemen polis geldi. 10 dk var. Bebek uyuyor zatan Branda ve örtü altında. Karşıdaki maskesiz gençleri neden uyarmıyorsun.65+ üzeri saatinde sürekli polis sahilde anons yapıyor, bankalara oturmayalım diye. Saat 13.00 den sonra bütün gençler ellerinde kahve bankalarda. Kimse uyarmıyors.