Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende hiç bir belirti yokBen de 1 martta oldum 2.transferim belim ağrıyor karnım ağrıyor gecenin transfer gibi hemen belirti başlıyor bazen yoğun bel ve sirt ağrısı yaşıyorum
Size beyaz serum yaptılar mı lipit serumuBende hiç bir belirti yok
Bagışıklık için yaptı doktur transferinden sonraYok canım yapmadı 1.kimyasal gebelik oldu 2.transferimden de umudum yok ağrım dün gece çok çoğaldı o serum ne oluyor hangi hastanede yaptırdınız acaba
Agrınız ne olduBagışıklık için yaptı doktur transferinden sonra
3 martta oldum 5. Gün embriyosu beklemedeyim kasık ve bel ağrım var ara ara ikinci denemem benim ilkinden bi oğlum oldu 2 yaşında şuan bakalım bu tutacakmıArkadaşlar merhaba 1 mart'ta transfer olan arkadaşlar varmı . Varsa bir belirtiniz varmı
Benim de 5 gün emriyosu3 martta oldum 5. Gün embriyosu beklemedeyim kasık ve bel ağrım var ara ara ikinci denemem benim ilkinden bi oğlum oldu 2 yaşında şuan bakalım bu tutacakmı
Nasıl hissediyorsun peki ilk denememiBenim de 5 gün emriyosu
Negatif hissediyorum hiç bir belirti yok bende 7 günü
Çok insan var belirtisiz pozitifi gören hiç öyle demeyin moral bozmayınNegatif hissediyorum hiç bir belirti yok bende 7 günüm
Benim o kadar yoğun değil gel git li kasık ağrılarımda bel agrılarımda benim en büyük belirtim hoş belirtimi emin değilim ama göğüslerim 3 katı filan AA’ma ilaçlardan da olabilirMerhaba acaba bel ağrıniz yoğun mu çok minoset kullanıyorum