1 Haziran 2017de buraya beyaz pantolonlu fotoğraf koyacağım :)

Yasemin Soysal mantıksal beslenmeye aç gözlülükde diyebiliriz demiş..
Açgözlülüğümüzü asla ön plana almamayı öğreneceğiz ve bizi berbat hissettirmesine izin vermeyeceğiz.. !!

Savaş ortamında gibi beslendiğimizi ve stok yaptığımızı söylüyor. Ben şimdi size savaş bitti desem hemen stokları dağıtırmısınız diyor. Stokları ortadan kaldırmak ve normal hayata dönmek kaç ayınızı alır. Işte sizde vücudunuza kıtlık olmadığını, istediğinizi acıkıp yiyebileceğinizi öğreteceksiniz diyor..
Yaparız.. Yapacağız.. Yapıyoruz..

Etrafımızdaki kilo almaya elverişli insanlar arasında EN FİTİ, EN MUTLUSU biz olacağız..

Hiçbir başarı tesadüf değildir..

Acele etme telaş yapma canım. Herşey yoluna girecek.. Gün gelecek buraya aynı ve düzenli hayatımızdan farklı yazacak birşey bulamayacağız ve BUGÜNDE HERŞEY YOLUNDAYDI.. diyeceğiz :KK66:
ne güzel yazmissin canim benim ya insalllaaaaaahh

Yasemin Soysal mantıksal beslenmeye aç gözlülükde diyebiliriz demiş..
Açgözlülüğümüzü asla ön plana almamayı öğreneceğiz ve bizi berbat hissettirmesine izin vermeyeceğiz.. !!

Savaş ortamında gibi beslendiğimizi ve stok yaptığımızı söylüyor. Ben şimdi size savaş bitti desem hemen stokları dağıtırmısınız diyor. Stokları ortadan kaldırmak ve normal hayata dönmek kaç ayınızı alır. Işte sizde vücudunuza kıtlık olmadığını, istediğinizi acıkıp yiyebileceğinizi öğreteceksiniz diyor..
Yaparız.. Yapacağız.. Yapıyoruz..

Etrafımızdaki kilo almaya elverişli insanlar arasında EN FİTİ, EN MUTLUSU biz olacağız..

Hiçbir başarı tesadüf değildir..
evet kıtlık dönemleri geride kaldı stok yapmamiza gerek kalmadi acikinca ye doyunca birak =fitligin formülü

duygusal aclikla mücadelede krizlerin ne zaman geldiğini not alin diyolar benim genelde akşam yemekten sonra 8 9 10 civarinda televizyon karsisinda otururken geliyor.
bir daha aklima böyle bir sey gelirse 1 soda 1 turkkahvesi 2 de salataliktan sonra yeme izni veriyorum en azindan kendimi oyalamis olurum

532750.jpg

Bu bacaklardan istiyorum :mad:

70 yaşın üzerinde bir bayan 6 kilo vermiş. Bir bayanda 9.3 kilo vermiş. Üstelik 45 günde bizim bu yöntemimizle.Kitapta yazıyor. Biz 45 günde kaç kilo verecez acaba :KK66:

Senin güncel kilon kaç canım?

Bugünkü yürüyüşüm bitti. 1 saat

Tek suçlu beyniniz kitabı bitti. Tek şişman beyniniz ve ruhunu dinle bedenini doyur kitabını birde deniz egecenin zayıflamada son söz kitabının da siparişini verdim.
Sende alırsanız birlikte okuruz olmazsa nurdan paylaşırım canım.

Şöyle düşün sistemi oturtacaz ve birdaha asla böyle kilolarına altına girmicez. Bu harika :KK28:

70 yaşın üzerinde bir bayan 6 kilo vermiş. Bir bayanda 9.3 kilo vermiş. Üstelik 45 günde bizim bu yöntemimizle.Kitapta yazıyor. Biz 45 günde kaç kilo verecez acaba :KK66:

Senin güncel kilon kaç canım?
waww cok güzel kilo vermisler darisi basimiza :) bizim tarti hataliymis canim güncel kilom 63.
15 ekimde mi tartilacagiz?
senin güncel kilon kac?

Bugünkü yürüyüşüm bitti. 1 saat

Tek suçlu beyniniz kitabı bitti. Tek şişman beyniniz ve ruhunu dinle bedenini doyur kitabını birde deniz egecenin zayıflamada son söz kitabının da siparişini verdim.
Sende alırsanız birlikte okuruz olmazsa nurdan paylaşırım canım.

Şöyle düşün sistemi oturtacaz ve birdaha asla böyle kilolarına altına girmicez. Bu harika :KK28:
ben de 45 dakikalik yürüyüşumu yaptim :)
canim ben tek sisman beyninizi okuyorum şuan.
bitirdigin kitapta önemli püf nokta gördüğün yerleri paylasirsan sevinirim canim ben de okudugum kitaptakileri paylasirim.
insallah oturturuz bu yontemi ve sonsuza kadar ideal bedende yasariz :)

waww cok güzel kilo vermisler darisi basimiza :) bizim tarti hataliymis canim güncel kilom 63.
15 ekimde mi tartilacagiz?
senin güncel kilon kac?

ben de 45 dakikalik yürüyüşumu yaptim :)
canim ben tek sisman beyninizi okuyorum şuan.
bitirdigin kitapta önemli püf nokta gördüğün yerleri paylasirsan sevinirim canim ben de okudugum kitaptakileri paylasirim.
insallah oturturuz bu yontemi ve sonsuza kadar ideal bedende yasariz :)
15 ekim de tartılalım zaten o gün doğum günüm :süslü:

Bu sistemi oturtmak zorunda değiliz istersek ömrümüzün sonına kadar kilolarla boğuşup durabiliriz. İstersek her yediğimiz için suçluluk duyup daha çok yiyebiliriz. Şişman bir anne, şişman bir eş olup şişman olarak ölüp gidebiliriz.. ama biz bunu istemiyoruz. :KK12:

Kitapta okuduğum biyer beni çok üzdü :KK43:
Bu yöntemi uygulayan bir kadın kitabın sonunda yorum yapmış. Eşim hep zayıflamamı istiyordu hep takılırdı ama ben ne yaptıysam zayıf olamadım. Eşim birgün dedi ki senin zayıfladığını göremeyeceğim galiba demiş. Ve birgün Yasemin hanımın yöntemiyle idealine ulaşmış ama eşi çoktan vefat etmiş..
Bu güzel günleri eşimle yaşayamadım, zayıfladığımı göremedi demiş..

Çok üzüldüm ya bende aynı durumdayım. Eşim sürekli kaç kilo gitti deyip duruyor. Bu okuduğum azmimi arttırdı doğrusu :cry:

9 EYLÜL CUMA

1)açlıktan ölmek üzere
2)çok aç
3)aç
4)açlık gibi bir sızı var
5)nötr
6)nerdeyse doymuş
7)doymuş,tok
8)çok dolu ,epey doymuş
9)tıka basa doymuş
10)rahatsızlık verecek derecede doymuş

1/// Kahvaltimi ac ,aksam yemegimi ac duzeyinde yedim.
YUMURTA -
KURUYEMİŞ -
SEBZE -

2///JILLIAN LEVEL 2/3+50 SQUAT+100 BEL+45 DAKİKA YÜRÜYÜŞ :nazar::nazar::nazar:

3/// 2 LİTRE SU

4/// Yeşil çay 2 sade Türk kahvesi soda

=her lokmada catali birak agzindakini 20 kere cigne

X