Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugun cok güzel bir sey deneyimledim.
Yemegi ağzıma aldiktan sonra hemen cignemeden beklettim tadinin yayilmasini hissettim.Sonra hepsi ayni tat oluncaya kadar cignedim.
Baslangicim 1 Ekim.Hazirana 8 ay var.Geri sayim başlasın :)
GÜZEL KURALLARIM:
1)HER LOKMANIN BİLİNÇLI OLARAK TADINI ÇIKAR
2)ŞİRKETLERIN PARA KAZANMAK İÇİN ÜRETTİĞİ BESINLERLE BESLENME
3)HER GÜN 1.5 LİTRE SU
4)HER GÜN TIBET HAREKETLERI
iste bu kadar basit :)
Bu arada beni takip eden bilir:Geçen sene okulumun kapandığı tarihten yani 16 hazirandan beri günaşırı yürüyüş yapmaya başladım. 40 a yakın callanetics yaptım. Sonra jilliani deneyimledim ve gercekten cok kısa surede ciddi olarak sıkılastirdigina kanaat getirdim.Squat takvimini uyguladim ve belimi ne kadar incelttigine şahit oldum.
Evet spor kısmı böyleydi. Yeme kısmında ise cok gelgitli olduğumu topikte yazdiklarimdan anlayabilirsiniz.Ama bu gelgitlerin hepsi kendimi kesfetmemi sağladı.
Cok araştırdım, cok öğrendim. Asla diyet yapmıyorum. Artik yapmaya calistigim şeyin adı SAĞLIKLI BESLENMEYE ÇALIŞMAK olacak.Sağlıkli beslenmeye calismak demek zaten dogal beslenmek demek.Bana da getirisi güzel fit bir vücut olacak.Hem fabrika yaglariyla yapılmış zehirleri vücuduma sokmayacagim hem de vücudum incelerek istedigim gibi olacak.Bir taşla iki kuş :)
yaa canım benim cok tesekkur ederim :))maşallahçok güzel yol katettin, azmedince herşey oluyo,seni tebrik ederim,inşallah hedeflerini yaşam stilin haline getirirsin canım
bende teşekekür ederim canım uzun bir süre birlikte ne güzel spor yapmıştıkyaa canım benim cok tesekkur ederim :))
yol arkadaslarimdan birisin burdan da cok sey ogrendim :)
İNŞALLAH hepimiz sağlıklı bir sekilde hedefimize ulasiriz çünkü biz bunu kesinlikle hakediyoruuz :))