1 HAFTADA 3KİLO ALMA DİYETİ..
ARKADAŞLAR 44TEN 47YE ÇIKTIM ŞU BİR HAFTADA. BOYUM 1.60CM
55 kilo olana kadarda devam edicem
ilk önce; yazdıklarınızı okudugum kadarıyla ''iştahsizim'' ''1 gr bile alamıyorum'' ''yiyemiyorum'' gibi şeyler yazmışsınız.bende oyleydım...
size nasıl yaptığımı anlatıyım.
başta eczaneye gittim ve supradyn adlı vitaminden aldım,sonra aktara gittim dut pekmezi aldım arındanda markete gidip memek maması,süt ve bolca meyve aldımm.
sabah kahvaltımı ettikten sonra vitaminimi içtim,ardından dut pekmezli sütümü içtim..böylelikle güne iştahim açık başladım.
ara öğünlerde badem ceviz fındık ve meyve yedim.
akşam yemeklerinde mutlaka et yaptım ve yemekleri oldugundan biraz daha fazla yağlı hale getırdım.
gece yatmama az kala bebek mamamı sütle karıştırdım içinede azıcık beyaz peynir koydum,yedim ve yattım..
sigara içmeme rağmen suan iştahımda herhangi bir azalma söz konusu bile değil.
evet bunları yaparak sadece bir haftada 3kilo alabildim ve az once kahvaltı edip vitaminimi almama rağmen canım mutfağa gitmek istiyor.
yorumlarınızı beklıyorumm
Kızlar bende 20 yasındayım 168 boyum var ve 43 kiloyum artık bi çözüm bulmalıyız ve birbirimizi motive ederekte kilo alabiliriz. Artık bıktım usandım zayıflıktanneler yiyip içiyoruz neler kullanıyoruz yazarsak birbirimize faydamız olabilir bence
arkdaşlar ben sipraktine başladım fakat uyku yaptıgını duydum o yüzden yatarken bir kaşık iciyorum doğrumu?
ayrıca kulanan arkadaşlar varsa gece rüyanızda sürekli yemek görüyormusunuz ben icmeye başladıgımdan beri görüyorum :)
1 HAFTADA 3KİLO ALMA DİYETİ..
ilk önce; yazdıklarınızı okudugum kadarıyla ''iştahsizim'' ''1 gr bile alamıyorum'' ''yiyemiyorum'' gibi şeyler yazmışsınız.bende oyleydım...
başta eczaneye gittim ve supradyn adlı vitaminden aldım,sonra aktara gittim dut pekmezi aldım arındanda markete gidip memek maması,süt ve bolca meyve aldımm.
sabah kahvaltımı ettikten sonra vitaminimi içtim,ardından dut pekmezli sütümü içtim..böylelikle güne iştahim açık başladım.
akşam yemeklerinde mutlaka et yaptım ve yemekleri oldugundan biraz daha fazla yağlı hale getırdım.
gece yatmama az kala bebek mamamı sütle karıştırdım içinede azıcık beyaz peynir koydum,yedim ve yattım..
evet bunları yaparak sadece bir haftada 3kilo alabildim ve az once kahvaltı edip vitaminimi almama rağmen canım mutfağa gitmek istiyor.
İlacin adini yazabilirmisin acaba lutfennncanım nasıl bi ilaç.bende netten bi ilaç aldım.22 günde 6 kilo aldım.aynısımı merak ettim.hala kullanıyorum ben.
Bebek mamasi derken adi var mi acaba1 HAFTADA 3KİLO ALMA DİYETİ..
Bende ögrenebilirmiyim acaba lütfenilacınız adını öğrenebilirmiyim=)
Merhaba kizlar benim boyum 1.70 kilom 43 cox zayifim 2 kilo alsamda yine eski halime donuyorumkendimden utaniyorum artik acil kilo almak istiyorum bebek mamasiyla ne kadar surede kilo ala bilirim?
bebe büskivisi çok tatlı mide bulandırıyor bence ben yemiyorum artıkbebe bisküvisi hakkaten işe yarıyo yatmadan önce süte batıra batıra yiyin mutlaka faydası olucaktır. ayrıca sık sık yedikçe insanın iştahı açılıyo. ben 45 kiloydum şuan 52yim sık sık aralıklarla azar azar yedikçe iştahım açıldı şimdi hemen acıkıyorum. boyum 1.76 bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?