1 Haziran 2017de buraya beyaz pantolonlu fotoğraf koyacağım :)

Sanırım istediklerime ilk kez bu kadar yakınım :)

Evet ergenligimde çocukluğumda kiloluydum ama bir gazla sanırım orta2. siniftayken daha normal bir insan olmaya karar verip biraz zayiflamistim.O zamanki sırrımin yürüyus ve hicbir zaman pes etmemek olduğunu sözlerime eklemeliyim.

Lise yıllarında asosyaldim zaten kendimle ilgilenmezdim.Lise4te 65ten 75 kiloya ciktim sınava hazirlanirken.Sinavdan sonra koca bir şişmanlık kaldi üstümde.

Üniversiteye basladigimda koca basenlerim vardi.universite 1i siyah pantolonlarla geçirdim. Kışın üstümdeki montu cikarmazdim.Utanirdim sismanligimdan.Sınıftaki ince bacakli kizlara hep ozenerek bakardim ve asla onlar gibi olamayacagimi düşünürdüm. Üniversite1de iken ac kalarak da diyebilirim zayiflamaya calistim 5 kilo filan vermisimdir ama sacma bir 5 kilo sonunda hasta oldum bilincli degildim.

Üniversite2ye gecerken o yaz bir şeyler arastirmaya basladim spor anlaminda.Ve callaneticsi kesfettim.Ard arda 6 gün bile yapmamama ragmen okul basladiginda arkadasim senin bacaklarin incelmis dedi.Mutlu bir olaydi benim icin.Ama beslenme aliskanliklarim...Evet bunun henüz farkinda degildim.

Her yaz fizigimden mutlu olmaz ve bir sonraki yaz denize koşa koşa saklanmadan girecegime dair kendime söz verirdim.Ancak kış gelince yine ayni seyler.Ayni şeyleri düşünüp farkli seyler bekleyemeyiz degil mi?

Sonra son sinifa gectigim bu yaz geldi.Yürüyüşe basladim.Genel olarak iki günde 1e denk gelecek sekilde yürüdum.Ilk kez bu kadar düzenli spor yaptim.38 seans callanetics yaptim.Sonra jilliani kesfettim toplam 10 kere filan yaptım. Squat takvimini bitirdim.:nazar::nazar:

Düşüncem hep şuydu fazla kilom yok yediklerimden kismiyim sonra yüzüm cirkinlesir.Simdi kisarsam yediklerimden sonra hic kilo veremem filan.Anlamsiz korkular.Hala icimde bu korkular.

Ama bu korkularin sebebini biliyorum.BİLİNÇALTI.

Evet arkadaslar korkularimizin kaynagi bilincalti.Yanlis yukledigimiz bilgiler yüzünden korkuyor bizi guvenceye almaya calisiyor.

Siz az yicem dediginiz zaman korkuyor bir daha hic yiyemeyecegim saniyor ve 1 2 gün az yeseniz bile sonradan yemeklere saldiriyorsunuz.

Ben bu yaz sorunlarin kaynagina indim arkadaslar.Insan neden hepbu sefer olacak der ama yine olmaz? Çünkü ayni aliskanliklarini sürdürür.

Ben de kendimi gözlemledim.Benim en büyük zevkim neymis biliyor musunuz?Televizyon karsisinda sevdigim dizi varken yemek yemek :) Hatta dizi reklama girdiginde istahim kacardi birden üzülurdum.Simdilerde bunu degistirmeye basladim.
1.TELEVİZYON KARSISINDA YEMEK YEMIYORUM

Sonra yemegi hepimiz hızlı yeriz.Cunku oyle alismisizdir.Ilk zamanlar zor oluyor ancak alisiyorsunuz.
2.HER YEMEĞİ EN AZ 20 KERE CIGNIYORUM.

ve keşfettigim ve coooook coook önemli bir konu. DUYGUSAL AÇLIK

ARKADASLAR BELKI FARKINDA DEGILSINIZ AMA COGUNUZ DUYGULARINIZI YIYORSUNUZ.

Ben nasılbir duygusal yiyiciymisim biliyor musunuz?Sinirliyken yiyen uzgunken yiyen mutluyken yiyen yani her koşulda yiyen :)
Yemek benim icin zevk demekmis.
3.ARTIK SADECE KARNIM AC IKEN YİYOR DOYUNCA BIRAKIYORUM ÇÜNKÜ DOGAL OLAN BU :)

Ben yemekle aramdaki iliskiyi duzeltiyorum.Bugün buna tam anlamiyla karar veriyorum.Yemek yemek sorunlarinizi gidermeyecek arkadaslar.Sadece acken yemek yemelisiniz.Hicbir seyin acısıni yemekten cikarmaya calismayin.

Bana gelecek olursaniz.

Ilk kez belim bu kadar ince.Dar gelen tisortlerim bol geliyor. Bacaklarim şekil aliyor.Benim spor diyet topiklerinde her yerde mesajlarimi bulabilirsiniz.Basen ve bacak eritmek icin ugrasan cranial ben.

Ve ben ilk kez bu kadar umutluyum.

BILIYOR MUSUNUZ?BEN SENEYE BİKİNİ ALISVERISINE CIKACAGIM:)) İNANIYORUM.YAPANLARI GÖRDÜM .ZIHNIMDEKI ENGELLERİ KALDIRIYORUM:)

12 EYLÜL CUMARTESİ

1)açlıktan ölmek üzere
2)çok aç
3)aç
4)açlık gibi bir sızı var
5)nötr
6)nerdeyse doymuş
7)doymuş,tok
8)çok dolu ,epey doymuş
9)tıka basa doymuş
10)rahatsızlık verecek derecede doymuş

1/// Kahvaltimi ac ,aksam yemegimi ac duzeyinde yedim.
YUMURTA -
KURUYEMİŞ -
SEBZE +

2///TIBET 19 TEKRAR+IC BACAK VIDEO 12 DAKIKA :nazar::nazar::nazar:

3/// 3 LİTRE SU

4/// Yeşil çay 2 sade Türk kahvesi limonlu su

Çok güzel yazmışsın canım.Benimde geçmişim aynı sayılır..
Bence kilolu insanların ortak problemi Duygusal yemek... bundan yüzde yüz eminim..

Bugün markete gittim ve eskiden gözüme inanılmaz cazip görünen çikolatalar o kadar sıradan geldi ki o reyona uğramadım bile. Hiç canım çekmedi. Bu çok büyük bir başarı ve bunu başardığıma inanamıyorum.

Biz bunu birlikte başardık. Sizi seviyorum kızlar:KK66:
:KK68:

26 EYLÜL CUMARTESİ

1)açlıktan ölmek üzere
2)çok aç
3)aç
5)nötr
6)nerdeyse doymuş
7)doymuş,tok
8)çok dolu ,epey doymuş
9)tıka basa doymuş

YUMURTA -
KURUYEMİŞ +
SEBZE +
YOĞURT +

2///TIBET 19 TEKRAR+45 DAKIKA YÜRÜYÜŞ +25×2 SQUAT+15×2 LUNGE+75 IC BACAK +100 BEL :nazar::nazar::nazar:

3/// 1.5 LİTREDEN FAZLA SU

4/// ŞEKER ORUCU 1. GÜN

27 EYLÜL SALI

1)açlıktan ölmek üzere
2)çok aç
3)aç
5)nötr
6)nerdeyse doymuş
7)doymuş,tok
8)çok dolu ,epey doymuş
9)tıka basa doymuş

YUMURTA +
KURUYEMİŞ +
SEBZE -
YOĞURT -

2///TIBET 19 TEKRAR +25×2 SQUAT :nazar::nazar::nazar:

3/// 2 LİTREDEN FAZLA SU

4/// ŞEKER ORUCU 2. GÜN

28 EYLÜL ÇARŞAMBA

1)açlıktan ölmek üzere
2)çok aç
3)aç
5)nötr
6)nerdeyse doymuş
7)doymuş,tok
8)çok dolu ,epey doymuş
9)tıka basa doymuş

1///
YUMURTA -
KURUYEMİŞ +
SEBZE +
YOĞURT -

2///TIBET 19 TEKRAR +25×2 SQUAT :nazar::nazar::nazar:

3/// 2 LİTRE SU+LIMONLU YEŞİLÇAY

4/// ŞEKER ORUCU 3. GÜN

29 EYLÜL PERŞEMBE

1)açlıktan ölmek üzere
2)çok aç
3)aç
5)nötr
6)nerdeyse doymuş
7)doymuş,tok
8)çok dolu ,epey doymuş
9)tıka basa doymuş

1///
YUMURTA +
KURUYEMİŞ +
SEBZE -
YOĞURT -

2///TIBET 19 TEKRAR :nazar::nazar::nazar:

3/// 3 LİTREYE YAKIN SU+LIMONLU ILIK SU

4/// ŞEKER ORUCU 4. GÜN

bahanelerimden daha güçlüyüm :)

30 EYLÜL CUMA

1)açlıktan ölmek üzere
2)çok aç
3)aç
5)nötr
6)nerdeyse doymuş
7)doymuş,tok
8)çok dolu ,epey doymuş
9)tıka basa doymuş

1///
YUMURTA -
KURUYEMİŞ -
SEBZE -
YOĞURT -

2///TIBET 19 TEKRAR +FITNESS 2. GÜN :nazar::nazar::nazar:

3/// 3 LİTREYE YAKIN SU+LIMONLU ILIK SU

4///

THAT sugar belgeselini izledim ve sekeri birakmaya karar verdim hadi hayirlisi :)

cildimin parlamasi,zihnimin berraklasmasi,gel git ve ruhsal dalgalanmalarimdan kurtulmak icin bu yola girdim.

BIRAKMAK ISTIYORSAN NEDEN BASLADIGINI HATIRLA :KK66:

Bugun cok güzel bir sey deneyimledim.

Yemegi ağzıma aldiktan sonra hemen cignemeden beklettim tadinin yayilmasini hissettim.Sonra hepsi ayni tat oluncaya kadar cignedim.

Baslangicim 1 Ekim.Hazirana 8 ay var.Geri sayim başlasın :)

GÜZEL KURALLARIM:

1)HER LOKMANIN BİLİNÇLI OLARAK TADINI ÇIKAR
2)ŞİRKETLERIN PARA KAZANMAK İÇİN ÜRETTİĞİ BESINLERLE BESLENME
3)HER GÜN 1.5 LİTRE SU
4)HER GÜN TIBET HAREKETLERI

iste bu kadar basit :)

Bu arada beni takip eden bilir:Geçen sene okulumun kapandığı tarihten yani 16 hazirandan beri günaşırı yürüyüş yapmaya başladım. 40 a yakın callanetics yaptım. Sonra jilliani deneyimledim ve gercekten cok kısa surede ciddi olarak sıkılastirdigina kanaat getirdim.Squat takvimini uyguladim ve belimi ne kadar incelttigine şahit oldum.

Evet spor kısmı böyleydi. Yeme kısmında ise cok gelgitli olduğumu topikte yazdiklarimdan anlayabilirsiniz.Ama bu gelgitlerin hepsi kendimi kesfetmemi sağladı.

Cok araştırdım, cok öğrendim. Asla diyet yapmıyorum. Artik yapmaya calistigim şeyin adı SAĞLIKLI BESLENMEYE ÇALIŞMAK olacak.Sağlıkli beslenmeye calismak demek zaten dogal beslenmek demek.Bana da getirisi güzel fit bir vücut olacak.Hem fabrika yaglariyla yapılmış zehirleri vücuduma sokmayacagim hem de vücudum incelerek istedigim gibi olacak.Bir taşla iki kuş :)

Bugun cok güzel bir sey deneyimledim.

Yemegi ağzıma aldiktan sonra hemen cignemeden beklettim tadinin yayilmasini hissettim.Sonra hepsi ayni tat oluncaya kadar cignedim.

Baslangicim 1 Ekim.Hazirana 8 ay var.Geri sayim başlasın :)

GÜZEL KURALLARIM:

1)HER LOKMANIN BİLİNÇLI OLARAK TADINI ÇIKAR
2)ŞİRKETLERIN PARA KAZANMAK İÇİN ÜRETTİĞİ BESINLERLE BESLENME
3)HER GÜN 1.5 LİTRE SU
4)HER GÜN TIBET HAREKETLERI

iste bu kadar basit :)

Bu arada beni takip eden bilir:Geçen sene okulumun kapandığı tarihten yani 16 hazirandan beri günaşırı yürüyüş yapmaya başladım. 40 a yakın callanetics yaptım. Sonra jilliani deneyimledim ve gercekten cok kısa surede ciddi olarak sıkılastirdigina kanaat getirdim.Squat takvimini uyguladim ve belimi ne kadar incelttigine şahit oldum.

Evet spor kısmı böyleydi. Yeme kısmında ise cok gelgitli olduğumu topikte yazdiklarimdan anlayabilirsiniz.Ama bu gelgitlerin hepsi kendimi kesfetmemi sağladı.

Cok araştırdım, cok öğrendim. Asla diyet yapmıyorum. Artik yapmaya calistigim şeyin adı SAĞLIKLI BESLENMEYE ÇALIŞMAK olacak.Sağlıkli beslenmeye calismak demek zaten dogal beslenmek demek.Bana da getirisi güzel fit bir vücut olacak.Hem fabrika yaglariyla yapılmış zehirleri vücuduma sokmayacagim hem de vücudum incelerek istedigim gibi olacak.Bir taşla iki kuş :)

:nazar::nazar::nazar:maşallah:nazar::nazar::nazar:çok güzel yol katettin, azmedince herşey oluyo,seni tebrik ederim:KK9::KK9::KK9:,inşallah hedeflerini yaşam stilin haline getirirsin canım :KK60:

Ve onca spordan sonra gelelim okul başlayınca gelen tepkilere :)

Evet belki düzenli yemeyi cok oturtamadim,bazen duygularima yenik düştüm amaa;

Beni gören arkadaslarim göbek kalmamış dedi !!

Bir diğeri ne bacak ne basen kalmış dedi!!

Digeri süzülmüşsün farketmedim sanma dedi!!

Bir diğeri daha selam bile vermeden zayiflamissin cok da iyi olmuş dedi!!

Zaten farkettigim seyler vardi ama başkalarının da görmesi inanılmaz mutlu etti arkadaslar.Evet çoğu gecen sene giydigim kiyafet bol geliyor.Belimin inceliginin verdigi hazzı ise hicbir yiyecek veremiyor :):nazar::nazar::nazar:

Şimdi ki hedefim evet dıştan gayet ince hos vucuma sahibim ama aynaya ciplakken baktigimda da,sort bikini beyaz pantolon giydigimde de orantili ve fit görünmek istiyorum.

Buraya kadar başardım, Daha da iyisini yapabilirim.Ozaman geri sayim baslasiinnn :)):KK200::KK200::KK200::nazar::nazar::nazar:

:nazar::nazar::nazar:maşallah:nazar::nazar::nazar:çok güzel yol katettin, azmedince herşey oluyo,seni tebrik ederim:KK9::KK9::KK9:,inşallah hedeflerini yaşam stilin haline getirirsin canım :KK60:
yaa canım benim cok tesekkur ederim :))
yol arkadaslarimdan birisin burdan da cok sey ogrendim :)
İNŞALLAH hepimiz sağlıklı bir sekilde hedefimize ulasiriz çünkü biz bunu kesinlikle hakediyoruuz :))

yaa canım benim cok tesekkur ederim :))
yol arkadaslarimdan birisin burdan da cok sey ogrendim :)
İNŞALLAH hepimiz sağlıklı bir sekilde hedefimize ulasiriz çünkü biz bunu kesinlikle hakediyoruuz :))
bende teşekekür ederim canım uzun bir süre birlikte ne güzel spor yapmıştık:spor:
şimdi yapmayı planladığın sporlar neler?

X