• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 mart 2025 transfer olanlar

defne2121

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Mart 2025
20
0
1
31
Arkadaşlar merhaba 1 mart'ta transfer olan arkadaşlar varmı . Varsa bir belirtiniz varmı

Ben de 1 martta oldum 2.transferim belim ağrıyor karnım ağrıyor gecenin transfer gibi hemen belirti başlıyor bazen yoğun bel ve sirt ağrısı yaşıyorum

Yok canım yapmadı 1.kimyasal gebelik oldu 2.transferimden de umudum yok ağrım dün gece çok çoğaldı o serum ne oluyor hangi hastanede yaptırdınız acaba

Arkadaşlar merhaba 1 mart'ta transfer olan arkadaşlar varmı . Varsa bir belirtiniz varmı
3 martta oldum 5. Gün embriyosu beklemedeyim kasık ve bel ağrım var ara ara ikinci denemem benim ilkinden bi oğlum oldu 2 yaşında şuan bakalım bu tutacakmı

Merhaba acaba bel ağrıniz yoğun mu çok minoset kullanıyorum
Benim o kadar yoğun değil gel git li kasık ağrılarımda bel agrılarımda benim en büyük belirtim hoş belirtimi emin değilim ama göğüslerim 3 katı filan AA’ma ilaçlardan da olabilir😔

Ben de 1 Mart’ta transfer oldum, pazartesi test günüm. İnşallah hepimiz pozitifi görürüz.

Back