1 kv 1 gelin

Haklısınız ben yataktan kalkmamaliydim
Eşime anlattım o da çok sinirlendi ne yapmaya çalıştığını anlamadı
Artık koy tavrını böyle umursamaz hareket edemez anlasın dedi
Bende öyle yapacağım hepsinize Teşekkürler

Ama sende kadının aldıklarını streçleyip niye gönderiyon ki bana biri yapsa hakaret sayarım kadın da gıcıklandı belli ki sende de var

Ama sende kadının aldıklarını streçleyip niye gönderiyon ki bana biri yapsa hakaret sayarım kadın da gıcıklandı belli ki sende de var

ama göndermese de evde yenmeyip atılsa daha mı iyi.
kadın yenmeyeceğini bile bile almış, göndereceğini düşünmüş olmalıydı.

Dalga geçer gibi evime peynirin tüm türlerini doldurmasina ne diyorsun peki ?
Oğlu kahvaltı etmiyor
Size iyilik olsun diye almis gelmis bu kadar takilma dusunememistir. Onu dusunecek kadar fesat olan bi kadin o kadar peynire para da vermezdi:) bizimki bizim peynirimizi yer o daha kotu:))

Sut alerjisi olan durumda sadece sut urunlerini doldurmus gelmis. Belli ki cahil biri, kizinin sutten mahrum kaldigini dusunuyor, alerjinin farkinda idrakinda degil, bunlar mahrum birakiyor yedirmiyor diye zorla alip gelmis. Ben burdan sinir oldum. Yuz cesit peynir almaya ne gerek var? Esin de annesi gelir bir corba yapar sandi herhalde!

benzer durumları defahatle yaşadım en güzeli gelmesinler..oğluna karşı mış gibi yaptı..geldim alışveriş yaptım ama gelin aldıklarımı bile yemedi de der üstüne.bu eşler annelerini bildikleri halde niye ısrarcılar anlamıyorum..

Benimki annem iste atayim mi satayim mi der ama cok nadir baktı isin içinden çıkamıyor öyle sana anani at sat mi diyoruz ille görüşün kaynasin deme her fırsatta burnuma sokma yeter anlamazlar en okumusundan en cahikine çoğu öküz bunların benimki güya masterli ama ne çare ortam görmekte yetmiyor bunlara öküz yine öküz

kimse evime ana soramadan misafir davet edemez nasıl bu rahatlığı kendilerinde buluyorlar pes yani

hastayken kendı annemı bıle yanımda ıstemem, yok ılla gelecekse bırılerı cocuguma baksınlar banada dokunmasınlar, ben sızın yerınızde olsam ne kahvaltı hazırlar ne dolma sarardım kendısı hazırlasın yedırsın beyıne, dolmayıda evınde sarıversın hem benım evıme kımın ne zaman gelıp gıdecegıne benden ve esımden baska kımse karısamaz, bana sormadan da kımse evıme mısafır cagıramaz kv denız de pek yuzsuzmus bende bır ayar cekın kendısıne....

Açıkçası sadece size sormadan misafir davet etmesi garibime gitti bunun dışında kv 'de pek artniyet göremedim.
Sizi önemsemiş yaprak dolma sarmış gelirken eli dolu gelmiş
Bunu yapmak sizin insiyatifinizde hani uzansanızda kadın birşey demiyecek modunda gibi iyi niyetli gibi geldi bana
Hatta misafir için sonra iptal edeyim demiş istersen sonra siz yok ayıp olur demişsiniz.
Bence çok kafaya takılacak bir durum yok ortada
Hastasınız ya belki ondan biraz duygusalsınız.....

benım annemler de ; Kayınvalıdemler de evlerı cok yakın .. Hasta oldugum zaman esıme ozellıkle tembıh edıyorum kımseye haber verme dıye.. Ama bızımkıler yorulmasın dıye.. Oda neymıs oyle yahu..

Bence olseniz minnet etmeyin kimseye, elin kadinindan size ne hayir gelecek ancak boyle sinirinizi bozar sacma sapan konusur gider, kv den annemi olur mus...

Evet çorba yapar biraz çocuğa bakar uyur dinlenir iyilesirsin demişti

Ya her hareketi düşüncesizce ben artık onu yontmaya bana nasıl davranacagini anlatmaya çalışmaktan yoruldum
Anlamiyorda zaten

kimse evime ana soramadan misafir davet edemez nasıl bu rahatlığı kendilerinde buluyorlar pes yani
Eşim de demiş bugün niye ona sormadan insan cagiriuorsun demiş
Sordum ben ona demiş biliyordu
Cuma diye kim karar verdi demiş
Ne biliyim o mu ben mi o an cuma dedik demiş
Çağırma bir daha demiş
Aman nolacak bir çay demleyecek altı üstü demiş Eşimde bu sefer agirla bir daha böyle bir şey yaparsa bana bırak dedi

Evet çorba yapar biraz çocuğa bakar uyur dinlenir iyilesirsin demişti

ahh ahh erkekler annelerini melek sanan saftirik erkekler, o kv nin cici anne maskesinin altinda gizledigi gercek yuzu goremeyen zavalli erkekler....

k.validenin davranışlarında art niyet görmedim. süt alerjisini eski kafalı bir insanın anlamasını beklemeyin, onlara şımarıklık olarak gelir. misafir konusunda ve diğer konularda sizde yeteri kadar net bir tavır görmedim. karnınızdan konuşup karşı tarafın anlamasını beklemek saçma değil mi? yeterince net değilsiniz. ayrıca net olmayıp kocanıza şikayette bulunmanız da hiç hoş değil. açık açık anne rica etsem bana bir çorba yapar mısın dersin, ben ilacımı alıp siz de gelmişken yatıp uyuyayım dersin. allah razı olsun iyi ki geldiniz dersin olur biter. kadın sizi ayakta görünce ne bilsin halinizi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…