- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.826
- 898
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba. Siz garaj üstü olan daireyi aldınız mı? Bende almayı düşünüyorum yazlık olarak fakat çok kararsızımMerhaba ,uzun zaman araştırmalarım sonucunda ev almaya karar verdik ancak malum ev fiyatları kabarık.Yeni yapılacak bir sitede fiyatı diğerlerine göre uygun bir ev bulduk ancak 1.kat ama 40 bin kadar verirsek ara katta alabiliriz .Ama çok fazla borca girmek istemiyorum netice de 1.kat için de kredi çekecez ,ne diyorsunuz ?1.katta oturanlardan özellikle fikir istiyorum.Bu arada 1.kat garaj üstü ,teşekkürler
Konu sahibi konuyu 2017 de açmış. Şuan bende yazlık daire olarak düşünüyorum.Ben yıllarca dükkan üstü 1.katta oturdum. Binanın diğer daireleri sıcaktan camları açıyordu ben ısınamıyordum Bile. Ucuz etin yahnisi yenmiyor
Sadece yazın kullanacaksanız alınır ama kışın zor. Sürekli oturulacak daire daha donanımlı olmalı. Gerekirse daha fazla para göze alınmalı. Yazlık içn çok para vermeye gerek yokKonu sahibi konuyu 2017 de açmış. Şuan bende yazlık daire olarak düşünüyorum.
iki odası garaj üstü bir odası dış kapı üstü diğer salon ve mutfak kapalı duvar üstünde. 4 katlı 16 daireden oluşan 6 bloklu bi site
Cevap için teşekkür ederim. İlerde satamazsam diye de düşünüyorum..Sadece yazın kullanacaksanız alınır ama kışın zor. Sürekli oturulacak daire daha donanımlı olmalı. Gerekirse daha fazla para göze alınmalı. Yazlık içn çok para vermeye gerek yok
Merhaba ,uzun zaman araştırmalarım sonucunda ev almaya karar verdik ancak malum ev fiyatları kabarık.Yeni yapılacak bir sitede fiyatı diğerlerine göre uygun bir ev bulduk ancak 1.kat ama 40 bin kadar verirsek ara katta alabiliriz .Ama çok fazla borca girmek istemiyorum netice de 1.kat için de kredi çekecez ,ne diyorsunuz ?1.katta oturanlardan özellikle fikir istiyorum.Bu arada 1.kat garaj üstü ,teşekkürler
Evet biliyorum sizin konu olduğunu o yüzden sordum.Merhaba konu benim konum.O zaman almadım ama 465 bin liralık ev oldu 700 bin.Hem de 3 sene içinde.Yani pişmanım almadığıma.zaten lüks bir siteydi üst katlar 520 ydi onlarda 720 olmuş.Almadığımla kaldım.Başka ev aldık ama alınabilirmiş yani alıp satsam iyi kar yapardım.neyse geçmiş olsun.O yüzden alsam mı diye yazanlara yorum yazamıcam.alınmış alınmıştır bence.
Hayırlısı olsunEvet biliyorum sizin konu olduğunu o yüzden sordum.
Hiç pişman olmayın hayırlısı böyleymiş. Bende almamaya karar verdim. 1+1 alacağım, yazlık için. şimdilik yeterli diye düşünüyorum.