munise sağol zaten o dediğin hareketi biliyorum ( 12 yaşımda tanıştım ) ama bu ara uygulamıyorum pazartesi itibariyle plates e başlamaya karar verdim bakalım hayırlısı
ya bende aslında plates i sevmiyorum hareketler bana çok ağır geliyor. spor salonuyla daha görüşmeye gitmedim. ve belli bir dönemden sonra mesala 10 dakika yapmam gereken aleti dakika yaptıkdan sonra sıkılıp bırakıyorum hatta hocayla bile tartışıyorum :) o nedenle sıkılmadan yapabileceğim tek spor yüzme spor a başlamazsam yüzme düşünüyorum...
senin vereceğin program nasıl bana uyarsa yaparım tabi yapmam mısonra düşük beden kıyafet almaya ama ben vaktinde 60 kiloya indim boshayallersmileyine 42 giyiyordum zaten hayatımda hiç 38 giymedim ki ( :sinifsinif:
ben zaten diyetisyene gidiyorum diyetim var bu hafta perşembe kontrolüm var. ve benim tek sorunum spor yapamamam
sağol ama vakit buldukca yapıcam yapmalıyım vereliniortak sağol :)
slm kızlar tartılma zamanım geldi.ya 1 hafta ne çabuk geçti. sonucu sabah yazarım.inşallah istediğim gibi düz 73 çıkarım.ama pek tahmin etmiyorum. regl zamanım geldi karım çok şiş. yürüyüşe çıkmak istiyorum ama yağmur var.spor yapmak istiyorum karnım ağrıyor. canım hiç bişey istemiyor.yemek de dahil.sadece açlık duyorum.dün teyzeme gittim diyeti azıcık bozdum. şimdi yemezsem alınacak. ama başıma geleceği bildiğim için yürüyüşe sabah çıkmıştım.akşam yemeği yemedim. sadece çay içtim (o benim vazgeçilmezim) yanında 2 ceviz. yatmadan 2 saat öncede elma ve 2 mandalin. ve su. yarını iple çekiyorum. ama moral bozukluğu olursa diyede korkuyorum... bilmiyorumkismile
boşver takma kafana birde kendini diyet piskilojisine sokma ben ne zaman öyle yapsam tartıda kilo veremiyorum... benim vucut seviyo kiloları saklıyo :):)kaydirigubbakcemile3
bende tam cok sevinecektim bir an kalakaldim öyle
reglden dolayidir bence yaa.. verirsin yine
ümidini kesme lütfen..[olumunekankayizsmile/COLOR]
bide benim halimi düşün.ben şok oldum. tatlı cadım rahat durmuyor. kendide gidip tartılıyor. onun kilosu 14-500 - 15.300 arası gelip gidiyor. hastalanınca o kadar çabuk kilo veriyorki biz veremiyoruz.benim cadı oturduğu yerden veriyor ama metabolizması süper çalışıyo. karnımın şişi biraz iniyor. regl bitimine 3 gün kaldı. haftaya bakalım ne olcak... sen neler yaptın diyete ve spora zaman ayrabiliyorsun dimi. aman ihmal etme... kendinize iyi bakın. iyi kilo vermeler....
cocuklarinki ne güzel cok hizli calisiyor..
benim bugün 3. günüm.. sadece evde hareketlerimi yapiyorum mutlaka..
bugün iyi basladim ama bakalim. .dün'e göre az yemeyi düsünüyorum..
cünkü dün biraz badem ve fistik yedim bide meyve yedim.. ama saa 9da yedim meyveyi
bu yüzden bugün öyle yapmicam daha erken yiyecegim insallah..
yoksa genel olarak iyi gidiyor..
aksamlar en zoru benim icin, ben öyle cok yemek düskünü degilim cünkü.. ama dayaniyorum..
cok haklisin ayni durumlari yasiyoruz valla..
bende yesil cay hic sevmem ve misafir filan olunca dayanamam..:1closedeyes: heleki aksamlari
en zorlandigim zaman dilimidir..akannehir
bugün benimde bir kacamagim oldu maalesef ama sunuda söylemeliyim.. dengelemeye calistim herseyi..şutarafagitti
yediklerimi yazayim :
sabah : bir kase sade cornflakes az yagli sütle..
öglen: iki dilim siyah ekmek arasi 2 dilim hindi salami ve bir domates..
ara: bir elma
aksam : yarim dilim siyah ekmek ve corba..
ve iste kacamak : profiterooooollll ..ama 3 top..
ama dikkat edersen cok az yedim bugün.. ve profiterol yedim diye,
bu aksamki yaptigim hareketleri cogalttim ve ekstra yerimde 6 dakika boyunca kostum..a.s
suda ictim zaten dünki gibi...
profiterolu ablam kendi yapti ve benim en sevdigim tatlidir.. bu yüzden yedim..fisfisfis
ohhhh afiyet şeker olsun. yalnız tatlıyı haftada 2 kere ye bence.eğer tatlıyı çok seviyorsan sütlü tatlını kendin yap.diyet tatlılarını araştır netten. en azından kalsiyum ihtiyacını karşılarsın.çok şekerli ve yağlı olmasın.gün içindeki yediklerine baktım çok az beslenmişsin.sana tavsiyem kahvaltını yap. flakeslerden yeme. bu flakesi akşam ye. sabah normal kahvaltını yapki gün boyu seni ayakta tutabilsin. diyetisyenim haftada 2 defa haşlanmış yumurta yememi söyledi. sabahları muhakkak peynir. zeytin.sana tavsiyem zeytini çiğitleriyle ye. 7 adet yiyebilirsin.şimdi neden çekirdekleriyle yemem gerekiyor diye.vücut o çekirdekleri eritmek için enerji yani kalori harcayacak.çekirdekler eriyor muhakkak erimez diye korkma. flakesi de akşam ye.
bugün yine sütlü cornflakes yedim sabah.. bilmiyorumkismile
k-flakes yeme diye yazdigini gec gördüm...ama zaten hergün
kornflakes yemeyecegim.. yarin yine normal kahvalti.. ben siyah zeytini en son ne
zaman kahvaltida yedim hatirlamiyorum, belki yillar oluyordur..fisfisfis
sevmem.. ama yesil zeytin cok severim..
dün evet cok az yedim.. aksam yemegi sadece corbaydi ama dün profiterol yedigim icin
cok sey yemek istemedim..
bugün 4. günüm bakalim kilo verebilecekmiyim.. cok merakla bekliyorum..:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?