Benimde 1 mart herşeyin hayırlsıBen de 1 Mart’ta transfer oldum, pazartesi test günüm. İnşallah hepimiz pozitifi görürüz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde 1 mart herşeyin hayırlsıBen de 1 Mart’ta transfer oldum, pazartesi test günüm. İnşallah hepimiz pozitifi görürüz.
İnşalah canım ya belirti olmayınca kötü oluyr insanÇok insan var belirtisiz pozitifi gören hiç öyle demeyin moral bozmayın
İdrar testi yaptın mıİnşalah canım ya belirti olmayınca kötü oluyr insan
Test mi yaptınız nereden biliyorsunuz umutsuz olmayınKızlar benmde transfeR hariç 8. Günüm hiç bi belirtim olmadı 2 gün bi sok kasık ağrısı oldu.. dün ve bıgün yine sol kasığımda atma gibi bi ağrı var korkuyorum yaşayan varmı bi bakıyorum hiç ykk givi gidiyor bi bakıyorum sol tarafımda bişey yürüyo sankii
Kaset ve erken genelikte biraz silik çıktı canmm ama böyle adet ağrısı gibi değil değişik bi ağrı gramp gibi ara ara olup gidiyor piskolojik olabilirmi çok çok çok nadir sağ tarafımdads oluyorTest mi yaptınız nereden biliyorsunuz umutsuz olmayın
Hakkımzsa hayırlısı inşallah canmCanım silik çıktıysa pozitiflik var demek ki benim aynı senin gibi ağrılarım var bazen yoğunlaşıyor sakın kafanıza takmayın olumlu düşünün sonuçta adet olamiyoruz onunda ağrısı var
İnşallah güzel pozitifler alırızz canm ama bel ağrısıda beleirtiymiş hep yazanlarda gördüm dedBel ağrım beni korkuttu ama artık akışa bıraktım stres yapsam boşuna üzülsem boşuna mecbur beklecem test gününü 13 marta kadar
Canım transfer hariç 6. Günün sanırım ben 5 ve 6 ta erken yaptımm ama 15 20 dk sonra çok silik çıkmıştııİdrar testi yapsam acaba çıkar mi simdi bilemedim
Ama bugün bitti sayolır canm sbaah ilk idrarle yap istersn eğer etkilenip kafana takmayacaksan tabii hemde 7. Gün olur ve ilk idrarla daha güvenilir diyorlarİdrar testi yapsam acaba çıkar mi simdi bilemedim
Ama etkilenme sakın canmm hadi hayırlısı inşallah güzel haberler alırsınO zaman öyle yaparım çünkü merak ediyorum çok teşekkürler:))
Merhaba bende 1 martta transfer oldum bugün normal kaset test yaptım akşam 9 da bi bakar mısınız 2. Denemem benim de 5. Gün embriyosuArkadaşlar merhaba 1 mart'ta transfer olan arkadaşlar varmı . Varsa bir belirtiniz varmı
Canm kasette çıkmaz normalde ama senin burda bile belirgin çizgi gördüm benn sabah tekrarla istersennn inşallah doğruu görüyoruzdureMerhaba bende 1 martta transfer oldum bugün normal kaset test yaptım akşam 9 da bi bakar mısınız 2. Denemem benim de 5. Gün embriyosu
Yarın erken gebelik testiyle yapacam buraya da atarım sonucuCanm kasette çıkmaz normalde ama senin burda bile belirgin çizgi gördüm benn sabah tekrarla istersennn inşallah doğruu görüyoruzdure![]()