1 haftada 3kilo alma diyeti..

Ben de çok zayıf ve iştahsızım.sevdiğim yemek olursa yerim ama çok yemek seçiyorum. Çok süt içiyorum ve bu da beni iştahsız yapıyor. ilaç almaya korkuyorum.sizce ne yapmalıyım?

Kızlar bende 20 yasındayım 168 boyum var ve 43 kiloyum artık bi çözüm bulmalıyız ve birbirimizi motive ederekte kilo alabiliriz. Artık bıktım usandım zayıflıktan neler yiyip içiyoruz neler kullanıyoruz yazarsak birbirimize faydamız olabilir bence

Canım acil cevap verin lütfen çok önemli supradyn ve sp...n adlı ilaçlar hala piyasada varmı?
ve aldığın kiloları korudun mu?

Canım o sp....n ve supradyn ilaçları hale satılıyor mu?

Hala satıyorlar mı su ilacı bende alacam bi ara yoktu herhalde

Canımmm yardım ett

Bebek mamasi derken adi var mi acaba

Kızlar ben telefonuma kalori hesabı yapan bir program indirdim. Programı ilk başlattığınızda boy, kilo, yaş ve amacınız yani kilo almak mı vermek mi yoksa formunuzu korumak mı onu seçiyorsunuz ve her gün ne yediğinizi oraya öğün olarak giriyorsunuz. Yediğiniz ürün pakette ise mesela bisküvi vs. barkotu varda okutuyorsunuz programa otomatik olarak kalorisi çıkıyor hemen :) tüm yiyeceklerin kalorileri de yazıyor ona göre günlük sizin için hesapladığı kaloriye ulaşmaya çalışıyorsunuz. Böylece hırs yapıp o kaloriye ulaşmak için yiyorsunuz. Tavsiye ederim size de :) Benimde boyum 165 cm kilom 48 amacım 55 olmak hadi bakalım inşallah yapıcam :)

Bende kilo almak istiyorum yaaaaaaa. Dünyayı yiyorum yinede kilo alamıyorum... bes senedir 49 dan 50 olamadim :-( :-(

Merhaba kizlar benim boyum 1.70 kilom 43 cox zayifim 2 kilo alsamda yine eski halime donuyorumkendimden utaniyorum artik acil kilo almak istiyorum bebek mamasiyla ne kadar surede kilo ala bilirim?

Bunların hiç birini yapmadım ve 45 kilodan 50 kiloya çıktım. O kadar şey tika basa yenir mi ya? Tam bir eziyet hele cici bebeyle peynir karışımı okurken midem bulandı. Bu kadar yiyip nasıl acikacaksiniz diğer öğüne kadar. Çok zorlamaniz gerekir. Tatlı zaten iştahı keser dut pekmezi , keciboynuzu diyorsunuz. Beslenmeniz yanlış. Bir süre sonra bikarsiniz söyleyeyim.

merhaba ,ben geçen yıl bu zamanlar spor yaparak 4 kg almıştım fakat bu sene bırakınca 2 kg gitti.Spor yapmayı deneyin bir de yatarken bir şeyler yemeyi.Açıkcası şu süt içine yumurta ve pekmez karışımı fena gelmedi denemekte fayda var fakat tıpkı muhallebi gibi ısıtarak içebilirim.

Merhaba kizlar benim boyum 1.70 kilom 43 cox zayifim 2 kilo alsamda yine eski halime donuyorumkendimden utaniyorum artik acil kilo almak istiyorum bebek mamasiyla ne kadar surede kilo ala bilirim?

aynıyız hem kilo hem boy olarak,bende alamıyorum nolucak halimiz

Arkadaşlar ben de kilo almaya çalışanlardanım. Yalnız önceki sayfalarda pekmez yoğurt karışımı bir şey okudum. Bir ara doktora gittiğimde bana pekmezle süt ürünleri aynı anda tüketilmez arasında 2 saat olması lazım dedi. Süt ürünleri pekmezin vitaminin, pekmez de sütün faydalarını öldürüyormuş çünkü. Yine de siz bilirsiniz tabi ki. Bu sene yurtta kaldığım bir dönem neredeyse her gün bebe bisküvisi yedim. Kilo almak amaçlı değil ama sırf canım çektiği için. O dönem gerçekten kilo aldım. Şuanda da biraz kilom var hala. Denemek isteyen için gerçekten cici bebe işe yarıyor yani paylaşmak istedim.

bende 2 günde 46.4 kilodan 48.1 kilo oldum ama senin dediğini uygulamıyorum herşeyi yiyorum iştahım açıldı

bebe bisküvisi hakkaten işe yarıyo yatmadan önce süte batıra batıra yiyin mutlaka faydası olucaktır. ayrıca sık sık yedikçe insanın iştahı açılıyo. ben 45 kiloydum şuan 52yim sık sık aralıklarla azar azar yedikçe iştahım açıldı şimdi hemen acıkıyorum. boyum 1.76 bu arada.

bebe büskivisi çok tatlı mide bulandırıyor bence ben yemiyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…