1 mart normalleşme

Bütün ülkede başlayacak

Her şey olabilir. Son anda pazar günü açıklama yapıp biz okulları açamıyoruz diyebilirler.
Demezler arkadaşlar diyemezler o mesele o kadar basit değil.Sınav gruplarından bahsediyoruz.8 ve 12ler sene başından beri doğru dürüst okul yüzü görmedi.Diğer kademeler değil ama ne olursa olsun sınav grupları açık tutulur.

Ası da yok ortada. Asi yapılsa bile koruyuculuğu sağlaması için (%50) 1.5 ay geçmesi gerek. Umarım sağ salim atlatırız bu süreci

Bizim idare ders programı ayarlamaya basladı, ben hıc duymadım açılmacagına dair şüphe söylentisini.. Ama tabi belli de olmaz.. Cuma gunu pat diye bilim kurulu karar aldı, Bı sure daha ertelendi denebilir.. Ama şuan ıcın acılcak gıbı goruluyor

Umarım annesi uçağa binecektir arkadaşınızın. Bir de böyle bir durum var. Anneler, babalar yollara dökülüyor cocuk bakmak için. Benim tanıdığım herkes arabasıyla aldı arabasıyla bıraktı geçen sefer açıldığında. Tehlikeli çünkü yaşı da varsa özellikle.

Yaşı 50 civarı. 1200 km yol. Artık nasıl gelecek biliyorum uçakla mı otobüsle mi. Onlar gidip almayacaklar onu biliyorum.

Yaşı 50 civarı. 1200 km yol. Artık nasıl gelecek biliyorum uçakla mı otobüsle mi. Onlar gidip almayacaklar onu biliyorum.
1200 çok, umarım uçaktır. 8. Sınıflara giriyorsa da kesin açılacak. Yani bizde öyle deniyor. Program hazır. Hangi sınıflar bolunmeyecek hangi günler ve hangi saatlerde gelinecek falan hazır. Açılacak diye düşünüyorum.

Bizim okul büyükşehir kanunu ile mahalle sayılan eski köylerden birinde. Biz köy okulu sayıldık ve bizde tüm sınıflar geçen haftadan beri geliyor.

40 saat derse iki norm açılması lazım. Bir öğretmen daha istenmeli

Ası da yok ortada. Asi yapılsa bile koruyuculuğu sağlaması için (%50) 1.5 ay geçmesi gerek. Umarım sağ salim atlatırız bu süreci
pazartesiden itibaren çocuğum canlı ders alamayacak .okula gitmesi imkansız kronik hasta 2 kişi var evde bir de yaşlımız var.ingilizce dersini hele asla alamayacak 4.sınıf.din de öyle.gene bize stresli günler ve öğretmenlik denemeleri düşüyor veliler olarak

Benim kızım da 4. Sınıf o da okula gidemeyecek. Bizde de 1 kronik hasta var. Ben gideceğim mecbur.Kesinlikle okula gelmeme gibi bir seçenek varsa evde kalan cocuk için de bir eğitim olmalı. 6 saat Türkçe varsa 3 yüz yüze 3 online gibi. 3 saat ders alır en azından.

aynen katılıyorum eşit dağılım olmalı okula gidene ve gitmeyene.biz de 27 mevcut var okula 8 kişi gidecekmiş.onlar ders görecek ama kalan 19 kişi kopacak derslerden.o 19 kişinin en az 9 u zeki geleceği parlak çocuklar.fırsat eşitliği gene yok .idare edeceğiz artık başka çare yok.

İl il vaka sayıları falan açıklanacaktı doğru mu? Ona göre her il kendi kararını verecek denilmişti. çarşamba mı kesin olarak?
Vaka sayıları açıklandı zaten , ve istanbul il sağlık müdürü en yüksek vakanın olduğu yerlerden istanbulda diğer sektörlerin tedbirlere göre açılacağını söyledi istanbulda karadenizde en büyük sayılar var oralara da ek tedbirler uygulanarak iş yerleri acilacak .
Hıfzıssıhha ne derse o yapılacak yani ile göre değişkenlik gösterecek, bu da demektir ki biraz o şehirlerin müdürlerinin okul müdürleri kurumlar kendilerine uygun görürlerse açacaklar su an bu netleşmedi sadece.
Ama 1 marta kadar anca belli olur kaldiki sınavlar var 1 martta sınava çocuklar mecbur gidecekler o kesin ve yüzyüze olacak köy okulları ise açıldı zaten. 8. Ve 12 ler okula başlayacaklar o da kesinleşti ama dediğim gibi bulunduğunuz şehirde değişkenlik gösterecektir o yüzden okulu arayın veya takip edin edin bir şekilde 1 marta kadar belli olur.

4. Sınıf konuları da zor ya. Bana özellikle fen zor geliyor:) bazen internetten bakıp cevap veriyorum. Evde de zor yani 4. Sınıf çocuğu. Daha büyükler daha da zor olur. Allah yardım etsin. O 9 da düşer zamanla kesin. Geçen sefer kızımın sınıfında öyle olmuştu. Başlayanların nerdeyse yarısı bırakmıştı.

matematik zor bizim zamanımıza göre.canlı ders olunca 1 dakika geçirmemek için saatlice kalkardı.artık öğlene kadar uyur nasılsa ders yok diye.bu çocuk da sınıfın en iyi 2 çocuğundan biri .diğer çocukların hali daha da vahimm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…