1 mart normalleşme

Ay biz o Karadeniz de ilk 3 ilden biriyiz işte. Vakalarda rekora koşan.

Yorumu okuyunca kv ye gittiniz demek diye düşünmüştüm

bir de konu sahibine gitmemek istiyorsun diye onca yorum yapıldı, gitmiş ama yine de bize cevap olarak gittik işte yazmamış demiştim

Doğu Karadeniz in küçük bir ilçesine gitmek idi konunuz ve uzun kmlerden söz ediliyordu, her sene gittiğinizden vs

lakin üstte biz Karadeniz deyiz yazmışsınız

hatta sokağa çıkma yasaklarında bebeği arabasında gezdirin de denmişti

o Karadeniz ili ile bu uyarılan Karadeniz ili ayrı ayrı mı

açıkçası sana ne, tanınmak istemiyor o nedenle değiştiriyor

bu yorumu yazma dedim kendime, gittim geldim vs ama duramadım

ne olur ya gerçekten bilgi vermeyin şu konularda ya da tutarlı olsun bilgiler

hatta yanılmıyorsam Tekirdağ gibi bir yerdeydiniz, Trakya

acaba Kırklareli mi, malum o da Karadeniz ili ya

cantık ne :)
valla bence açılsın ama bir plan program yok
öğretmenleri zaten açmaya niyetleri olmadığı için aşılamadılar.
dediğin gibi açmaya niyeti olan aşılardı zaten.

Bursa ya özgü bir pide çeşidi

bildiğin pidenin mayalı hamurla yuvarlak yapılanı, kenarları puf puf kalın bir hamur ama içine de değişik şeyler koyuyorsun

Öğretmenlerin aşılanması şubat ayının son haftası başlanacak dendi her yerde. Daha başlamadı ki aşı olunabilsin.

Kendileri Bartın’da, kv Artvin’de bence. İkisi uzak evet, hele batı karadeniz sahil şeridi uzun ve dolambaçlı

Birisi Artvin, vaka az, birisi Ordu vaka çok. Ordu hiçbir ilişiğimizin olmadığı ancak ilk atamalarımızın olduğu ve yıllardır tayin açılmmadığı için ikamet etmek zorunda kaldıpımuz yer. Trakya, Tekirdağ hayatımda gitmedim. Benim memleketim Karadeniz e çok uzak.Artvin merkezde değil ama merkeze 2 saat uzaklıkta ilçesi. Kapıdan kapıya 8-9 saat sürüyor. Sahildeki Karadeniz ve batı Karadeniz ile Doğu Karadeniz çok farklı. Ben de yaşamadan aynı diye düşünüyordum. Hatta çok ilginç ki ne ordulular Giresunluları sever, ne Giresunlular orduluyu, herkes Trabzonlular gıcık olur falan

Vaka sayısının az olduğu illerden birinde ikamet ediyorum. Köy okulları zaten açıldı, merkezdeki okullar haftasonu kurslarına iki haftadır devam ediyor. 1 Mart'ta ilkokul ve 8. Sınıflarımız normal eğitime öğretim sürecine girecek, idaremiz ortaokuldaki tüm kademelerin açılacağı bilgisini de almış. Yani demem o ki bence açılacak ve kapanmadan da devam edecek artık. Sanmıyorum tekrar kapatacaklarını. Tabi il il vaka sayısı da önemli.
Aşılama güya bu hafta başlayacaktı ama randevu sistemi bile devreye girmedi. Aşılanmamız biraz zor gibi

Eşim geçenlerde Ankarada milli eğitimden bir genel müdürle görüştü. Eylüle kadar yüz yüze eğitimi unutun. Açılmaz demiş

Bu iş iyice Arapsaçı oldu desenize. Biz de kendi idaremizi duyarsız diye suçlamıştık. Çünkü öğretmen gruplarında 1 mart için ders programını alanlar vardı.

Bu iş iyice Arapsaçı oldu desenize. Biz de kendi idaremizi duyarsız diye suçlamıştık. Çünkü öğretmen gruplarında 1 mart için ders programını alanlar vardı.
İdare de bir şey bilmiyor ki. Açılacak deniyor bekliyorlar. Biz de açılacak gözüyle bakıyoruz aslında...

Öğretmenlerin aşılanması şubat ayının son haftası başlanacak dendi her yerde. Daha başlamadı ki aşı olunabilsin.
Iyi de tam koruma icin 2 doz olmasi gerekiyor. Ben de ayni seyden bahsediyorum zaten subat sonu olmasi neyi degistirecek? O zaman keske 15 subatta acsaydilar

Okullar açılacaksa eğer arkadaşınızım annesinin gelmesi gerekir zaten
Her il kendi karar verecekse de son ana kadar belli olmayacağı için yine gelmesi gerekecek
Sizin arkadaşın annesi her türlü geliyor
Böyle bi konuda kimse kesin bi cevap veremez bence
Valilik açıklayacak bile dense bi gün bi basın açıklamasında açılmayacağını öğreniyoruz zaten

Asi sirasi icin e nabizi takip edin diye yazi gelmis okula.Simdi paylasildi okul grubunda.Haftaya pazartesi acilacagini dusunuyorum okullarin.

Biz de sizin evde karantinaya gelsek, olmadi kizim bi etut alsa :)) ben yapamadim, o kendini kurtarsin

Herkesin kendi hayatı var neticede onlar da emin olmadan düzen değiştirmek istemezler. Uzun yokdan gelecek, işinden ücretsiz izin alacak vs

Simdi baktim e -nabiza.Obcelikli sirada degilsiniz.Anlik guncelleme gelebilir takip edin minvalinde bir uyari var.

Ben veliyim, ama bu konunun ustune okuldan simdi mesaj geldi. Açıyoruz, %50 mevcut ile (sinif 20 kisi), orgun ve uzaktan eşanli olacak. Siniftan canli ders ile.
Pzt sali bir grup, carsamba bos temizlik gunu, persembe cuma bir grup.
Veliler okul icine alinmiyor vs. bir yigin diger operasyon...

Her şey olabilir. Son anda pazar günü açıklama yapıp biz okulları açamıyoruz diyebilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…