1 kv 1 gelin

Ya her hareketi düşüncesizce ben artık onu yontmaya bana nasıl davranacagini anlatmaya çalışmaktan yoruldum
Anlamiyorda zaten
yontmayacaksın dırek pat pat laf soyleyeceksın buyukse buyuk , herkes haddını bılecek, benımkıler cok ıyılerdır ona ragmen bana ters gelen bırsey desın dırek cevabımı verırım....

Klasik kaynana ..
Güzel de ağırladın. .
Kızın da alerji oldu ..
Üstüne misafiri çağırdı ..

:KK14::KK12:

Ne yapacağım onları peki ?
Yemiyoruz biz o da biliyor
Ama bu o kadının senin hareketine kırılmayacağı anlamına gelmiyo börek yaparsın at buzluğa yani bana yapılsa gerçektn gıcık olurdum bişey sebep oluyo zaten işte bu da bahanesi

k.validenin davranışlarında art niyet görmedim. süt alerjisini eski kafalı bir insanın anlamasını beklemeyin, onlara şımarıklık olarak gelir. misafir konusunda ve diğer konularda sizde yeteri kadar net bir tavır görmedim. karnınızdan konuşup karşı tarafın anlamasını beklemek saçma değil mi? yeterince net değilsiniz. ayrıca net olmayıp kocanıza şikayette bulunmanız da hiç hoş değil. açık açık anne rica etsem bana bir çorba yapar mısın dersin, ben ilacımı alıp siz de gelmişken yatıp uyuyayım dersin. allah razı olsun iyi ki geldiniz dersin olur biter. kadın sizi ayakta görünce ne bilsin halinizi?
Kahvaltı ederiz diye aldım bunları dedi e sonra kahvaltı hazirlamayinca bende kahvaltı etmedim yine kimseden fayda yok diyip geçtim hazirladim
Salonda koltukta oturuyorum ayaklarımı cekmissin yanima halsizim biliyor geldi dibimë oturdu ki beraber soralim diye o kendi evine dolma sardı ve kendi gelecek misafirleri için de burada dolma bıraktı. Ben hastayım diye değil hasta insana zeytinyağlı dolmami yapılır dolapta bir corbam bile yok görüyor

Ama bu o kadının senin hareketine kırılmayacağı anlamına gelmiyo börek yaparsın at buzluğa yani bana yapılsa gerçektn gıcık olurdum bişey sebep oluyo zaten işte bu da bahanesi
Doğrudur o zaman böyle seylerime sinir olup yapıyor demek ki

Keşke yataktan .çıkmasaydın.seni öyle görünce iyi sanmıştır seni

Kahvaltı ederiz diye aldım bunları dedi e sonra kahvaltı hazirlamayinca bende kahvaltı etmedim yine kimseden fayda yok diyip geçtim hazirladim
Salonda koltukta oturuyorum ayaklarımı cekmissin yanima halsizim biliyor geldi dibimë oturdu ki beraber soralim diye o kendi evine dolma sardı ve kendi gelecek misafirleri için de burada dolma bıraktı. Ben hastayım diye değil hasta insana zeytinyağlı dolmami yapılır dolapta bir corbam bile yok görüyor
e canım benim sana bakmaya gelmiş, çekil odana ve yapmasını istediğin şeyi söyle. net ol yani. anlamazlar ki insanlar.

Keşke yataktan .çıkmasaydın.seni öyle görünce iyi sanmıştır seni
Kahvaltı yapıyor onlar ben başımı ovuyorum kp gitti uzanicam dedim o esnada kız uyandi emzir et yine vakit geçti bir daha da uzanicam demedim ben sadece uyumak istemiştim o ara çocukla ilgilense yeterdi neyse yine ben hatayi kendimde sayıyorum evet kalkmamaliydim kapıyı açıp yatmaliydim

e canım benim sana bakmaya gelmiş, çekil odana ve yapmasını istediğin şeyi söyle. net ol yani. anlamazlar ki insanlar.
Sormadı bile yapılacak bir şey var mı ?
İyi misin?
Cok mu kotusun? Ben insanlara nasıl davraniyorsam öyle ilgi bekliyorum sorunda o galiba

Tamamda peyniri vs digerlerini neden gönderiyorsunuz ki esin yer ztn.

Adam evde kahvaltı yapmıyor niye kalsın 1 hafta bozulur atılması daha mı iyi ?

Madem kv bu yapıda biri icecek suyun olmasa bile cagirma evine

dogumuma gelen kv geldi aklima...mutfaktan cikamadim hahaha lohusa halimde yemek yaptim ha bire :-) EL in iyisi olmaz canim..sana sen yat ben yapayim mi diycekti? beklersin ama demezlerrr demezler.

X