ismi ne söyler misin lütfennnselam arkadaşlar benimde kilo problemim vardı bi arkadaşım aracılığı ile bi ilaç kullanmaya başladım ve suan mutluyummm
Nature gainer adında bir ürün gerçekten yediği halde kilo alamayan arkadaşlar denemeniz lazimmm
yoo bi sakıncası olmuyor haklısınn çünkü yüzde yüz doğal. ama şunu söyleyebilirmki bu tür ilaçlar sadece destekleyici ürünlerdir. kilo almak ve alırken bölgesel (göğüs-bel-basen) gelişmeyi sağlamak ancak yüksek kalorili gıdalar ile o bölgelerdeki kas gruplarının çalışması ile ilgili.ben bi spor merkezinde eğitmenim ve biz küçük göğüs şikayeti olanları sadece press çalışmaları ile 3-4, basen sorunu olanlarıda squat egzersizleri ile 7-8 cm büyütebiliyoruz.kilo alımıda zaten bu egzersizlerle birlikte enerjisi ve kalorisi yüksek gıdalar alarak kilo alımı bedensel büyüme gerçekleşiyor. yani demek istediğim sadece doğal olmayan bir yöntem olan bu ilaçlarla kilo almayı beklemeyin. çünkü vücut doğal olmayan bi etki ile genleşirken bu çatlaklara ve sarkmalara sebep olabiliyorAma bazen ne yaparsanız yapın kilo alamıyorsunuz hem bu ürün doğal bi sakıncası olduğunu sanmıyorum ve siteyide iyice araştırdım bence mucize bi ürün
Sanırım buda mantıklı bi yaklaşım lakin kişiden kişiye metabolizma değiştiğinden ben gibi insanlara bu ek ilaçlar çare oluyor denemedigim şey kalmamıştı ben bilgi vermiş olayım arkadaşlar incelesin yardımı olursa vesile olmuş olurumegzersizleri
evet doğru bi noktaya değindin canım herkesin metabolizması farklı işte bu yüzden bu ilaçlar herkese yaramayabilir fakat kişiye özel egzersizler ile diyet mutlaka işe yarar. yanlış anlaşılmasın hani ben bu ilaç işe yaramaz demiyorum hatta iyi bir marka ve etki yüzdesinin yüksek olduğunuda biliyorum. tavsiyenide destekliyroum ama sadece destek ürün olmasından yanayım.eğer hala sorunun devam ediyorsa evde yapailecein bi program önerebilirimSanırım buda mantıklı bi yaklaşım lakin kişiden kişiye metabolizma değiştiğinden ben gibi insanlara bu ek ilaçlar çare oluyor denemedigim şey kalmamıştı ben bilgi vermiş olayım arkadaşlar incelesin yardımı olursa vesile olmuş olurum
bu ilaçla birlikte aminoasitler kullanırda daha etkili sonuç alabilir.kilo aldıktan sonra vücut şekillenmesine geçmende doğru bi hamle.sen bilinlisin bu konuda belliBen bu ilaç sayesinde istediğim kiloya ulaştım sporu da vücudum sekillensin diye kullandım erkek arkadaşım vücut çalışıyor oda bu ilacı kullanmaya başladı umarım ona da yarar
kesinlikle :))İyi bir vücut herkesin hakkı onun için çalışmalıyız :):):)
canım selam.ben de zayıfım kilo almak istiyorum ve ayrıca kalça bölgesini kaldırmak ve göğüs bölgesini biraz daha büyütmek için ne gibi egzersizler yapılabilir?yardımcı olurmusun cnm evde yapabileceğim birtakım şeyler var mı?bu ilaçla birlikte aminoasitler kullanırda daha etkili sonuç alabilir.kilo aldıktan sonra vücut şekillenmesine geçmende doğru bi hamle.sen bilinlisin bu konuda belli
nerelerden satın alabilirim ne kadar sürede etkisi olduNature gainer adında bir ürün gerçekten yediği halde kilo alamayan arkadaşlar denemeniz lazimmm
merhaba nur. kusura bakma mesajını yeni gördüm uzun bi süre foruma giremedm.uzun bir bayram tatiline çıkmıştım.hem göğüs hem basen bölgesinde gelişim olsun istiyrosun sanırım. fiziki yapın ve ölçülerin hakkında bi bilgim olmadığı için bişey önermem yanlış olur.internette bulduğun tavisyelere veya programlara çok itibar etme derim çünkü herkesin metabolizması ve diğer fiziki kriterleri aynı deildir. sen kendi fiziğine özgü bir programla çalışmaslısınki sonuç alabilesin. öncelikle fiziki verilerinden hangi bölgede ne derece sorunların olduğunı ve buna uygun hareketler nelerdir onun tespiti için bazı ölçülerin gerekecek. bu ölçüler ile bki,bel-basen, göğüs-bel ve diğer bölgesel hatlarının oranlarını çıkarıp yüklenmemiz gereken noktaları belirleyeceğiz.ayrıca ne kadarlık bi süreye ihtiyacımız olduğunu, egzersiz sıklıklarını falan oluşturmamız gerecek.online olduğun zaman yaz canım detaylı konuşur bir progaram hazırlarız sana.canım selam.ben de zayıfım kilo almak istiyorum ve ayrıca kalça bölgesini kaldırmak ve göğüs bölgesini biraz daha büyütmek için ne gibi egzersizler yapılabilir?yardımcı olurmusun cnm evde yapabileceğim birtakım şeyler var mı?
yoo bi sakıncası olmuyor haklısınn çünkü yüzde yüz doğal. ama şunu söyleyebilirmki bu tür ilaçlar sadece destekleyici ürünlerdir. kilo almak ve alırken bölgesel (göğüs-bel-basen) gelişmeyi sağlamak ancak yüksek kalorili gıdalar ile o bölgelerdeki kas gruplarının çalışması ile ilgili.ben bi spor merkezinde eğitmenim ve biz küçük göğüs şikayeti olanları sadece press çalışmaları ile 3-4, basen sorunu olanlarıda squat egzersizleri ile 7-8 cm büyütebiliyoruz.kilo alımıda zaten bu egzersizlerle birlikte enerjisi ve kalorisi yüksek gıdalar alarak kilo alımı bedensel büyüme gerçekleşiyor. yani demek istediğim sadece doğal olmayan bir yöntem olan bu ilaçlarla kilo almayı beklemeyin. çünkü vücut doğal olmayan bi etki ile genleşirken bu çatlaklara ve sarkmalara sebep olabiliyor
Evet kullanılabiliyorSpor merkezlerinde göğüse yönelik calışmalar oluyor mu yaa gerçi benim vaktimde yok gidemem de evde yapılabilecek çalışmalar mı bunlar ??? 3-4 cm yetmez ama az da değil:) kilom iyi de bi göğüs eksik işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?