cnm doru sölüosn ama bu çam terabentin esansı gibi iğrenç kokan bişe daha yoktr heralde bütün ewi sarıo kokusu 3 - 4 kere zorr yıkadımm :) bende şu trplu su ve yumurta sarısını deniim
:lepi:
arkadaslar bunu haftada kac kere yapmak gerekır yoksa bı kere yapıosun beklıosun dırekt uzuyomu :)))
arkadaşlar benim de bir yöntemim var.tresan ısırgan otlu şampuanın içine bemix,bepanthen,evigen,çam terebentin,badem yağı ve bal koydum.saçlarımı bu şampuanla yıkıyorum.mükemmel besliyor ve de uzatıyor.bilginizehihoyyyt
öLümüné zencefiiiiLLLLL hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
saci cabuk uzatmaya yardim eden sampuanlar kullanin :)
ben birtane aldim denedim vallah bilmiyom bana mi öyle geldi ney ama saclarim sanki eskisinden daha cabuk uzadi
saclar at kuyrugu gibisinden kapiya sikistirilabilicek uzunluktaysa kapi kapanir ve 4-5 adim atilir..eger atilabiliniyosa 6-7 adim atmakta da fayda var..
haa olmadi saclar kisa toplanmicak durumdaysa bir adet kardes erkek farketmez ama kiz olani makbuldur delicesine kizdirilir ve caktirmadan saclar eline verilir.ben bu sekilde saclarimi tam 1 ayda 20 cm uzattim :lepi:
valla en iyisi ceke ceke uzatmak masrafsiz zahmetsiz mis gibi kaydirigubbakcemile
faydasini gorunce bana dua ediceksiniz biliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?