40bin tlye ev kaldımı yav.
Nerdeymiş ora merak ettim valla
Ara kat almak icin 1. katin ustune 40 bin koymalari gerekmis40bin tlye ev kaldımı yav.
Nerdeymiş ora merak ettim valla
.yok 40 bin daha vererek ara kat alabiliyorlar
2. Kata bile böcekler karincalar ozellikle hamam böcekleri tirmaniyorki 1. Katta kim bilir ne olirMerhaba ,uzun zaman araştırmalarım sonucunda ev almaya karar verdik ancak malum ev fiyatları kabarık.Yeni yapılacak bir sitede fiyatı diğerlerine göre uygun bir ev bulduk ancak 1.kat ama 40 bin kadar verirsek ara katta alabiliriz .Ama çok fazla borca girmek istemiyorum netice de 1.kat için de kredi çekecez ,ne diyorsunuz ?1.katta oturanlardan özellikle fikir istiyorum.Bu arada 1.kat garaj üstü ,teşekkürler
Yıllarca 1.katta oturduk sonra satıp son kat aldık iyi ki son kat almışız çünkü kafamız çok rahat.Merhaba ,uzun zaman araştırmalarım sonucunda ev almaya karar verdik ancak malum ev fiyatları kabarık.Yeni yapılacak bir sitede fiyatı diğerlerine göre uygun bir ev bulduk ancak 1.kat ama 40 bin kadar verirsek ara katta alabiliriz .Ama çok fazla borca girmek istemiyorum netice de 1.kat için de kredi çekecez ,ne diyorsunuz ?1.katta oturanlardan özellikle fikir istiyorum.Bu arada 1.kat garaj üstü ,teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?