- 18 Şubat 2018
- 11.945
- 53.325
- 44
-
- Konu Sahibi gulbelalidir
Gelinlik modeli ile ilgili oylama yaptığımız üye mi bu, hani şu altın kemeri olanKalabalık ortamları sevmeyip Hakkarili bir adamla evlenmek…
Ne bekliyordunuz acaba? Tabii ki aile ilişkileri öyle olacak. O vakit geçirebildiğiniz bir iki arkadaş da olmayacak yakında. Arkadaşlıklarınız en fazla 2-3 senelik olacak, insanlar ilk tayinde gidecekleri için. Herkesi uğurlayacak, siz orada kalacaksınız. O yüzden bence aile bireyleriyle iyi geçinmeye bakın çünkü onlardan başka kimseniz olmayacak.
Aynen ben de hatırladım perde gelinlik giyenGelinlik modeli ile ilgili oylama yaptığımız üye mi bu, hani şu altın kemeri olan?
Evet evlendiğin ilk hafta olmaz ama sonra ömür boyu iç içe olunur. Kalabalık ortamları sevmeye çalış. İlk hafta olması da gerçekten absürt. Eşinin kafası güzel sanırım.Hakkarili diye her gün tüm aileler iç içe olmuyor evlendiğin ilk hafta.
Evet buraya sorup o kadar yorum alıp yine aynı modeli giyen üye.Gelinlik modeli ile ilgili oylama yaptığımız üye mi bu, hani şu altın kemeri olan?
Düğün haftası da olmazsın ama yaa çok saçma.Ooo Hakkari ise tamam. Onlarda sürekli koloni halinde hareket etme adeti var. Yani adamın bunu normal görmesi doğal.
Burada açılan milyon tane konunun asıl sebebi olduğu gibi senin probleminin de asıl kaynağı eşin. Daha 10 günlük evlilikte kavim gibi gezmenin mantığı nerede!? O koca sülale geldiği ilk gün tepkini göstermeliydin. Adı üstünde bal gibi geçmesi gereken balayı zamanları zehir gibi geçmiş. Taa en başta sert tepki göstermeyerek kendine yazık etmişsin.Merhaba kızlar. Biraz uzun olabilir üzgünüm. Evleneli 10 gün oldu. Bu 10 günde sürekli eşimin ailesiyle vakit geçirdik, sabah kahvaltıları, öğle yemekleri, akşam yemekleri… Eşimin iki kardeşi ve eşleri yakın illerde yaşıyorlar ve oradan geldiler düğün öncesi ve şimdiye kadar da buradalar bizimki de onlarla vakit geçirmeyi görev biliyor ve asla bana vakit ayırmıyor. Ben yaşadığım şehirden farklı bir şehre geldim evlenince ve burada bir iki arkadaşım dışında vakit geçireceğim kimsem yok ayriyeten kalabalık ortamları sevmiyorum ve 4 aile birlikte gezdik bu süreçte. O kadar bunaldım ki anlatamam. Düğünden birkaç gün sonra eve gelmek istediler oralı olmadım ve davet etmedim o kadar anlayışsızlar ki. Dün kahvaltı sırasında durup dururken ağladım bunaldığım için onlara ailemi özlediğim için dedim ama öyle değildi. Bir de 4 aile tatil planı yapıyor eltim, istemediğimi söylediğim halde eşime ısrar ediyor gerçekten tahammül edemiyorum artık. Bu insanların bizi başbaşa bırakması gerekmiyor mı? Bu anlayışsızlık sinirlerimi çok bozuyor gerçekten.
Bu arada ağladıktan sonra eltilerim sen nasıl yeni gelinsin gülsene, zaten beraber bi yere gidersek eğlenemeyiz bile vs.dediler. Bu insanlara tutumum nasıl olmalı Allah aşkına?
Evet buraya sorup o kadar yorum alıp yine aynı modeli giyen üye.
Merhaba kızlar. Biraz uzun olabilir üzgünüm. Evleneli 10 gün oldu. Bu 10 günde sürekli eşimin ailesiyle vakit geçirdik, sabah kahvaltıları, öğle yemekleri, akşam yemekleri… Eşimin iki kardeşi ve eşleri yakın illerde yaşıyorlar ve oradan geldiler düğün öncesi ve şimdiye kadar da buradalar bizimki de onlarla vakit geçirmeyi görev biliyor ve asla bana vakit ayırmıyor. Ben yaşadığım şehirden farklı bir şehre geldim evlenince ve burada bir iki arkadaşım dışında vakit geçireceğim kimsem yok ayriyeten kalabalık ortamları sevmiyorum ve 4 aile birlikte gezdik bu süreçte. O kadar bunaldım ki anlatamam. Düğünden birkaç gün sonra eve gelmek istediler oralı olmadım ve davet etmedim o kadar anlayışsızlar ki. Dün kahvaltı sırasında durup dururken ağladım bunaldığım için onlara ailemi özlediğim için dedim ama öyle değildi. Bir de 4 aile tatil planı yapıyor eltim, istemediğimi söylediğim halde eşime ısrar ediyor gerçekten tahammül edemiyorum artık. Bu insanların bizi başbaşa bırakması gerekmiyor mı? Bu anlayışsızlık sinirlerimi çok bozuyor gerçekten.
Bu arada ağladıktan sonra eltilerim sen nasıl yeni gelinsin gülsene, zaten beraber bi yere gidersek eğlenemeyiz bile vs.dediler. Bu insanlara tutumum nasıl olmalı Allah aşkına?
Demek ki altın kemer saadet getirmiyormuş. Kamu spotu gibi konu, bakın görün bekar ve nişanlı kızlarımızEvet buraya sorup o kadar yorum alıp yine aynı modeli giyen üye.
Baaa mı didinDemek ki altın kemer saadet getirmiyormu uş. Kamu spotu gibi konu, bakın görün bekar ve nişanlı kızlarımız
Kemer altın diiiiilDemek ki altın kemer saadet getirmiyormuş. Kamu spotu gibi konu, bakın görün bekar ve nişanlı kızlarımız
Kız o gün demedin ama bunu, olsun yürüyen kuyumcu gibiydin yine deKemer altın diiiiil
Yine de azıcık olsun ajdjjdjdBaaa mı didin
Dediiiim hatta inanmadılar yineKız o gün demedin ama bunu, olsun yürüyen kuyumcu gibiydin yine de
Niye çakma altın takıyorlar ki çok saçma değil miDediiiim hatta inanmadılar yinealtın suyuna batırılmış gümüş sanırsamsa